Drage moje,imam par pitanja za vas,predpostavljam da bih odgovore mogla da pronadjem na ovim stranama ali me mrzi da citam, ima bas mnogo ..e ovako,htela bih da se testiram na intoleranciju,ali ne znam gde je najbolje otici,a da nije mnogo skupo (naravno koja je cena).. ..i da li treba zakazati pregled,ili moze da se ode bez zakazivanja...Unapred vam hvala!!!!!!!
grazza napisao:dobro jutro, ujutru sve da vas vidim po redu,
Nema reda .Koi red a pogotovo ako su sve u Srbiji nashoj ?Davno se red smuchio ljudima .Nadam se da uzivash tamo ,ma gd e bila .Lepo se provedi.Ovde opet cmolji kishetina .Lomi koske pif .Uzivaj kad je dao Bog da mozesh?
grazza napisao:jescu mlo vocnih salata za tebe, to sigurno smes
Samo ti ruchkaj .Jer ja i retko koje voce smem jesti .Sem onog koe i ne volim .Kao shto su kisele jabuke i poneko josh ..Pa diabetichar shta reci?Tek sad vidim koliko je lepo jesti vocke a da ne mislish dal smesh?Jako nezgodno a pogotovu za diete .Jedino fizicka aktivnost mi je dozvoljena i preporuchljiva shto vishe .Ali i ona mi je ponekad uskracena zbog drugih smetnji i jbg .Zato uzivaj bwe u svemu koliko god mozesh i dok god mozesh. Cmokaraa