UNKAČE

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

pardon,greska,...od18-25kg
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

PRATI LI IKO OVU TEMU??????????????? :evil: :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

pa ne bas :wink:
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:19 pm

Post od jana_82 »

evo ja svrnula da vidim kako su moje devojke jel su u napretku ili nazatku s kilogramima Vjera Grazza gde ste al ste se ulenjile vise ne forumasite :P a i da odgovorim na pitanje ja sam smrsala 15 kg za 2 meseca,
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Bravo jano svaka cast, a koliko si imala pre nego si pocela, ako nije tajna? :roll:
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od skubisa »

grazzo de si, nema te na pirincu??? :roll:
kiss,
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Bravo Jano.ohrabrila si me da ipak ima nade za moju kilazu,ove sve moje dijete specijalno napravljene za mene su mi dosadile,a ti mi dajes nadu da ako istrajem uu UN dijeti sto nikad nisam,da cu oslabiti dovoljno da budem idealna.... :oops: :oops: :oops: Ali me interesuje kako izdrzis vodeni dan,ja stignem do 12.dana, smrsam 4 kg i nikako da ispostujem celi ciklus!jesili se strogo drzala pravila,jesili ponekad krsila,molim te tvoje iskustvo bi mi bilo dragoceno za podsticaj,to je ono sto mi najvise nedostaje,svega ostalog imam viska...javi se bicu ti zahvalna :D :D :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

skubi, ja sam na intoleranciji, pirinac bio samo usput, skinula sam se sa toga ljubim te
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

Maliska mislim da je najbolje osluskivati svoj organizam i to je najbolji parametar za uspeh :D ustvari sta sam htela reci covek treba maksimalno da se potrudi da istraje u onome sto je zacrtao i nadje sebi motiv, naravno i mene su puno puta hvatale nesnosne krize, posebno kad vidim ukucane da jedu moje omiljene stvari ali ja sam sebi smislila pet trikova koji su delotvorni u takvim situacijama: tusiranje i brckanje u kadi mene podstice da zaboravim na glad i hranu posle toga dobro se izmasiram nekim anticelulit gelom i budem zadovoljna :D jer shvatim da sam time bliza svom cilju, ako niste u mogucnosti da se tusirate napr. na poslu ili sl. crna kafa sa pola kasikice secera ako je pijete polako prosto smiruje glad ( ko ne pije kafu dobar je i zeleni caj), u napadima gladi takodje mozete da izadjete da prosetate da bi pobegli sto dalje od frizidera :D ili bar nazovete sebi dragu osobu i popricate :D ili jos bolje simpatiju :oops: to ce vas sigurno spasiti, sigurno svi posedujete kao i ja svoju najruzniju sliku gde ste najdeblji i najruzniji e jedna takva moja nacinjena na nekoj svadbi jos sam se ja ko za baksuz obukla u neku svetlu boju i model neprimeren mojoj kilazi al jos da bude crnje na celu pricu stala sam ko kreten i napravila neku grimasu ma uzaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssss ne moze se recima opisati .... e pa tu sliku sam lepo postavila pored kompa pa onda kad ne uspe nista od ovog prethodnog ja lepo pogledam u tu sliku i ne moram da jedem narednih mesec dana :lol: :lol: , i peta stvar forumasenje ovde sa vama puno puno mi je pomoglo
Korisnikov avatar
jana_82
Aktivan član
Aktivan član

Post od jana_82 »

e a sto se tice vodenog dana ne moras ni da ga drzis ako bas ne mozes da izdrzis ne valja bas preterano ni muciti svoj organizam ja taj dan nikada nisam izdrzala samo na vodi pila sam puno caja, limunade bez secera i pojedem koju jabuku pa preguram nekako. E a u toku dijete ako osetis nekad da ti je lose ili da ti je organizam izmucen ( ne mislim na napad gladi) vec se meni u toku dijete par puta dogodilo da sam se uvece iscrpela ja popijem malo vocnog jogurta ili mozes i obicni jogurt ili pojedem pokoju suvu vocku, moze i par badema ( samo ne treba to primenjivati cesto :D ) i ne treba covek sebe da laze e sad mi je lose jao razbolecu se pa opici po parcetu pizze ( ko sto sam ja to pre radila) nego ako bas vidis da ti je lose treba da pojedes nesto zdravo i umereno... ne znam napravis neku salaticu i pojedes ..... eto to su neka moja iskustva.... dugogodisnja :lol: :lol: :lol: i konacno i uspesno sam i smrsala .... pa nadam se da ce vam koristiti

e da grazzo kad sam pocela imala sam 80 kg na visinu 175 cm , a sad oko 64, 65 kg kako kad
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

E Jano hvala ti puno,nism jos pocela sa UN dijetom,ali kad budem pocela sad znam kako da izguram do kraja.Za sad sa na nekom rezimu sa zitaricama..tek sam pocela,pa cu da vidim za nekoliko dana...za mene je UN bas prihvatljiva i sto je vazno nije mi monotona,jos dolazi razno voce i povrce, pa ce biti uzivanje izdrzati to.A ako sad imas tu visinu i kilazu,pa ti izgledas kao manekenka,B r a v o !!!!!! Mislim da je tvoje iskustvo najbolji posticaj svima nama.Hvala jos jednom i pozdrav!!!!! :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Bravo janiska, svaka cast.Ja sam sada na intoleranciji, ali ajde napisi lepo tu dijeticu da vidim da li mogu da je uklopim u ovo nekako, to je ono dve vocke ujutro, pa jedan dan celi voce, tako nekako al zaboravih. Mislim da je imam negde kuci, moram da pofgledam da ubrzam malo ovu intoleranciju ide ali ja bih volela mnogo brze. :oops:
melinda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 10:04 pm

Post od melinda »

Ima li neko da je skoro poceo sa un dijetom?Meni je 10.dan,nakon 3.-4. izgubila 2 kg.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

ja sam drzhala UN proshlog leta,ali su mi se kg veoma brzo vratili,neznam shta da kazhem,sada sam na pirinchu i korigovala sam hranu,i mogu vam reci da se isplati,za mesec ipo 4 kg manje,pozzzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja krecem sa UN ovih dana. Hoce li neko da mi pravi drustvo? :lol:
Odgovori