sanyalica napisao:Ko me proziva to na Nutricionizmu?
Verovatno oni što "kombinuju u snovima"
Btw napravila sam NEERA TORTU po tvom receptu. Odlična je Iskreno...fil mi nije uspeo ... Tooooooliko je redak da sam celu tortu strpala u flašu od 2 litra i konzumiram je iz čaše ( parče po parče )
Eh, drage moje, ja se bavim dobrovoljnim humanitarnim radom i borim se protiv ljudske gluposti, a onda me tamo neki iz te moje ciljne grupe napadaju i etiketiraju
E! Moras biti pozitivna
Ommmmmmm
Ommmmmmm
Npr.govoris sebi ovako: Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...
Ommmmmmmmmmm
Ommmmmmmmmmm
sanyalica napisao:E! Moras biti pozitivna
Ommmmmmm
Ommmmmmm
Npr.govoris sebi ovako: Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...Ja sam sludjena mama i srecna sam zbog toga i neka mi se uplati na rachun 100 evRova...
Ommmmmmmmmmm
Ommmmmmmmmmm
oooommmmmm ja se uspavah....e,a dobro je za uspavljivanje
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!