prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
verica70
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jun 13, 2009 6:09 pm

Re: prijatelji

Post od verica70 »

Draga Mila i svi prijatelji foruma danas se javljam sa lepim vestima magnetna je bila u ponedeljak nju smo radili ovde i cistaaaaa je nema nista nema hematurije hvala milom Gospodu koji nas je uputio na pravi put,sada krecemo sa jos vise ljubavi vere i nade napred .U decembru idemo na sesti ciklus terapije u Moskvu s bozijom pomoci nikada se ne predajite meni je trebalo da nas posalje kuci doktor 'da mesec dana probamo sa cajevima 'hvala mu jer to je bilo moje treznjenje:)Citala sam sada vase postove malo draga Lejla poruku privatnu sam poslala da mesto ne zauzimam ovde:)Tako me odusevio post od studentkinje toliko pozitive zelim ti svu srecu da uspes a uspeces sigurno.Sta ja nisam znala svih ovih petnaest godina a to je da prvo proverim koliko doktor veruje u Boga njegovo lecenje je sto posto uspesnije .on ako veruje nece se gresiti o nas vec ce nam sa puno vise ljubavi i paznje prilaziti!Poslusajte me molim vas jer to sam iskusila na svojoj kozi,od nevernika bezite ,oni nam ubijaju i ono malo nade a verujte da nade uvek ima i SVAKA BOLEST je IZLECIVA.Sve vas ljubim i zelim da se nikada ne predajete...korak po korak da draga moja iiiiii

BICE BOLJE.....MORA....
gile952
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 16, 2010 9:59 pm

Post od gile952 »

Драга Верице,
лепе вести, заиста. Драго ми је због вас. Упорна си и то је добро. Верујем да је ово променило и Лакијево стање, тј. донело смирење и нову наду. Радујем се у мислима с вама. И у праву си што се тиче вере, онај ко искрено верује никада се неће лоше понети према другим људима, трудиће се да све што ради ради с љубављу. Кад је човек тешко болестан и стрепи од будућности пуно значи чак и позитивно расположење и осмех на лицу лекара или сестре, а камо ли спремност да се прихвате и неке друге методе. Кад будеш имала времена и воље јави се на пп и пиши мало о томе шта се све дешавало у Москви, и уопште, али без обавезе. Знам да сте ти и Лаки дуго одсутни од куће и остатка породице и да сте жељни једни других, а као што кажеш већ у децембру се враћате поново у Москву, па је то свакако мало времена да се надокнади толико одсуство, али ако стигнеш јави се. Дотле пуно поздрава целој твојој породици и желим вам све најбоље,
Мила
П.С. Поздрав и свим осталим пријатељима...
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Veliki pozdrav za srpkinju i Eveli, Vericu i sve druge, drage prijatelje.
Javite se ponekad,mislimo na vas.
Cemi,Mila, Kajalena,Bobans,Oldtajmer....Zaboravih i nas dragi dr.Severus
ko otrpi do kraja, spasice se
gile952
Novi član
Novi član

Post od gile952 »

Драга Кат,
наша преписка очито није успела, али ми смо морали да се поново региструјемо, сада са шифром Гиле 952 (има само 9 испред старе шифре). Нисмо успеле да контактирамо преко мејлова, па користим прилику да ти кажем да можеш поново да се јавиш на ПП. Стигла је зима, шта сте урадили што се тиче оних грађевинских проблема које је изазвао комшија, да ли сте успели да нешто средите пре ове хладноће и снега?
И ја ћу мало да прозовем на јављање Верицу, Евелину, Бобанс (мало опширније!), Олдтајмер, Кајалену, Цеми, Дуплубаку, Слађанецу, Сикипардик... Где сте, шта радите, шта је с вама?
Пошто је код мене пуно туге, нећу данас ништа о себи, да не кварим рођендан нашем Славку
Поздрав свима, јавите се...
Мила
Korisnikov avatar
srpkinja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 1:34 pm

Post od srpkinja »

kat0404,
pozdrav tebi i ostalima koje interesuje moje stanje. Ništa novije kod mene, neke male promene na desnom plućnom krilu se moraju pratiti, znači u martu ponovo CT snimak. Šta je tu je, panika mi neće pomoći a i po prirodi nisam paničar tako da se ponašam i osećam kao da sam zdrava bar do marta adalje kako mi bude.
Ujedno koristim priliku da svima nama u nastupajućoj Novoj godini poželim što manje problema u našoj borbi i što više snage da istrpimo sve što nas snalazi.
:)
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Srpkinja,lepo je sto si se javila. :D
Bez panike,opusteno,svi smo u istom loncu.
Moj muz mora opet na operaciju,sada je dilema kuda,kada,ko,kako...i sve ostalo.
Ima promene u besici,koje je imao i ranije,koje su poticale od prostate i tkivo je bilo benigno.To mu je bilo odstranjeno i sada se opet pojavilo.Ima i promenu na karlici,koja treba da se prati.Radio je MR.
Eto tako,idemo dalje,samo sto ove stvari povlace i druge zivotne situacije.
Zato sam valjda i stavila ovaj potpis.
Pozz.Kat.
P.S.Mila,pisala sam nekoliko pp. i nikako da odu,jednostavno se izgube.
gile952
Novi član
Novi član

Post od gile952 »

Драга Кат,
жао ми је, опет проблеми. Тебе баш хоће. Пошто нам је ПП преписка неуспешна не знам шта сте урадили што се тиче оних грађевинских проблема, јер је стигла зима, и надам се да сте то на неки начин решили. А ево још важнијих и озбиљнијих проблема, опет са здрављем. Жао ми је што се ово дешава теби, односно твом мужу. Надам се да ће се и овог пута добро завршити. Тешко је дати савет шта урадити. Мени поготово, јер је мој син изгубио битку. Превише смо се уздали у оно што је могло да се уради на ВМА, као нашој врхунској установи, мој син је слушао своју докторку и једноставно није желео да уводи ништа од алтернативе док год траје његово лечење тамо, тј. док не прођу сви циклуси хемиотерапије и радиотерапије. У том чекању му се болест навратила тако жестоко да је одједном имао 100% малигне ћелије, и није било прилике за алтернативу о којој је био размишљао итекако, већ је био и одбрао шта ће користити. Жао ми је што се ја нисам снашла и што сам буквално пристала на његов избор. Ипак је имао 23 године, сам је као пунолетан потписао и пристанак на лечење, његов је живот па сам се трудила да га убеђивањем не нервирам у тако тешком стању и прихватила сам тај његов избор. А сада се сваког дана кајем због тога. Па ипак је он био само дете, без обзира на своје године, а ја родитељ. Требало је да истражујем на све стране и тражим све могућности, па пошто је он био разуман кад пронађем нешто логично да покушам ипак да га убедим. Сада бих се ипак другачије поставила. За разлику од лекара који медицину студирају годинама и знају до каквих промена у организму долази применом одређених материја за време хемио и радио терапије, ми то не знамо, али се надам да употреба нпр. соде бикарбоне неће направити чуда у организму ако се користи истовремено са ове две терапије. Можда су многи од нас имали шансу користећи нешто чиме смо окружени, нешто што нам је доступно, али не знамо механизме деловања а посебно да ли су у контрадикторности са овом тзв. званичном терапијом, а од лекара не добијамо информацију шта бисмо смели да користимо. Јер, нешто бисмо можда ипак могли употребити. Волела бих да се неко од лекара огласи баш у вези лечења цезијумом, содом бикарбоном и сл. Ако и нису рађене неке студије код нас верујем да би барем могли да објасне које промене може да изазове сода бикарбона ако се уноси свакодневно, припремљена како то стоји у тексту човека који је наводно победио рак. Проблем свима нама који смо заинтересовани је тај што никада немамо потврду било ког лекара или неке здравствене групације, установе, или ми то једноставно не знамо. Наравно, на интернету може да се појави било чији текст о било чему. Не знамо ко се крије иза имена Пере Перића и сл. али би било добро када би неко од лекара прокоментарисао конкретне рецепте као што је тај са содом бикарбоном, као помоћ онима који покушавају да се излече. Знам да нико не може дати конкретан одговор у смислу да то препоручује или не, али макар упозорење ако је то нешто што може да нашкоди, да се људи не залећу. Како видим ти се спремаш да можда укључиш нешто од тога у лечењу свог мужа. Нисам лично заинтересована, јер ја за свог сина више ништа не могу да учиним, што горко жалим свакога дана све више, али на овом форуму свакако има много људи који једва чекају неку конкретну потврду за било шта - цезијум, соду бикарбону, есцозул, итд. Надам се да ће вам то успети. Односно, желим вам то од свег срца.
Пуно вас поздрављам, уз вас сам у вашој борби. Јави се на "Пријатељима" кад има нешто ново и кад имаш времена.
Иду новогодишњи празници, од Немањине смрти се и иначе не дружим с народом као пре, а сада пред празнике сам ушла у фазу бескрајне туге јер ме свако славље сада само растужује, па сам уместо да се померим одавде поново почела да завирујем на овај форум. А и не могу да се откачим због повезаности са некима од вас.
Поново прозивам Верицу, Евелину (може и у наставцима!), Слађанецу (одавно се нија јављала), Бобанс (ту и тамо се и јавља), Цеми, Дуплубаку, Олдтајмер, и остале... шта је с вама?
Пуно поздрава свим пријатељима, али и свима новима који се боре са овом страшном болешћу,
Мила
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Evo i mene, samo da se zapljunem.
Svracam ovde cesto.Nekad i jedina.Ni sama ne znam koliko sam puta napisala samo
halo, gde ste, javite se.Da je srece, dopisivali bismo se na FB, ili na nekim drugim forumima ali sta je tu je.
Kod mene nema niceg narocitog.Radim nakit i po malo prodajem.Jurila sam papire za penziju medjutim,lopovi su sa
46g,digli prag prava na koriscenje porodicne penzije na 48g.Ja sam u novembru napunila 46 i eto.....sad kad napunim 48godina
dici ce na 50g.Lopovska posla.U medjuvremenu sam u zakonu o porodicnom pravu nasla svoju "rupu" da kao roditelj deteta koje je nosilac penzije imam pravo na 80% penzije (do sada smo primale 70%).I opet isto."Zasto niste odmah trazili"-"Zasto niste pitali"-kako da pitam nesto za sta ne znam ni da postoji.E sad...treba mi neki pravnik da mi kaze-da li se moje pravo na sticanje muzevljeve penzije tretira po zakonu koji je vazio na dan njegove smrti ili to moze da se menja svako malo?Srecom zivim u malom mesto (u unutrasnjosti-kakav glupi izraz) i imam drugare pravnike,koji me nece odrati za savet,tako da cu ovih dana pojuriti sve ovo.Pozdravljam vas sve, bez izuzetka i zelim vam puno zdravlja u 2011.godini.
gile952
Novi član
Novi član

Post od gile952 »

Бобанс,
ето теби за следећу годину да пожелимо да кренеш у правну борбу за сва своја законска права у вези породичне пензије и да оствариш оно што си започела. Како видим нашла си занимацију у прављењу накита, што је лепо и помало корисно. Ја не успевам да се концентришем на било шта. Још увек успешно гајим само тугу и бол.
Свима који данас славе Божић срећан овај хришћански празник, а пошто ми је сва ова гужва око славља за Н.Г. сада тако страна, нешто из мог претходног живота када смо сви били срећни (моје најлепше Нове Године су и биле управо оне које смо славили сами са децом кад су били мали, уз наше плоче и песму и игру до ујутру, чак и у предшколском узрасту су остајали будни до 4-5 ч ујутру), користим прилику да свима унапред честитам и Нову Годину и пожелим да им следећа буде срећнија, здравија, у свему боља. Волите своје најближе, јер у овом страшном времену у коме живимо посебно ми у Србији, држави која је уништила све па и саму себе, породица је једино право уточиште и прибежиште од свега. Колико год нас ово време промена оптеретило проблемима трудите се да увек имате времена и љубави за своју породицу, посебно за своју децу. Сваки је тренутак драгоцен. Барем ми на овом форуму схватамо да је живот неизвесна појава и да не знамо колико ће чији потрајати. Зато, волите своје ближње, љубав и нада су једино што вам нико не може одузети,
("Са сновима долази нада, са надом је живот лакши, кад престанеш да се надаш почињеш да умиреш")
поздрав свима,
Мила
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Srecnu novu 2011.godinu i puuuno zdravlja zelim sviima.
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Svima želim puno zdravlja,sreće i ljubavi!
"Božija volja te nikada neće odvesti tamo gde te Božija Milost neće zaštititi."
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Srecna vam Nova Godina,
zdravlje,razumevanje,strpljenje,smirenje,ljubav...i ostvarenje vasih planova zeli vam Kat...
:D :lol: :P
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Срећан Божић,Христос се роди
Korisnikov avatar
Biljaa