Escozul, lek protiv raka

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Zaključana tema
Tijana13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 12, 2011 11:27 am

Re: Escozul, lek protiv raka

Post od Tijana13 »

Npul, jel bi mogla da nam kazes kako si dosla do Escozula? Da li si poslala samo mail na adresu labiofarma ili si se i telefonski cula sa njima? I na koji nacin ti je to stiglo do Srbije?
Hvala ti unapred na odgovoru, i naravno, javljaj kakvi su rezultati
sandrao
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 23, 2010 5:59 pm

Post od sandrao »

Escozul je sada moguce nabaviti i u Italiji. Ne znam da li cena ista kao na Kubi, ali ima ga u apotekama. Takodje, od maja, jedna bocica SE PIJE DOK SE NE ISPRAZNI, a ne kao ranije 30, odnosno 40 dana.

Nadam se da vam pomazu ove informacije, i da ce mnogima biti lakse da dodju do leka.

S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Otrov škorpiona liječi rak?

Prema podacima talijanske državne televizije RAI, više od tisuću talijanskih bolesnika i njihova rodbina u manje od tri tjedna otputovalo je na Kubu u potrazi za lijekom koji navodno usporava i liječi rak. Lijek se zove Escozul, dobiva se od otrova plavog škorpiona koji živi na Kubi, a proizvodi ga kubanska tvrtka Labiofarm koja ga dijeli besplatno bolesnicima s priloženim kliničkim nalazima. Prema talijanskim medijima, lijek je dosad distribuiran na adrese oko dvadeset tisuća pacijenata mahom iz južne i sjeverne Amerike. Lijek se pokazao kao dobro sredstvo liječenja od raka mozga, pluća, debelog crijeva i dojke. Rezultati istraživanja i testiranja kubanskih liječnika još nisu objavljeni u međunarodnim stručnim revijama, pa se samo nagađa o stvarnoj moći lijeka iz otrova škorpiona. Prema pisanju milanskog lista Corriere della sera, primjena Escozula dokazala je da se rak povlači, da se bolovi smiruju i da se životni vijek kod bolesnika koji su se podvrgli terapiji produžio. Talijanska državna televizija tvrdi da se pred zdravstvenim ustanovama na Kubi koje dijele bočice lijeka svaki dan već rano ujutro stvaraju redovi pacijenata koji pokušavaju doći do lijeka. Prema navodima talijanskih novinara, lijek Escozul nedavno je stigao i do Italije i prodaje se po cijeni od 900 eura po bočici, no kubanske vlasti to opovrgavaju, tvrdeći da još nije počela komercijalizacija jer je lijek još u fazi testiranja pa se nudi besplatno dobrovoljcima koji se pristanu podvrgnuti terapiji. Kubanski liječnici tvrde da terapija ne izaziva popratne pojave i da nema opasnih reakcija organizma.
Glas Istre, 29.10.2010., E.Velan

Citat iz hrvatskih novina.
dule79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 12, 2011 10:51 pm

Post od dule79 »

Jel nije Escozul mozda na bazi Penicilina?Znam da se pravi od otrova skorpije ali da li ima mozda u sebi Penicilina?
Pozdrav za najbolju osobu na forumu.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Dule, nema penicilina! Nadam se da se drzis i da ima dobrih vesti kod tebe.

Cujemo se, S
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Escozula ima i u Italiji, i u Albaniji. Pod imenom Vidatox. Lek je potuno isti.

Evo i linka za informacije: http://www.pharmamatrix.net/en/vidatox/testing.html
nesanis
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 30, 2011 12:41 pm

Post od nesanis »

sandrao napisao:Escozula ima i u Italiji, i u Albaniji. Pod imenom Vidatox. Lek je potuno isti.

Evo i linka za informacije: http://www.pharmamatrix.net/en/vidatox/testing.html
Pozdrav!

Samo ta firma iz Albanije ima ugovor o saradnji sa Labiofam (za sada): http://www.labiofam.cu/novedades
Napominjem ovo jer sam nalazio mnogo website-ova koji se predstavljaju kao distributeri ovog leka.

Jel mozda neko kontaktirao Pharma Matrix?
Stepenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 03, 2010 10:14 am

Post od Stepenica »

Da, koliko sam uspela da pregledam, nema u Italiji, samo u Albaniji. I zanima me jos nesto: zar nacin uzimanja nije odredjivan na osnovu dijagnoze, znaci individualno, kako se sad to pojednostavilo? Ako neko uspe da sazna jos nesto, neka javi, i meni je hitno. Da ga ima u Italiji, ne bi bio nikakav problem meni za nabaviti.
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Nacin uzimanja, odnosno prepisivanje potrebne doze i dalje je isto. Albanija je samo trenutno prelazno resenje, dok Escozul ne bude dostupan verujem i u Srbiji. Nikako ne treba da bude uskracen lek neophodan svima koji ga uzimaju, ili kao jedini lek, ili kao dopunski lek uz hemo i radio terapiju.
Molitva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 02, 2011 12:20 am

Post od Molitva »

moj otac ima rak debelog creva koji je metastazirao na jetri i plucima. Prosle godine u maju mu je to otkriveno i operisan je. Nakon toga je krenuo na hemoterapije i delovao je kao da mu je zdravlje poboljsano, ali pre par meseci je poceo da oseca teske i jake bolove (kao da ga neko sece nozevima) po celom telu, koji su nepodnosljivi. Lekari govore da je to normalno i da tako treba - oni iz drzavbe sluzbe, mada otvoreno se vidi da ne znaju i ne mogu da pomognu. Snimkom je ustanovljeno da mu je rakponovo poceo da medastazira na itim mestima s kojih je odstranjen :cry:

Za vreme oboljenja i sada se pridrzava totalno zdrave ishrane (sirovo povrce, b i c vitamim, sojini proizvodi, pije razne alge, divlju ciklamu i bukvalno sve sto cujemo mi nabavimo u nadi da ga spasemo. Na ovom sajtu sam u totalnom ocaju od toga da ne znam sta cu, pronasla podatke o escozul leku. Kontakirala sam ljude sa site-a http://www.escozul-cancer.com/en/escozul-suppliers.html i jedna zena mi je odgovorila da je ona imala problema sa sinom (rak mozga) i da je primio terapiju i bolje je. Uputila me je na jednu dokgorku kojoj sutra planiram da posaljem email u nadi da dobiljem detaljnije podatke.

Zena sa site-a mi je rekla da leka ima samo na Kubi, ali je rekla da je komercializovan od skoro i da citav tretman kosta 2500 dilara. Ovde sam procitala da je lek apsolutno besplatan? S obzirom da lek mora da bude na hladnom da li postoji mogucnost da se on uveze ili mora licni odlazak da bude tamo? da li postoji problem s carinom jer je lek upitanju, da li je neko vec uvozio i donosio lek s Kube. Na koji nacin je to odradjeno.

Hvala unapred na pomoci i odgovoru.
Molitva
Novi član
Novi član

Post od Molitva »

da li ima neko ko je nabavljao lek iz italije ili albanije, malo je cudno ako su italijani isli na kubu po lek ako ga tamo ima?
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Nema tu nista cudno. Prvo su Italijani isli... pise u clanku gore iznad! Akcija uvek ima reakciju.

Lek vise nije besplatan. Bio je do skoro, kad su privedena kraju klinicka istrazivanja. Razumem ocaj i beznadje... sve razumem, ali Escozul ili Vidatox nije zadnja sansa. Samo se ljudi okrenu njemu kad sve drugo..propadne.
Poslednja izmena od sandrao u Čet Jun 02, 2011 1:01 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Molitva
Novi član
Novi član

Post od Molitva »

Sandrao,

znaci isti taj lek (samo pod drugim nazivom) moze da se nabavi u italiji ako sam dobro razumela?

Hvala puno
sandrao
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandrao »

Lek ne stoji na hladnom!!! Drzi se na sobnoj temperaturi. Da nemas poruku, mozda?
Molitva
Novi član
Novi član

Post od Molitva »

mislim poruku koju sam dobila od zene s sajta? a prenosi se u rucnom frizideru ili?
Zaključana tema