ali nista nije dzabe, jer pre neki dan je B92 dobio nagradu za najposeceniji forum mislim da je u toku dana bilo oko 200.000
poseta, tako nesto.Pa ne pisu svi ali citaju, nema nigde ovakva sloboda misljenja, kazem ti ja sam se registrovala, bila, tamo davno ali su mi par postova obrisali pre nego sto su ugledali svetlost dana.
To su bili postovi napr:Mozemo li i mi pacijenti da pisemo ovde ili se samo vi lekari prepucavate, taj nije izasao.
Pa sam pitala sta je tema podforuma kancer, rak, dali problematika pacijenata ili je to samo strucna diskusija, te da im je zbog cenzure forum siromasan, kao kad imas kasperski antivirus, on te brani od virusa ali nista nemozes da skines, on ti toliko zastiti racunar da ti neda, maltene, ni da ga ukljucis.
Ja sa svima vama (skoro) vodim i dopisivanje preko PP.Ja tako lekarima postavljam pitanja.Probaj, pa oni kad otvore vide prvo PP, verujem da ne mogu na sve teme da stignu.
Za meditaciju cestitam par puta dnevno opustanje i molitve.Idi u biblioteku trazi knjige "Moc je u vama", "Moc podsvesti". "Kreativna vizuelizacija","Igra zivota" i sl. da ne nabrajam.
Ja u biblioteku idem kao kod psihijatra kazem im kako se osecam i oni mi daju knjigu "na recept".
Pozdrav drzi mi se tamo i nemoj da brines svog oca.