Brze pisem nego sto citam. hehe. Kazes napisala si na sajtu, kazi kome da isprintam, ne moras ponovo da pises. hehe. A odakle si ti nikada mi ne rece, a nesto mi pade na pamet. (nista bezobrazno)
grazzo,postavila sam,sve se nalazi pri kraju 7. i na 8. strani.Obavezno sve procitaj.Ako imas knjigu,trebalo bi da na kraju iste imas i brojac UH,pa ti lepo prepisi na taj odstampani primerak,bice ti lakse da pratis.Ako zelis napisacu ti i primer jelovnika.Obavezno pij bar 2,25l vode uz dijetu
oooooooooo pa sta cu,jos da znas sta sam ceo dan radila na faksu...
ovih dana samo mesam malter,nanosim ga na cigle,lupam kamen uz pomoc cekica i nakovnja,i ne mogu ti opisati na sta mi ruke lice i koliko sve to boli .A lepo su mi ljudi govorili da upisem pravo ili nesto slicno-sedis,citas,pricas,gospodski poslovi i jos se dobro zaradjuje....A ja....hoce pametnica da bude umetnik i eto mi sad.JOOOOOJ
joj ja bila sinoc na veceri, znaci pridrzavala sam se svega po intoleranciji nista sto ne smem ali sam jela previse. Jos sinoc trcala u wc, a jutros se osecam bljak. ali nisam mogla da odolim, a mozda je bilo i neko ulje ili zacin sto ne smem, ali organizam lepo javio DOSTA, a ja se nisam obazirala. Pocela od supe pa kuvano meso iz supe, pa meso pa dinstana sargarepa i zelena salata pa 2 case vina. jojjjjjjjjjj idem da vezbam da izbacim iz sebe sve ovo
odmaram,konacno sam se naspavala,vec danima spavam po4-5h dnevno,a damas mmmmmmmmmm ustala sam u 12
posle cu da skrckam plavi patlidzan da se obradujem,malo da prosetam po ovom divnom vremenu,pa da slikam i pisem seminarski.Kraj godine se blizi,pa nema bas mnogo vremena za odmaranje