VOLEM DA JEDEM .... TO BE OR NOT TO BE :-)))))

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

sludjena mama napisao:http://www.youtube.com/watch?v=QbC7gv9OBAY
pa,moram da priznam da me je naslov teme prvo asocirao na ovo!!!! :D
svi koji volite da jedete,kao ja a da pritom nemate problema s kilazom ,uzivajte!!!!ostali....pa,uzivajte i vi ali s merom!
pozdrav!!!!!! :wink:
Draga mama,

delom sam i to imala u glavi ("...red sunke, red slanine..." sto bi rekao Djoka Balasevic i sam buca :wink: :wink: :wink: ) kad sam imenovala ovu temu .....

A prava iskusenja u vidu slava tek slede .... hmmmmm kolaci al` vas volem :wink: :wink: :wink:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Hej Mika daj mi posalji recept za one kokosove stanglice ..... ludo me mame (a nisam trudna :wink: :wink: ) ovih dana :D :D :D

Mora se malo i zgresiti :wink: :wink: :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Inace me narode dovode opasno u iskusenje zadnjih dana verovali ili ne, najjednostavniji moguci kolac - bakin kolac.... :D :D :D

Ko zna mozda kupim i aparaturu za to.... nek ide zivot :wink: :wink: :wink:

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

snsara napisao:Inace me narode dovode opasno u iskusenje zadnjih dana verovali ili ne, najjednostavniji moguci kolac - bakin kolac.... :D :D :D

Ko zna mozda kupim i aparaturu za to.... nek ide zivot :wink: :wink: :wink:
:D :D :D mislish one bakine kolache ?Ona srtzad meka na onoj mashinitzi (kalupu) Imash mila na pijatzi domaci peku zene i prodaju :wink: .Ja sad skoro nikako ne pechem kolache !Ima na pijatzi kupiti a ja nejedem (nesmem) tako da mi se ne gadi ,kad kupim i drugi jedu :lol: :lol: :lol: :lol: .Mala shala a VELIKA istina :wink: I dishu i mirishu :D Slika .A retzepti na starom dobrom google imash sve :D .Chak i mirishu !Samo ukucaj u google stari dobri nash koji kolach hocesh ?Recepti samo pljushte :D Pozdrav njupadzije :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

pozdrav svima

na zalost ne mogu dugo zbog konjuktivitisa ..... :cry: :cry: :cry:

Mika bas si nasla pravu sliku - ja neso nisam uspela kad sam je trazila. Kupim ja bakin kolac na pijaci i ako nije bas tako pristupacno 1/2 kg 60 - 80 din.... ali sta cu kad ne mogu da odolim :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:pozdrav svima

na zalost ne mogu dugo zbog konjuktivitisa ..... :cry: :cry: :cry:

Mika bas si nasla pravu sliku - ja neso nisam uspela kad sam je trazila. Kupim ja bakin kolac na pijaci i ako nije bas tako pristupacno 1/2 kg 60 - 80 din.... ali sta cu kad ne mogu da odolim :D :D :D
Bem mu misha :( .Nadam se da ce protji danas to !Pozdrav za sve Vas!Idem malo napolje ,proshetati lep je dan a ruchak ? :roll: Snace mo se :wink:
Caos dooo?????? :)
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Pozdrav svima :D :D :D

evo da se javnem. Nesto citam ovu temu Nutricionizma i ne mogu da ne zapazim koliko mnogo tema u vezi sa dijetom ima. Prosto ubija.

Hajte dragi moji - ovde bez grize savesti mozete slobodno da pricate o onome sto vollite - a jedete i grickate.....

gurmani moji podelite sa nama vase gurmanske uzitke, pa makar u vidu recepta :D :D :D

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Pozdrav svima :D :D :D

evo da se javnem. Nesto citam ovu temu Nutricionizma i ne mogu da ne zapazim koliko mnogo tema u vezi sa dijetom ima. Prosto ubija.

Hajte dragi moji - ovde bez grize savesti mozete slobodno da pricate o onome sto vollite - a jedete i grickate.....

gurmani moji podelite sa nama vase gurmanske uzitke, pa makar u vidu recepta :D :D :D

:D :D :D Dej ste Poguzije koji ne jedete nishta a da ne "izmerite" :P .jaoj da mi je zaviriti u vashe tastature ,musave od svega i svachega :lol: :lol:
Ja dok sam smela grickati kikiriki ,grisine i sve shto sad nesmem :( ?Pa kad okrenem tastaturu da je ochistim qq :lol: :lol: :lol: !Ispadalo bi svashta iz nje :wink: .I koka kolice bi se nashlo i kafitze ma rezerve za poduzi period!Sad iskreno da kazem ,jok :oops: Ali nije da Ne Voolem nego nesmem .Ponekad chapnem malo shto nesmem ali ,poretko.!To bude uvek neko korenje koje bash i ne VoOOLem,pa onda i nema u tastaturi nishta.A tastatura bez mrvica je bez dushe :wink: :D !Pozdrav Poguzije koji nishta "ne jedu" !Imam ja u komshiluku jednu tetu .Non stop samo pricha kaaaako jaaadna nishta nije "okusila" ceo dan !I tako non stop.A jedva oda od debljina ,"jadnitza" :D Pozzz samo sam natrchala da naparim ochi sa kRaaFnama i td i idem>Posle cemo kuuuuzi kuzi ako se mogne ? :wink:
Stize mi muzek ,idem ruchati i vechera zajedno (ako izdrzim)?Slika Malo zasladite se ako svrati "sludjena mamica" ili zmajica i Saro i ti malo uzmi ,ne moraju biti kolachi uvek ,moze i kokojade malo Slika:)?Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Dobro vece svima :D :D :D

Draga Mika ma moze i cokolada - nisam kicos :wink: :wink: . Volim slatko ali ne preslatko, a nekad me bas uhvati da pojedem nesto slatko. Nego razmisljam uskoro, za koj dan pocinje post .... eh tu se onda javi zelja za slatkim bas zato sto se gomila stvari ne moze jesti.

I tako proslog posta muz otkrije "lek" za tu boljku .... medenjaci "Ondina" sa suvim grozdjem i cokoladom .... mmmmm ..... bas su super. Em su posni, em slatki em jos i cokola :wink: :wink: :wink: Naravski da se mogu jesti i mimo posta.

Kako vi dragi moji u takvim situacijama (kada iz nekih razloga ste ograniceni u izboru slatkog) resite "slatku krizu"?

Slika

Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

mikalja napisao:

:D :D :D Dej ste Poguzije koji ne jedete nishta a da ne "izmerite" :P .jaoj da mi je zaviriti u vashe tastature ,musave od svega i svachega :lol: :lol:

Ja dok sam smela grickati kikiriki ,grisine i sve shto sad nesmem :( ?Pa kad okrenem tastaturu da je ochistim qq :lol: :lol: :lol: !Ispadalo bi svashta iz nje :wink: .I koka kolice bi se nashlo i kafitze ma rezerve za poduzi period!Sad iskreno da kazem ,jok :oops: Ali nije da Ne Voolem nego nesmem .Ponekad chapnem malo shto nesmem ali ,poretko.!To bude uvek neko korenje koje bash i ne VoOOLem,pa onda i nema u tastaturi nishta.A tastatura bez mrvica je bez dushe :wink: :D !Pozdrav Poguzije koji nishta "ne jedu" !Imam ja u komshiluku jednu tetu .Non stop samo pricha kaaaako jaaadna nishta nije "okusila" ceo dan !I tako non stop.A jedva oda od debljina ,"jadnitza" :D Pozzz samo sam natrchala da naparim ochi sa kRaaFnama i td i idem>Posle cemo kuuuuzi kuzi ako se mogne ? :wink:
Stize mi muzek ,idem ruchati i vechera zajedno (ako izdrzim)?Slika Malo zasladite se ako svrati "sludjena mamica" ili zmajica i Saro i ti malo uzmi ,ne moraju biti kolachi uvek ,moze i kokojade malo Slika:)?Slika
Hvala Miko,ja obožavam čokoladu!!! njoj nikad ne odolim...

Slika
uh ,baš mi sve nešto slatko samo dok je gledam...
kako ste ,drage moje,inače?? izdržavate li ove vremenske promene,uh,što mi se spava ,moraću skoro Slika
nadam se da ste mi sve dobro...
malo cu se poslužiti..Slika

ne znam kako vi,ja jesam zimogrožljiva lia mi se ovo vreme uopšte ne sviđa,jedva čekam da padne sneg...Slika
SlikaSlika
od mene za vas,mmmmmmmm,mlac,mljac,uh,padm u iskušenje u ove kasne sate...
Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

SlikaSlika

mmmmmm....... :D

SlikaSlika
SlikaSlika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

SlikaSlika
nešto za ručak....

SlikaSlika
Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

SlikaSlika

i za desert !!!
Laku noć,drage moje !!
Slika
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

zmaj76 napisao:
mikalja napisao:

Hvala Miko,ja obožavam čokoladu!!! njoj nikad ne odolim...

Slika
uh ,baš mi sve nešto slatko samo dok je gledam...
kako ste ,drage moje,inače?? izdržavate li ove vremenske promene,uh,što mi se spava ,moraću skoro Slika
nadam se da ste mi sve dobro...
malo cu se poslužiti..Slika

ne znam kako vi,ja jesam zimogrožljiva lia mi se ovo vreme uopšte ne sviđa,jedva čekam da padne sneg...Slika
SlikaSlika
od mene za vas,mmmmmmmm,mlac,mljac,uh,padm u iskušenje u ove kasne sate...
Slika
Zmajchek :D :D :D Dobro, znam da volish da hasash kokojaditze :D !Ali nemooj da trpash u dzepove ,luditze mala ,istopi se sve i ode kod nje :lol: :lol: :lol: :lol: ,pa se napravishe seksi gatje od chokolade :wink: !Znash da imaju chokoladne ,samo ne ide da ih ti sama pojedesh sa sebe nego ih pojede ko te i po*ede "pojede" :wink: :D !Ma nikako se na ove promene,samo trpi se i cuti ,da se ne prenosi negativna energija!A ja jauchem opo celu noc evo i sada,chujesh li joooooooooooooooj !Ne vredi ne chujesh :cry: Ti bar smesh da ruchkash Slika pa izvooli Evo maznula sam za tebe celu liniju iz fabrike Milka SlikaI sad ruchkajte musavitze moje male Slika :D SlikaVreme je SlikaPozdraV za sve Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

A joj slatke li devojčice,mamima šećerlemica !!!!!!!
Slika
drži se Miko,ne daj se, proći će...
Slika
Slika
Odgovori