Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od sandrao »

Bojana, jos jednom da ti kazem koliko mi je zao... to se vise oseca nego sto moze da se kaze. Uz tebe sam u mislima...

S
brada123
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 6:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od brada123 »

Mila,Branislave, hvala vam na ovim recima utehe.Jako je tesko i trudim se da se drzim ali...jako mi je tesko.
POMOC
brada123
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 6:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od brada123 »

Sandra,mnogo mi znaci sto mislis na mene i sto mozes da razumes i osetis moju tugu i bol.Hvala ti,kao da mi olaksavas ovu tugu.
POMOC
lejlallal
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jul 20, 2010 4:04 pm

Post od lejlallal »

hi. evo mene tu sam bila non stop ali malo umora malo straha napravila sam pauzu i evo me>
pozdrav svima i iznesite vasa iskustva bilo escozu;om ili drugo i podelite sa ostalima.
procitala sam neko mislim sandra je rekla da ecomer nije to to i javila sam se da potvrdim to.
ecomer nje nista posebno, maline su na top listi i cak i smrznute ne gube nista , a mogu jos dodati i "beta glukan" imunostimulans za kojem sam naletele trazeci razne informacije i kasnije mi potvrdili tako reci sigurni izvori iz medicine da je i dokazano da dize imunitet i lovi maligne celije....bicu tu pozdravl;jam svima i drzimo se zajedno.....
Gasha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 9:51 pm

Post od Gasha »

Pozdrav svima. Imam jedno pitanje u vezi uzimanja escozul-a. Da li je kapi potrebno progutati posle drzanja ispod jezika?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Gaso, kapi se drze u ustima sto je moguce duze, zatim se gutaju. Ako se kapi ne tolerisu zbog alkoholnog nadrazaja, ili ima bilo kakvih ranica u ustima ili na gastrotestinalnom traktu, propisanih 5 kapi se rastvori u 10ml sterilne vode, cirkularno se promesa plasticnom kasikom 1 min. Taj rastvor se pije kao i kapi, na 8 ili 12 sati, s tim sto se uvek promesa pre uzimanja. Rok ovakvog rastvora je 24h.

Jos jednom da napomenem da se Escozul moze kombinovati sa bilo kojom terapijom jer nije kontraindikovan.

pozz, S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Gaso, da dodam, jer je jaako vazno. U tih pola sata po uzimanju Escozula, ne pusiti, ne prati zube, ne jesti i ne piti.

Pozz, S
aleksa75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2011 11:59 pm

Post od aleksa75 »

Sandra hvala ti puno na savetima! Potrebno mi je mišljenje za ovu situaciju, naime ja sam poslala dva pisma, jedno na našu ambasadu a drugo na laboratoriju i u roku od 10-tak dana mi se javila devojka iz Beograda koja se predstavila kao distributer preko koga je eskozul poslat za Srbiju. Niko mi ništa nije javio iz laboratorije a ona kaže da ima spisak ljudi kojima treba da preda lek i ima sve moje podatke koje sam navela u mojim pismima.
S obzirom da sam čula da se jako teško dolazi do ovog leka sve ovo mi jako čudno deluje. Da li sam imala toliko sreće ili je nešto sumnjivo u pitanju, eto to mi se mota po glavi pa ako možete da mi kažete svoje mišljenje o tome!
Tek ću ići da podignem lek pa ne znam ni da li postoji neko uputstvo jer kao što rekoh niko mi ništa nije javio ili odgovorio na moja pisma!
Pozzzzz!!!
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Aleksa, nema tu nista cudno. Predpostavljam da ti se javila Violeta. Ko god ode na Kubu, tj. vraca se sa Kube, donosi lekove u Beograd.... tako da se moze nazvati 'distributerom'. To je potpuno normalno, nista ne brini.

Iz Labiofama ne reaguju tako brzo na mail-ove. Mislim da meni nisu odgovorili 10-ak dana.

Iskreno mogu da ti kazem da nema nikakvog razloga za brigu. Videces i sama kako vreme prolazi... to je narod koji te svaki put ostavi bez reci svojom plemenitoscu i dobrotom. Budi mirna.

Pozz, S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

I ne zaboravi, za nekih mesec dana ovde svi nestrpljivo iscekuju tvoj izvestaj. Lepe vesti je uvek dobro cuti, od tebe ih se zaista i ocekujem :D

S
TRALALALA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2011 5:17 pm

Post od TRALALALA »

drago mi je da je olaksan put do ovog leka, ja zaista u njega verujem i mogu vam iz iskustva reci da mi se cini da pomaze... mama mi je operisana od raka d.creva imala je i jednu metastazu i na jetri ...sve je odstranjeno ,dosla je kuci 8 dana posle operacije, i evo proslo je 2 nedelje kako je kod kuce, pije samo njega i jos gomilu onih vitaminskih bombi i prirodnih stvari-cekamo ht... oseca se ODLICNO!!!ima snage,apetita rekla bih vise nego ikada, spava i ostalo....

drugi dan nakon uzimanja, je imala neke reakcije u predelu jetre (bol) a odonda mi se ni na sta nije zalila, a i ja vidim da se oseca vrlo dobro!!!

srecno svima!!!!
npul
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 3:14 pm

Post od npul »

Drago mi je da imate pozitivna iskustva i zbog vase mame i zbog svih nas koji smo u proceduri nabavke pomenutog leka. Molim vas obavestavajte nas i dalje o ovom leku sve nas interesuje. :wink:
bolest dolazi na kilograme, a odlazi na grame...
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Lepe vesti :D Drago mi je zbog tebe i tvoje mame, ali i zbog svih ovde koji se zanimaju za Escozul. Hvala sto si to podelila sa nama u ime svih. Znam kako je tumarati u mraku ili po stranim sajtovima...

Srecno! S
jelenaboskovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 08, 2011 10:35 am

Post od jelenaboskovic »

a jel postoji negde u Srbiji lek Eskozul,kolko god da kosta?Hvala unapred
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Jelena, Escozul ne postoji u Srbiji, nazalost. Moze se nabaviti samo zahvaljujuci ljubaznosti Kubanaca, i uz njihovu pomoc, kao i pomoc ljudi koji putuju na Kubu poslovno ili privatno.

Pozz, S
Zaključana tema