trudim se,nekad covek svoju muku makar na kratko zaboravi kad se tudjom pozabavi...
dakle,zavisi dosta toga od vas,ali i od vase okoline,pa cak i od nas,ova tema je upravo zato i napravljena,da pomogne onima kojima opmoc ttreba...

jedino oni koji su prosli istu muku kao i vi mogu da vas savetuju i da kazu:pa nemoj tako,uradi to ovako ili nesto drugacije...ja bih bio najsrecniji kada ne bi bilo bolesnih,ali,kakvo je stanje,sve vise i vise obolevaju ljudi...
to i jeste relativno dobra stvar jer,sada cete makar primati penziju a ovako bi vas gazda mozda otpustio jer nema nikakve vajde od vas a samo vas placa...to je ekonomska strana,a ona druga,tako je kako ste rekli,vi bi ste najvise voleli da se ovo nije desilo,da ste ostali kao i svi,da radite ma kako to bilo...bice bolje,mora,sto bi rekla verica...
nazalost internet nije bas verodostojan jer je svaki pacijent prica za sebe,i ne treba bas uporedjivati tako,ali kad ne moze drugacije onda mora ovako...naravno,slazem se...ja kada sam isao kod lekara,sednem i pitam sta me interesuje(doduse lecili su me deciji lekari i oni su mnogo bolji od vecine odraslih,jer se njihova psihologija razlikuje od psihologije drugih lekara)...
jesam,istina je da cu upoznati puno ljudi jos mozda mi neko i postane prijatelj,bice i toga,samo ne znam ko ce uspeti u tome,bas zbog toga sto retko ko ima poverenje kod mene...uplaseni jesu,razumem ja i to ali zar mora svako da gleda samo svoju zadnjicu,zar mora neko da te trazi samo kad mu neko treba?ima brdo takvih...nadam se i ja da cemo uspeti u tome,ja se vec sada u neku ruku trudim da u tome i uspem,da pokusam da od ljudi napravim jos bolje ljude,ali ne ide...
dobro je,skupite je,recharge batteries...