VOLEM DA JEDEM .... TO BE OR NOT TO BE :-)))))

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav lujkice :D :D :D !Nije bitno shto ne smesh kolache da ruchkash zbog" halapljivosti" i bolje izbegavaj shto vishe mozesh!Vazno je da su tebi rezultati suuuuuper :D :D :D !I da nemash kako ti kazesh,rakushu :D :D :D !A polako,sredit ce se i tezina ,smanjiti apetit i onda polako!Samo neka su rezultati super?Da pozivish josh sa svojom dechicom!A bit ce kolacha za Slavu :wink: !Laku noc i prijatno!Bash mi je drago da si svratila malo bar :wink:
Pozdrav za sve i odlazim ,i ja sam samo u prolazu !
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

mikalja napisao:Pozdrav lujkice :D :D :D !Nije bitno shto ne smesh kolache da ruchkash zbog" halapljivosti" i bolje izbegavaj shto vishe mozesh!Vazno je da su tebi rezultati suuuuuper :D :D :D !I da nemash kako ti kazesh,rakushu :D :D :D !A polako,sredit ce se i tezina ,smanjiti apetit i onda polako!Samo neka su rezultati super?Da pozivish josh sa svojom dechicom!A bit ce kolacha za Slavu :wink: !Laku noc i prijatno!Bash mi je drago da si svratila malo bar :wink:
Pozdrav za sve i odlazim ,i ja sam samo u prolazu !
:D :D :lol: :lol:
Zdravo drage moje.
Miki hvala na lijepim ћeljama, љta da kaћem sem BOGU da se zahvalim, jer i danaљnji rezultati posle 4 mjeseca иekanja i ispitivanja, kaћu HVALA BOGU " ZDRAVA" a debela.

:D :D Ako Sluрena mama ovo proиita , po prijaљnjim njenim reakcijama, rekla bih da joj neжe biti drago.
Ali Bog zna zaљto je to tako.

Sretni prestojeжi praznici, Sveti Nikola, Nova Godina i Boћiж.

:D :lol:
Kako je lepo biti mlad.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

lujka napisao: :

:D :D Ako Sluđena mama ovo pročita , po prijašnjim njenim reakcijama, rekla bih da joj neće biti drago.
Ali Bog zna zašto je to tako.

Bog zna zasto ti tako mislis ali svako od nas ima neke svoje licne demone koji nas dave i guse nocu !!!!!problem je samo kad pomislimo da je ceo svet protiv nas i da nam svi misle zlo!!!!

Hvala opet tom istom Bogu kog pominjes pa ne mislim zlo nikom a ponajmanje lujkama!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI SVIMA !!!

SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI!!!

NEKA VAM NAJBOLJI DAN U 2008-OJ BUDE NAJGORI DAN U 2009-OJ GODINI !!!

POZDRAVLJA VAS ZMAJ76!!!

Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Slika
SREĆNA VAM NOVA GODINA!!!
:lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Sva naj lepshe u novoj 2009 .God sa zakasnjenjem manjim !Ali Nikad nije kasno za lepe i iskrene zelje!Nadam se da ste se lepo proveli !Ja sam se predivno provela,iznenada ali uvek tako bude!Kad neshto dugio planirash ?Ne bude onako kako si mislio i zeleo :) !Meni je bilo predivno ovih dana na manjem odmoru Slika i hocu josh :cry: !Pozdrav i srecna N. God, i ova proshla ,i ova shto tek dolazi ...SlikaSlika
Ziveli Slika Slika i Pozdrav Slika
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

SREĆAN BOŽIĆ SVIMA!!!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Bogom bozjim i od mene srecno svim gurmanima! Sinoc pijano sarance, a danas janjetina ispod saca!
Odgovori