prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
evelina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 7:10 pm

Post od evelina »

duskastefa napisao:Cao drustvo :D
Evelina bas mi je drago za tvog oca sto mu je bolje. Posto sam trenutno u toku sa tecnom hranom zbog Stefe ( disfagija ) probajte sa NutriDrink i Fortimel od Nutricije, jedino sto su slatki: cokolada, karamela, vanila...

Imas i na ovom sajtu ako te interesuje
http://www.kibid.co.yu/

Mi od ponedeljka idemo u banju na rehab, javljam vam se kad se vratimo.

Poz svim PRIJATELJICAMA
:D :D :D

Hvala Duska,

Pogledacu i tu hranu. I Frezubin je slatkast (barem tako kaze tata) i ima sa ukusom cokolade, vanile i lesnika! Ma bitno je samo da vise ne slabi!
Rekla sam mu da cu ga hraniti ko gusku. Na silu!
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Prijateljice,pozdrav.
Setajte ,dok je lepo vreme,punite se pozitivnom energijom.
Pozdrav za dr. micaa,nema je dugo,mozda se udala?
ko otrpi do kraja, spasice se
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Micaa nam je zatrpana sa PP. Ja sam joj skoro pisala na PP i kaze da dnevno dobija i do 50 poruka. Barem tada, mozda sada i vise!
123goca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 01, 2008 8:02 pm

dragi prijatelji iz ove teme,

Post od 123goca »

ja uopste ne znam kako ovo radi i prvi put sam na forumu. poslala sam privatnu poruku ivani, ali uopste ne znam kada kako i gde da vidim odgovor. i da li ce ivana uopste ponovo da pogleda ovu istu temu. zato vas molim sve ko zna adresu ili kontakt za "korencice iz stalaca" da mi posalje. moja svekrva je juce bila na kontroli godinu dana nakon operacije dojke i sva je uplasena jer ima cistu na jetri koja je moguce maligna. a negde je cula za masno korenje iz stalaca. trazila sam po internetu kontakt ili adresu ali uzaludno.
hvala unapred.
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Goco,

Ako si poslala privatnu poruku (PP), verovatno ces i dobiti odgovor na isti nacin, tj. nece ga biti na forumu gde svi mogu da ga procitaju.

1.
Postoji mogucnost da budes obavestena kada dobijes odgovor. Postoji mesto gde treba da obelezis da zelis da te se obavesti kada dobijes odgovor i tada ti stigne mail na tvoju adresu od doktora.co.yu).
2.
Ako nisi odabrala takvu mogucnost ulogujes se (ukuckas korisnicko ime i sifru) kliknes na onu ikonicu pri vrhu "Nemate novih poruka" (gde stoje i FAQ, Trazi, Lista clanova.....) i vidis da li ti je stigao odgovor. Ako se ne ulogujes neces znati da li imas ili ne odgovor. Tek nakon sto se ulogujes u tekstu te ikonice ce da ti stoji npr. "Imas 1 novu poruku".

Uh, nadam se da sam uspela da ti objasnim.

Videcu da li mogu da nabavim telefon tog dede.
123goca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 01, 2008 8:02 pm

korencici iz stalaca

Post od 123goca »

draga evelina,

hvala na uputstvima, lako sam pronasla i pregledala poruke, kad tamo bobans je bila brza i imam vec adresu. yupiii. nisam verovala da cu tako brzo da imam rezultat. e bas ste mocne. samo da jos to korenje bude od pomoci.
hvala vam mnogo eve i boby.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

PP ili pomoc prijatelja. :lol:

Ja joj napisala isto ali na PP :o
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Draga Bob,
ma onaj moj komentar se odnosio na onu dvojicu na temi ne znam kojoj ,gde se raspravljaju da li doktori ili alternativci....
Teme su vam odlicne,ono sto je Eve izvukla je izgleda dobro ,sve na jednom mestu,ali ja sada nemam vremena da citam ,jedva zakacim komp.
Ono iz Stalaca je koren divlje ciklame.
Imala sam taj broj tel. ali sam izgubila.Ja sam to nasla na forumu svet bilja.
Moj muz nista ne vodi racuna,jede sve.Dosta je nabacio kilazu i pocinje da se hrani po nekom ameru Harviju,koji je napisao knjige zdravi i vitki.
Svako nadje sebe,a odes Bogu na istinu ,kada dodje vreme.
Bob,javicu ti se kada budem mogla na pp.
Ne znam da li si dobila jednu moju poruku?

Devojke ,svako dobro :lol:
evelina
Aktivan član
Aktivan član

Post od evelina »

Ovaj vikend je moj tata bio kod kuce. Vrlo je cutljiv, zagledan u neku tacku. Dodatno se je zabrinuo jer se je izvagao. Oslabio je 16 kilograma za 4 nedelje i sada ima 70kg.

Duska, gde kupujes Nutri Drink i Fortimel?
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Ok je Kat medju nama nikada i nije bilo nedoumica i to mi je posebno drago sto se osecam kao medju svojima za "ciklamu sam ja odmah poslala PP jer ja sve to imam po direktorijumima.

Sta sam sve cula i procitala mogla bih kao ovaj tri knjige da napisem ali cemu to kad bi me u 1o knjiga pljuvali lekari.

Nisam dobila tvoju PP zapamti za razliku od ovih na forumu PP nece da odu ako nemaju naslov.A muza pusti neka jede sta hoce i znaj da ce mu pomoci ono u sta veruje.

Evelina,nedaj tati da se meri,ja sam muzu zabranila,odlicna stvar skroz a to sam pokupila u bolnici kad mi je dete imalo deciji fras i ja merim temperaturu celu noc ide doktorka u vizitu i kaze, uzmite joj toplomer jer svoju nervozu prenosi na dete.
oldtimer
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 7:27 am

Post od oldtimer »

Samo da se javim da sam ziva&zdrava (sic!), posle desetak dana na IORS-u - visoka temperatura, ne znaju od cega je, tri puta (TRI PUTA!!) sam primila tzv. pripremu (koliko sam primila deksazona, sad kad kinem, trojica sa cirozom se izlece, :)), da bi na kraju rekli - SHOW MUST GO ON!, dali mi terapiju (i pored temperature) i poslali me kuci.

Iskreno, toliko dugo biti u IORS nije dobro za glavu, pa odoh sad na malo psihoterapije sa klincima - novi transformers je u pitanju, nije to makar sta, :))
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

pozdrav

Post od kat0404 »

Drage devojke,
Bravo za Oldi,puno humora i optimizma.Oldi uzimaj sto vise sok od sveze cvekle.
Mozda neko napise i uputstvo preziveti na IORS.
Svi smo u nekim resavanjima svojih zivotnih problema ,pa se i ovaj forum i tema polako gase.
Interesantno je da se slicno desava i na drugim forumima i temama.
Ne znam kako je na b92,nisam dugo bila.
Bob,pogledaj na onom sajtu o ocu Tadeju,ima i velikoposna molitva Sv.Jefrema Sirina,njeno tumacenje.
Pisala sam na pp.,ali nisi dobila.
Puno pozz.,ljubavi i svako dobro :lol: :D :P
p.s.dobre su kapsule kantariona,kantarion,svemirska apoteka
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Oldi nam je zamenila Djuru koga neznam sto nema.
BRAVO, to je duh.
Pozdrav Kat, trenutno razmisljam i psihicki i fizicki se pripremam (neznam hocu li moci) za uskrsnji post,koji cisti duh i telo.Jos nisam sigurna da li cu moci jos nikad ne probah ali mi neki koji su stalno u veri rekose, da tu snagu po zavrsenom postu (duhovnu) ne mogu nicim da zamene, niti sa bilo cim da uporede.

Ja iskreno nikad ne probah ceo post ali vec godinama postim petak.

Ne gasi se nista ova tema je vec mesecima na prvoj strani a citana je .....
veca vestica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 15, 2008 4:59 pm

Post od veca vestica »

Samo da vam se javim da sam se vratila....
Mama je umrla,njen orgnizam je bio previse slab da se bori.
Ja znam da ste mislile na mene(osecala sam to),bila sam jaka(zbog tate)ali sad vec osecam da pucam
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Veco moje saucesce. :cry: :cry: :cry: :cry:

Budi jaka zbog tate i ostalih i javi se ponekad, molim te.
Odgovori