Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Slavko_slavko napisao:rezultati su za nedelju dana,a sto je najgore ssalju na kucnu adresu...nadam se da nece poslati tudje rezultate jer je vec bilo takvih slucajeva...
Valda nece,mada je ovo dragi moj Slavko Srbija,nista me necudi.
Molicu se Bogu da bude sve ok.
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
valjda nece,javicu vam cim stignu rezultati,mi se nadamo da ce biti ok,e sad,videcemo jos...samo da preguram jos i te rezultete,pa komisiju i gotovo...
evo jos nesto da dodam,danas mi je rodjendan i jako sam srecan danas,pored svega,das ne razmisljam ni o cemu,samo se smejem,secan sam,jedva cekam da nacnem tortu...
hvala vam puno!!! rek'o posto je ovo inace najgori podforum,inace je i onkologija u praxi gora za psihu i od hirurgije,mozda i od intenzive,patologije,hteo sam da malonapisem koju lepu rec... inaace sam se malo pre obrijao,porasla mi je i brada i kosa od terapija,posto je otpala,sad sam pravi covek...rekao sam mojima da cu cim napunim 18. godina da se uozbiljim a dotle cu da budem dete...
Драги Славко,
срећан ти рођендан, и нека ти сви будући буду проведени у здрављу и срећи, у добром друштву и добром расположењу! Каква је торта? Мљац!
П.С. Оне фотографије ипак не могу да пошаљем, тј. не иде онако. Нема везе, уживај у свом слављу и у овом тренутку, надам се да ће резултати бити добри.
Поздрав,
Мила
hvala svima jos jednom,jeste juce sam proslavio 17. rodjendan...mislim,nisam proslavio sa drustvom jer mi je ovaj prokleti imunitet jos vek slab pa moram da se cuvam,,malo smo to obelezili,krug porodice...
hehehe,ma nikome ja nista ne uzimam za zlo,hvala... sad sam vec stariji,i to dosta...inace trebalo bi da mi sutra stignu rezultati sa pet-a ako stignu,javicu vam kakvi su...
najnovije vesti,stigli rezultati iz kamenice,sa pet-a i rezultat je supeeeeeeerrrrr... naime,ne vidi se sakupljanje radiofarmaka u tim limfaticima u stomaku,tako da nalaz odgovara stanju postterapijske remisije bolesti... kako sam samo srecan,joooooj...
Slavko_slavko napisao:najnovije vesti,stigli rezultati iz kamenice,sa pet-a i rezultat je supeeeeeeerrrrr... naime,ne vidi se sakupljanje radiofarmaka u tim limfaticima u stomaku,tako da nalaz odgovara stanju postterapijske remisije bolesti... kako sam samo srecan,joooooj...
Joj Boze hvala ti!!!!!!!!!
Slavko,nemas pojma koliko sam srecna zbog tebe.
Divno,divno,divno,cestitam ti.
Velikiiiiiiiiiiii pozdrav
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."