pa nije da se bas znamo, ali prva si mi pozelela dobrodoslicu ovde. a i ti mu dodjes kao neki superstar ovog foruma, ko god da se malo udubi u tematiku svasta korisno cuje od tebe a sto se nase manjine tice, ako si aktivna u tom svetu, moguce da znas moju mamu
jos uvek si na intoleranciji? ide?
meni evo prosao prvi mesec, jeste da zna da bude zahtevno, ali ne bih rekla da je tesko ili mucenje. neke stvari su se sredile, ali kilogrami mile. valjda ce i to da krene u nekom trenutku.
razmisljam pozitivno i ne varam. trebalo bi da je dovoljno
pozdrav,
b.
Bica, hvala ti na onom superstar, ja sam drzala 3,5 meseca ali uz jako puno vezbi ujutru i uvece . Sada sam u Izraelu i pravo da ti kazem ne mogu da odolim svemu ovome, ali vracam se krajem meseca i onda krecem opet. Verovatno cu na UN dijetu. Sada sam se opustila i sto kaze martat uzivam u svemu od sunca do voca, sireva kolace i jojjjjjjj bolje da ne nabrajam. Ako znam mamu pozdravi je od mene : :
jao pa tebi je suncano i toplo! prolece i jesen su pravo vreme za izrael...
ne znam da l te mama zna, posto ne znam kako se zoves , ali ako si npr isla do apoteke u savezu iz nekog razloga onda si upoznala moju mamu, posto je ona tamo farmaceut.
pojedi koji falafel sa humusom za mene ') i lepo se zabavljaj
pozdrav
Dobro jutro Bica, bas danas cu jesti falafel sa humusom, moze li 1/2 za mene 1/2 za tebe , a mamu pitaj da li zna Danijelinu stariju sestru (Danijela iz saveza). Mislim da se znamo. Ljubac iz Izraela
pa i ja znam danijelu, rade na istom mestu godinama! i mama te naravno zna. heh kako je svet mali... bas sam se obradovala
uzivaj u izraelskom letu i naravno sjajnoj klopi. greota da se ne uziva u celom kompletu.
ljubac i tebi iz bg
jao divno se provedi! secam se kako mi je stari grad u jerusalimu bio tako magican i kako sam volela da hodam po krovovima. i sve vremem sam se osecala kao da je more iza coska... uf tebi je bas uzivancija sad! ljub
Dobro jutro Bica, danas odoh do Eilata, pa Masada pa Jerusalim. Vracam se za 2 dana pa se cujemo. Veliki ljubac za tebe. wow nosimo sator bice prava uzivancija. Doduse ako ne nadjemo pogodno mesto odosmo u hotel
Cao svima
jel moze jedna restrospektiva za mene, da ne vrtim po preko 60 stranica, malo me mrzi, od svih vas koji ste trenutno na rezumu dozvoljenih namirnica:
-koliko dugo se pridrzavate?
-koliko ste kilograma izgubili do sada?
-opste stanje?
procitala sam prvih nekoliko strana ovog posta, i mislim da cu zakazati pregled, ali bih volela jos malo svedocanstava o ovom rezimu - da li zaista deluje?