UNKAČE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Bravo Jano.ohrabrila si me da ipak ima nade za moju kilazu,ove sve moje dijete specijalno napravljene za mene su mi dosadile,a ti mi dajes nadu da ako istrajem uu UN dijeti sto nikad nisam,da cu oslabiti dovoljno da budem idealna....
Ali me interesuje kako izdrzis vodeni dan,ja stignem do 12.dana, smrsam 4 kg i nikako da ispostujem celi ciklus!jesili se strogo drzala pravila,jesili ponekad krsila,molim te tvoje iskustvo bi mi bilo dragoceno za podsticaj,to je ono sto mi najvise nedostaje,svega ostalog imam viska...javi se bicu ti zahvalna

Maliska mislim da je najbolje osluskivati svoj organizam i to je najbolji parametar za uspeh
ustvari sta sam htela reci covek treba maksimalno da se potrudi da istraje u onome sto je zacrtao i nadje sebi motiv, naravno i mene su puno puta hvatale nesnosne krize, posebno kad vidim ukucane da jedu moje omiljene stvari ali ja sam sebi smislila pet trikova koji su delotvorni u takvim situacijama: tusiranje i brckanje u kadi mene podstice da zaboravim na glad i hranu posle toga dobro se izmasiram nekim anticelulit gelom i budem zadovoljna
jer shvatim da sam time bliza svom cilju, ako niste u mogucnosti da se tusirate napr. na poslu ili sl. crna kafa sa pola kasikice secera ako je pijete polako prosto smiruje glad ( ko ne pije kafu dobar je i zeleni caj), u napadima gladi takodje mozete da izadjete da prosetate da bi pobegli sto dalje od frizidera
ili bar nazovete sebi dragu osobu i popricate
ili jos bolje simpatiju
to ce vas sigurno spasiti, sigurno svi posedujete kao i ja svoju najruzniju sliku gde ste najdeblji i najruzniji e jedna takva moja nacinjena na nekoj svadbi jos sam se ja ko za baksuz obukla u neku svetlu boju i model neprimeren mojoj kilazi al jos da bude crnje na celu pricu stala sam ko kreten i napravila neku grimasu ma uzaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssss ne moze se recima opisati .... e pa tu sliku sam lepo postavila pored kompa pa onda kad ne uspe nista od ovog prethodnog ja lepo pogledam u tu sliku i ne moram da jedem narednih mesec dana
, i peta stvar forumasenje ovde sa vama puno puno mi je pomoglo

e a sto se tice vodenog dana ne moras ni da ga drzis ako bas ne mozes da izdrzis ne valja bas preterano ni muciti svoj organizam ja taj dan nikada nisam izdrzala samo na vodi pila sam puno caja, limunade bez secera i pojedem koju jabuku pa preguram nekako. E a u toku dijete ako osetis nekad da ti je lose ili da ti je organizam izmucen ( ne mislim na napad gladi) vec se meni u toku dijete par puta dogodilo da sam se uvece iscrpela ja popijem malo vocnog jogurta ili mozes i obicni jogurt ili pojedem pokoju suvu vocku, moze i par badema ( samo ne treba to primenjivati cesto
) i ne treba covek sebe da laze e sad mi je lose jao razbolecu se pa opici po parcetu pizze ( ko sto sam ja to pre radila) nego ako bas vidis da ti je lose treba da pojedes nesto zdravo i umereno... ne znam napravis neku salaticu i pojedes ..... eto to su neka moja iskustva.... dugogodisnja
i konacno i uspesno sam i smrsala .... pa nadam se da ce vam koristiti
e da grazzo kad sam pocela imala sam 80 kg na visinu 175 cm , a sad oko 64, 65 kg kako kad

e da grazzo kad sam pocela imala sam 80 kg na visinu 175 cm , a sad oko 64, 65 kg kako kad
E Jano hvala ti puno,nism jos pocela sa UN dijetom,ali kad budem pocela sad znam kako da izguram do kraja.Za sad sa na nekom rezimu sa zitaricama..tek sam pocela,pa cu da vidim za nekoliko dana...za mene je UN bas prihvatljiva i sto je vazno nije mi monotona,jos dolazi razno voce i povrce, pa ce biti uzivanje izdrzati to.A ako sad imas tu visinu i kilazu,pa ti izgledas kao manekenka,B r a v o !!!!!! Mislim da je tvoje iskustvo najbolji posticaj svima nama.Hvala jos jednom i pozdrav!!!!! 

Bravo janiska, svaka cast.Ja sam sada na intoleranciji, ali ajde napisi lepo tu dijeticu da vidim da li mogu da je uklopim u ovo nekako, to je ono dve vocke ujutro, pa jedan dan celi voce, tako nekako al zaboravih. Mislim da je imam negde kuci, moram da pofgledam da ubrzam malo ovu intoleranciju ide ali ja bih volela mnogo brze.