nemoj da se jedes toliko. Znam da je tesko i bolno, sve znam, ali ti sada moras da budes najjaca (glupa fraza ali istinita). Vidis da si dobro postupila kada si odlucila da tati ne kazes istinu. Kazes nije hteo kod lekara. Verovatno bi odbio i lecenje i znas i sama sta bi se desilo. Ovako si dobila jos 7 godina sa svojim tatom, a ko zna, mozda i koju vise. Ne mozemo mi procenjivati koliko ce neko da zivi, cak ni lekari to ne mogu znati...
E sad mozda se i naljutis na mene ali zaista ti ovo govorim iz najbolje namere. Taj GD-100, pa taj Noni sirup... to je draga moja prodavanje magle... zaradjuvanje na tudjem ocaju i nemoci. Citala sam mnogo o tome, nikakve ali bas nikakve logike nema u toj prici. Psenicne klice su odlicne jer sadrze selen. Prica o Avastinu je ok, to je odobren lek od strane FDA, ako sam dobro skontala sprecava ili usporava rast tumora tako sto blokira angiogenezu (formiranje novih krvnih sudova) a samim tim sprecava i ishranu tumora, inhibira VEGF (vaskularni endotelijalni faktor rasta) koji stimulise formiranje novih krvnih sudova... Pa pitaj onkologa, nemas sta da izgubis.
Dobro je da tata nema bolove, nadam se da ce tako i ostati. Ajde drzi se i bucni se jednom u more i za mene, nisam dugo bila u tvom kraju.