prijatelji
Evo i mene dragi prijatelji,
Juce i danas sam vozila tatu da dobije HT.Jos sutra pa gotovo.Cini mi se da ja to teze podnosim nego on,i on se zna nasaliti i pitati me kako si,sto si bela.Smeje se dragi moji a ja ga gledam i od srece neznam sta cu kad je tako veseo,mada ponekad cujem poneki uzdah koji slucajno ispusti i naravno onda mi se srce slama.Dobro podnosi terapiju,nije mu ni muka.Kad dodje kuci poradi nesto po dvoristu pa tek onda legne a ja odmah u krevet.Neznam ljudi sve imam neki osecaj da ce on pobediti ovog gada u njemu a mogu vam reci da je i HT koje sam se toliko bojala odradila svoje kako treba.
Pozdravljam vas i ajde bre javljajte se svi,da nenabrajam pojedinacno.
Juce i danas sam vozila tatu da dobije HT.Jos sutra pa gotovo.Cini mi se da ja to teze podnosim nego on,i on se zna nasaliti i pitati me kako si,sto si bela.Smeje se dragi moji a ja ga gledam i od srece neznam sta cu kad je tako veseo,mada ponekad cujem poneki uzdah koji slucajno ispusti i naravno onda mi se srce slama.Dobro podnosi terapiju,nije mu ni muka.Kad dodje kuci poradi nesto po dvoristu pa tek onda legne a ja odmah u krevet.Neznam ljudi sve imam neki osecaj da ce on pobediti ovog gada u njemu a mogu vam reci da je i HT koje sam se toliko bojala odradila svoje kako treba.
Pozdravljam vas i ajde bre javljajte se svi,da nenabrajam pojedinacno.
Zdravo dragi moji,
Evo nesto sto nema veze,sa nasim trenutnim zdrastvenim i ostalim stanjima.
Moja trenutna muka je, idem u skolu jezika.Ucim francuski ,koji sam nekada davno ucila 9 godina i nista ne znam,jer je godinama bio za mene ,,mrtav,, jezik.Sada ,obnavljti je tesko,sve poznato,a nista ne znam.Trenutno mi je glava kao ,,bundeva,,pokusavajuci da sastavim neki dogadaj i ispricam na casu.Imala sam lepe trenutke ,na skorasnjem putu i htela bih da to iskazem na francuskom.Ali problem je sto ne mogu bukvalno da prevedem ,a taj duh jezika mi je tu negde,ali nije jos dosao do mene.Trudim se ,a ako je neko profesor jezika ,moze da da i dobar savet.Na kraju sam shvatila da vise ne znam ni nasu sintaksu,a i jezici se osavremenjavaju.
Evo mene(Suzi),javi se, da li si bila u Podgorici?Tvoj vedri duh,mnogo znaci.
pozz.svima,cejku ne zaboravljam,a Kaj je izgleda napustila forum

Evo nesto sto nema veze,sa nasim trenutnim zdrastvenim i ostalim stanjima.
Moja trenutna muka je, idem u skolu jezika.Ucim francuski ,koji sam nekada davno ucila 9 godina i nista ne znam,jer je godinama bio za mene ,,mrtav,, jezik.Sada ,obnavljti je tesko,sve poznato,a nista ne znam.Trenutno mi je glava kao ,,bundeva,,pokusavajuci da sastavim neki dogadaj i ispricam na casu.Imala sam lepe trenutke ,na skorasnjem putu i htela bih da to iskazem na francuskom.Ali problem je sto ne mogu bukvalno da prevedem ,a taj duh jezika mi je tu negde,ali nije jos dosao do mene.Trudim se ,a ako je neko profesor jezika ,moze da da i dobar savet.Na kraju sam shvatila da vise ne znam ni nasu sintaksu,a i jezici se osavremenjavaju.
Evo mene(Suzi),javi se, da li si bila u Podgorici?Tvoj vedri duh,mnogo znaci.
pozz.svima,cejku ne zaboravljam,a Kaj je izgleda napustila forum

ko otrpi do kraja, spasice se
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tu sam,samo juče nisam mogla da se javim,bila sam smoždena.Dakle,očitala sam im bukvicu,pa mi je dr,koja mi je pogledala nalaze(ona koja je zadužena za mene nije htjela da me primi,pošto ima gužvu,a ja naručena,pa još iz drugog grada,ali koga briga..)znači,ta,nova dr me pitala neke stvari,pa kad sam ja počela odgovarati,kao iz topa(pošto gradivo znam napamet),konstatovala je da sam jako drska,pa nije ni čudo što me nije primila njena koleginica,a i dr.Todorović,ako se sjećate iz prethodnih pisanija,sigurno je tako odreagovao jer sam drska.Tu mi je mrak pao na oči,pa sam osula paljbu iz svih oružja.Sama sebe sam prepala.Rekla sam da ne izlazim dok mi ne kažu o čemu se radi,kad niko za ovih 6 mjeseci ne može da otkrije.Na kraju mi je napisala uput za MR,koju ću pdraditi u utorak,pa u srijedu na konzilijum,pa ćemo vidjeti.Odlučila sam da neću više biti fina pacijentkinja,koja čeka da se neko smiluje i obrati pažnju,usput dajući sulude dijagnoze,bez objašnjenja.I ,da znate kako se dobro osjećam.Nikada me više nijedan Todorović neće natjerati da se osjećam onako bespomoćno i jadno.kao u julu.
Narode,dobila sam novu(sa kompjuterskom slikom)*.Kad su me fotografisali,kaže žena da sam nekako presvijetla.Pogledam ,kad ono,kao da me neko brašnom posuo.Vjerovatno od zračenja.(':D')
Ja se raspisala,bojim se da me ne ukinu.Čuvajte se i hvala što se interesujete za moje zdravlje.Mislim na vas.Do kuckanja,sve vas pozdravljam.
Narode,dobila sam novu(sa kompjuterskom slikom)*.Kad su me fotografisali,kaže žena da sam nekako presvijetla.Pogledam ,kad ono,kao da me neko brašnom posuo.Vjerovatno od zračenja.(':D')
Ja se raspisala,bojim se da me ne ukinu.Čuvajte se i hvala što se interesujete za moje zdravlje.Mislim na vas.Do kuckanja,sve vas pozdravljam.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Cemi,cula sam da su sredili Beli bor.Ja sam bila davno.Ranije su deca isla na rekreativnu na Mitrovac na Tari.
Nema ni Bob da se javi,napreduje u njenim radovima.
Ja ucim jezik i idem na vezbe.
U subotu se spremamo da idemo na Fed kup.
U nedelju smo gledali mjuzikl Maratonce...
Pokusavamo da se ukljucimo u drustveni zivot. Izlasci i neobavezna druzenja,male promene,dobro cine.
Svako dobro zelim
pozz
Nema ni Bob da se javi,napreduje u njenim radovima.
Ja ucim jezik i idem na vezbe.
U subotu se spremamo da idemo na Fed kup.
U nedelju smo gledali mjuzikl Maratonce...
Pokusavamo da se ukljucimo u drustveni zivot. Izlasci i neobavezna druzenja,male promene,dobro cine.
Svako dobro zelim
pozz

ko otrpi do kraja, spasice se
Jao, ljudi sto me je potresla prica ovog decaka Mojamama, ne mogu da se smirim.Kako je tuzno kad neko tako mlad prezivljava tako nesto..Hiljadu puta sam sebi rekla da vise necu citati i razmisljati o stvarima koje ne mogu da promenim, ali ne mogu da se suzdrzim...Pa ljudi su posetili mesec, prave akcelatore od stotine milijardi evra da bi razumeli tajne svemira a da niko ne moze da razume tajne tog prokletog kancera?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 08, 2008 1:14 pm
ZA EVELINU
Nismo se dugo cule, bila sam dosta odsutna sa foruma, pa rekoh samo da te pozdravim i pitam kako si?
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 16, 2009 3:24 pm
- Kontakt:
Uh ..evo mene,tu sam...Juce sam se javljala onom decku ,mojamama, bas me je potresla prica i briga tog deteta.Kad vec pominjete biometrijske l.k. u guzvi sam ovih dana,moram da vadim novi pasos za sina i mene,uzrok su nove vize.Otisla sam do ambasade da proverim status i tamo mi sef viznog sektora ,zamislite kaze da postojece vize ne vaze!Zapanjila sam se,pa ja od aprila prosle godine,stalno ulazim i izlazim iz nemacke 6 puta do sada,i niko mi to nije rekao.Strasno da je moglo da se desi pored svih problema i da me sa detetom vrate sa granice.Ali sta ces,evo i to cemo srediti.Izmedju ostalog sada zbog toga nemogu da odnesem krv na kontrolu,treba da se rade limfociti,da se odredi stanje imuniteta.Ovde cemo sada uraditi sta mozemo,a za mesec,mesec ipo idemo opet tamo.I dalje su nam bubrezi problem,povremeno bas jako bolu,trenutno cekamo da od doktorke dobijemo uputstva kome i gde da se javimo za dalje lecenje.E sad povodom drskosti...DA nisam bila drska po kozna koliko puta,moj sin danas nebi bio ziv.Ima svako pravo da se bori za sebe i za svoje bliznje.nekad mije muka od stalno iste price,ali uvek sva vrata otvaram na laktove.MOzda cu sa sinom do Crne Gore,tamo imam toliko dobre prijatelje da se nekad pitam mozda smo i rod.Cula sam da bi mu svakako prijala promena vazduha,pa sad da li Podgorica,Bjelo polje,videcemo...pozdrav svima evo stigao mi mali unuk pa se cujemo kasnije....hvala biljo na brizi prema svima evo javljacemo se redovnije....
zdravlje dece najvece blago
Duplabako drago mi je sto si se javila,mada vidim da je ovo NEjavljanje opravdano jer je papirologija cudo.
Cemi,vidim da je i tebe potresla prica ovog briznog deteta.Strasno mi je bilo taj dan,ceo sam provela u plakanju a glava me je bolela da sam mislila da ce eksplodirati.
Natasa sinoc sam bila u setnji sa malim i bila sigurna da cu te sresti al nazalost nista.Valda ce nam se ukrstiti putevi.
Sto se tice mog tate,zavrsio je sa HT u sredu i zakazali su mu kontrolu za mesec dana.E sad,rekli su mu da samo snimi pluca i donese nalaze krvi.Nije mi jasno dal je ovo dovoljno da se vidi dal je TU u regresiji i nije mi jasno da je imao samo cetiri ciklusa HT.Mene hvata panika od svega i vec imam neki grc u stomaku.Mogu vam reci da nisam ni slutila da sam ovolika panicarka.
Sve vas pozdravljam do sledeceg javljanja.
Cemi,vidim da je i tebe potresla prica ovog briznog deteta.Strasno mi je bilo taj dan,ceo sam provela u plakanju a glava me je bolela da sam mislila da ce eksplodirati.
Natasa sinoc sam bila u setnji sa malim i bila sigurna da cu te sresti al nazalost nista.Valda ce nam se ukrstiti putevi.
Sto se tice mog tate,zavrsio je sa HT u sredu i zakazali su mu kontrolu za mesec dana.E sad,rekli su mu da samo snimi pluca i donese nalaze krvi.Nije mi jasno dal je ovo dovoljno da se vidi dal je TU u regresiji i nije mi jasno da je imao samo cetiri ciklusa HT.Mene hvata panika od svega i vec imam neki grc u stomaku.Mogu vam reci da nisam ni slutila da sam ovolika panicarka.
Sve vas pozdravljam do sledeceg javljanja.
-
- Aktivan član