prijatelji

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Pozdrav svima.
(pst.... samo da podignem temu) 8)
evo mene
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jul 23, 2008 7:17 pm

Post od evo mene »

Juče sam bila kod porodične dr.U ponedjeljak idem u Podgoricu,kod onkologa.Ipak moramo uraditi skener,ipak se nešto dešava,ipak ne znam kome da vjerujem.Ipak ...Nemojte misliti da su mi potonule lađe,samo me živo interesuje šta će mi sada reći i da li ću uspjeti ući u ordinaciju ili će mi opet saopštiti na hodniku.U slijedećoj epizodi gledajte...Ovo je stvarno postalo kao sapunica.
Gdje ste svi nestali.Sad sam došla s posla i moram da vam se javim.Nije valjda da jedina na forumu imam vremena i volje da kuckam?Pozdravčić.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
cemi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 9:07 pm

Post od cemi »

Zdravo, dragi moji,
pratim vas i ja , svakoga dana bar po nekoliko puta proveravam kako ste i sta ima novo, ali prosto mi prsti nikako ne krecu ka tastaturi.Prosto sam u nekom glupom raspolozenju, bas kao i ovo vreme.
Jako me pogadjaju postovi duplebake, kako li je u njenoj dusi, to ne mogu ni da zamislim.Naspram njene strepnje, sve drugo izgleda manje vazno....
Puno Vas pozdravljam i mislim na sve !
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Evo dragi moji i mene,
Ova godina kao da je eho stare.
Mom muzu raste tu. marker.Raspolozenje nam je lose.
Imali smo divne trenutke ,prelepi ambijent,steta sto nismo mladji,ali on je neraspolozen.Jedva je pristao da prosetamo za Novu god.i docekali smo je za mene divno u bistrou sa pogledom na Notr Dam.
Situacija nije alarmantna,ali izgleda da je trebao da prihvati preporuku onkologa,posle zracenja da prima 3 god. hormone.On se odlucio da prati rezultate i posle godinu dana je naznaka da se nesto desava.
Pisem zbrda zdola,svi ovde imamo slicne muke,patnje,a to nas valjda celici.
Evo nesto simpaticno.Tu nam je zet ,sprema se na put i peva u kupatilu.
To odavno nismo culi.Cak se i moj muz nasmejao.
Istina ma kakva bila,bolja je od utehe zasnovane na lazi.....
Cujemo se u boljem raspolozenju.Vera u nesto,nesto lepo ,nesto sto nam pomaze ,neka nas drzi i bice bolje.
Ljubi vas Kat
ko otrpi do kraja, spasice se
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Kat,možda nije kasno da se uključe hormoni.Kad već spominješ pjesmu u kupatilu,moj muž,kads god zapjeva u kupatilu,pločice pootpadaju.Čini mi se da ga komšija ,keramičar podstiče na to,jer njemu posao cvjeta,dok je njegove pjesme.Nije da sam ja neki slavuj,ali bar sam pjevala u horu(sedamdeset i neke),doduše,dok nisu otkrili ko falšira.Cemi,nadam se da je raspoloženje malo bolje.Narode,sve vas pozdravljam,spremam se na posao.Do kuckanja,ćaos.
oper.obje dojke,maternicu i jajnike,sumnjaju da je nesto na desnom rebru...molim za razgovor.
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Dragi prijatelji,evo da vam se javim.Malocas dodjoh sa svadbe na koju mi se nije ni islo al na kraju se ispostavilo da sam uzivala i da mi je bas festa bila potrebna da se opustim i malo skrenem misli.

Videla sam mnogo rodbine koju vidjam samo u svadbama a najvise mi je prijalo drustvo sestre koja je pre cetiri godine operisala rak materice u Banja Luci a na HT dolazila u Kamenicu pa sam joj isla i u posetu.Jako sam se obradovala kad sam videla kako fantasticno izgleda i na kilazi dobila bas dosta.

Sve vas puno pozdravljam i zelim vam laku noc.

PS:duplabako zasto se nejavljas vec pocinjem brinuti.
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Bravo,Biljo.Kako je malo potrebno da budemo srećni.
Laku noć,narode,baš sam umorna.
Natasha2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 12:18 pm

Post od Natasha2 »

Stigoh s posla,dođoh na forum i iznenadih se što ne kuckate.Jeste li se umorili ili šta već?
Kat,lepo je znati da još uvek postoji onaj,neko,ko uma da nas nasmeje,oraspoloži...

Suzi,jesi li bila u Podgorici,šta su rekli,kakvi su rezultati?Ti si toliko pozitivna da ne sme ništa loše da bude!

Blago tebi Biljo i dobro je što je tako.To je ona potreba u čoveku da se ponekad otkači,opusti,zaboravi...Ja imam utisak da se više nikad neću smejati onako "od srca",jer prosto više nisam ista i veoma je malo razloga za takav smeh.Da ,tu su deca,porodica,smejemo se mi ,uživamo zajedno,ali...znaš onaj osećaj da ti uvek fali ona jedna kockica...

Evelina se ne javlja! "Javi se,pojavi se dodaj svetu malo boje..."

Idem nešto malo da zbrčkam za ručak pa se vraćam,ljubim vas
Korisnikov avatar
Biljaa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 30, 2008 10:10 pm

Post od Biljaa »

Evo i mene dragi prijatelji,

Juce i danas sam vozila tatu da dobije HT.Jos sutra pa gotovo.Cini mi se da ja to teze podnosim nego on,i on se zna nasaliti i pitati me kako si,sto si bela.Smeje se dragi moji a ja ga gledam i od srece neznam sta cu kad je tako veseo,mada ponekad cujem poneki uzdah koji slucajno ispusti i naravno onda mi se srce slama.Dobro podnosi terapiju,nije mu ni muka.Kad dodje kuci poradi nesto po dvoristu pa tek onda legne a ja odmah u krevet.Neznam ljudi sve imam neki osecaj da ce on pobediti ovog gada u njemu a mogu vam reci da je i HT koje sam se toliko bojala odradila svoje kako treba.

Pozdravljam vas i ajde bre javljajte se svi,da nenabrajam pojedinacno.
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Zdravo dragi moji,
Evo nesto sto nema veze,sa nasim trenutnim zdrastvenim i ostalim stanjima.
Moja trenutna muka je, idem u skolu jezika.Ucim francuski ,koji sam nekada davno ucila 9 godina i nista ne znam,jer je godinama bio za mene ,,mrtav,, jezik.Sada ,obnavljti je tesko,sve poznato,a nista ne znam.Trenutno mi je glava kao ,,bundeva,,pokusavajuci da sastavim neki dogadaj i ispricam na casu.Imala sam lepe trenutke ,na skorasnjem putu i htela bih da to iskazem na francuskom.Ali problem je sto ne mogu bukvalno da prevedem ,a taj duh jezika mi je tu negde,ali nije jos dosao do mene.Trudim se ,a ako je neko profesor jezika ,moze da da i dobar savet.Na kraju sam shvatila da vise ne znam ni nasu sintaksu,a i jezici se osavremenjavaju.
Evo mene(Suzi),javi se, da li si bila u Podgorici?Tvoj vedri duh,mnogo znaci.
pozz.svima,cejku ne zaboravljam,a Kaj je izgleda napustila forum
:roll: :wink:
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Tu sam,samo juče nisam mogla da se javim,bila sam smoždena.Dakle,očitala sam im bukvicu,pa mi je dr,koja mi je pogledala nalaze(ona koja je zadužena za mene nije htjela da me primi,pošto ima gužvu,a ja naručena,pa još iz drugog grada,ali koga briga..)znači,ta,nova dr me pitala neke stvari,pa kad sam ja počela odgovarati,kao iz topa(pošto gradivo znam napamet),konstatovala je da sam jako drska,pa nije ni čudo što me nije primila njena koleginica,a i dr.Todorović,ako se sjećate iz prethodnih pisanija,sigurno je tako odreagovao jer sam drska.Tu mi je mrak pao na oči,pa sam osula paljbu iz svih oružja.Sama sebe sam prepala.Rekla sam da ne izlazim dok mi ne kažu o čemu se radi,kad niko za ovih 6 mjeseci ne može da otkrije.Na kraju mi je napisala uput za MR,koju ću pdraditi u utorak,pa u srijedu na konzilijum,pa ćemo vidjeti.Odlučila sam da neću više biti fina pacijentkinja,koja čeka da se neko smiluje i obrati pažnju,usput dajući sulude dijagnoze,bez objašnjenja.I ,da znate kako se dobro osjećam.Nikada me više nijedan Todorović neće natjerati da se osjećam onako bespomoćno i jadno.kao u julu.
Narode,dobila sam novu(sa kompjuterskom slikom)*.Kad su me fotografisali,kaže žena da sam nekako presvijetla.Pogledam ,kad ono,kao da me neko brašnom posuo.Vjerovatno od zračenja.(':D')
Ja se raspisala,bojim se da me ne ukinu.Čuvajte se i hvala što se interesujete za moje zdravlje.Mislim na vas.Do kuckanja,sve vas pozdravljam.
evo mene
Aktivan član
Aktivan član

Post od evo mene »

Samo da vam poželim laku noć.Nemojte da ova stranica bude jedan monolog.Gdje ste,narode?????
cemi
Stalni član
Stalni  član

Post od cemi »

Tu smo, naravno, al smo se svi malo olenjil....Bobans, ajd nam napisi neku interesantnu pricicu da nas malo prodrmas.
Dete mi ide na rekreativnu na Taru, hotel Beli bor.Dal je neko skoro bio tamo, kako li izgleda ?
kat0404
Aktivan član
Aktivan član

Post od kat0404 »

Cemi,cula sam da su sredili Beli bor.Ja sam bila davno.Ranije su deca isla na rekreativnu na Mitrovac na Tari.
Nema ni Bob da se javi,napreduje u njenim radovima.
Ja ucim jezik i idem na vezbe.
U subotu se spremamo da idemo na Fed kup.
U nedelju smo gledali mjuzikl Maratonce...
Pokusavamo da se ukljucimo u drustveni zivot. Izlasci i neobavezna druzenja,male promene,dobro cine.
Svako dobro zelim
pozz :)
cemi
Stalni član
Stalni  član

Post od cemi »

Jao, ljudi sto me je potresla prica ovog decaka Mojamama, ne mogu da se smirim.Kako je tuzno kad neko tako mlad prezivljava tako nesto..Hiljadu puta sam sebi rekla da vise necu citati i razmisljati o stvarima koje ne mogu da promenim, ali ne mogu da se suzdrzim...Pa ljudi su posetili mesec, prave akcelatore od stotine milijardi evra da bi razumeli tajne svemira a da niko ne moze da razume tajne tog prokletog kancera?
Odgovori