Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2337 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 156  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Mar 24, 2008 9:56 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:09 pm
Postovi: 3467
Bockey srce si,hvala na informaciji.Iako znam da przeno nije zdravo,toga se nisam odrekla.Kuvana riba me nikada nije privlacila.Pa ja kada bih prestala da jedem przeno ne bih ni imala ovaj visak od 2-3 kg.
Ja sam hedonista samo ona light varijanta :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Mar 24, 2008 10:28 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 1:56 pm
Postovi: 1351
OOOOOOOOOOOO zene a da mi otvorimo restoran, ovo postaje sve popularnije ili da izdamo knjigu recepata :o


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Mar 24, 2008 10:31 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:09 pm
Postovi: 3467
NEEEEEEEEEEE,mi bi trebale manje da pricamo o hrani :D


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Mar 24, 2008 11:01 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 5:45 pm
Postovi: 113
Lokacija: Pozarevac
Malocas mi je sinula ideja kako mogu sutra za dorucak da pojedem curecu pastetu,ali na STA da je MAAAAAAAAAAZEM :cry: :cry: :cry:

_________________
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Pon Mar 24, 2008 11:11 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:09 pm
Postovi: 3467
Sve i da imas na sta ne bi mogla jer je dodatak svake pastete SECER!!!!!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 12:26 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 5:45 pm
Postovi: 113
Lokacija: Pozarevac
e to nisam znala

_________________
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 12:36 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:09 pm
Postovi: 3467
Daco,najlakse ce ti biti da citas deklaracije na proizvodima dok ne udjes u stos.Pozz


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 1:05 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 10:29 pm
Postovi: 226
eeee,ja za 7 dana smrsala samo 0,5kg :cry: videcemo kako ce biti narednih 7,ipak me u ovih prvih cimalo to sto sam trebala da dobijem i dobila,pa se tecnost zadrzava u organizmu,valjda ce biti malo bolje,kako ide vama?


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 1:39 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 10:29 pm
Postovi: 226
This basic recipe is fundamental to any low-carb repertoire. It can be used to create countless sweet and savory dishes.
1 cup soya powder
1/8 teaspoon salt
6 tablespoons cold butter, cut into 1/2-inch cubes
1 1/2 tablespoons cold water
In a food processor, pulse soy mix, salt and butter until the texture resembles a coarse meal. Drizzle in water and continue pulsing until the dough just starts to come together. Turn onto a sheet of plastic, form into a ball and cover. Flatten to a 7-inch disc and refrigerate for 15 minutes.
Roll out between 2 sheets of plastic wrap into a 12-inch circle. Remove top sheet of plastic and invert pastry onto a 9-inch pie plate. Center the pastry and press onto the bottom and sides of the dish. Remove the remaining plastic, roll under the edges and crimp decoratively. Freeze for 15 minutes.
Use unbaked crust as indicated in recipe of your choice. Or for a prebaked crust, heat the oven to 400 . Prick the bottom and corners of the pie shell with a fork and cover lightly with foil. Bake for 16 minutes. Uncover and bake an additional 4 to 6 minutes or until golden. Cool on a rack before using.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 1:43 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 10:29 pm
Postovi: 226
Calories: 200
Fat: 11 grams
Protein: 7 grams
Carbohydrates: 22 grams
Fiber: 5 grams
Net Carbs: 17 grams
See more recipes similar to this one under these sections:
Desserts
Breads Baked
French
Fruit
American
Grains Breads
Phase Three
Phase Four
Print this RecipeGolden Delicious apples are the best choice for this tart. It is lovely on its own, but if youd like to make it an extra-special treat, top with low carb ice cream and praline saucebut be sure to count the extra grams of carbs.
1 recipe PageLink(Atkins Pie Crust)
5 Golden Delicious apples (about 7 ounces each), peeled, cored and sliced (see Tip)
1/4 cup granular sugar substitute
3/4 teaspoon cinnamon
Pinch freshly grated nutmeg
1 tablespoon unsalted butter, cut into small pieces
Unsweetened Premium Vanilla Ice Cream, optional
Sugar Free Praline Sauce, optional
Prepare pie crust and press evenly into a 10-inch tart pan with removable bottom. Freeze 15 minutes.
Heat oven to 350F. In a large bowl, combine apples, sugar substitute, cinnamon and nutmeg. Toss until apples are evenly coated. Spoon into crust; dot top with butter.
Bake tart 30 minutes. Cover loosely with foil and bake 10 to 20 minutes more, until apples are tender when pierced with the tip of a knife. Cool tart on wire rack.
Serve warm or at room temperature, with ice cream and praline sauce, if desired.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 10:28 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 1:56 pm
Postovi: 1351
Lepo, ne smem jabuke, dalje ne citam :cry: Daco, zaboravih ako smes pirinac, ima pirinacnih galeta celo pakovanje ima jako malo kalorija. Sto se mene tice ja sam ubacila silne vezbe, valjda ce se pokrene ova kilaza. Ajde videcemo. :o


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 10:31 am 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 1:56 pm
Postovi: 1351
a ne smem ni puter ni soju. huh E sto volim Martat, ovako sam i ja nadjem nesto i odusevim se, a onda glas razuma kaze nono, i ja u radnju pa vracaj. Ja sve citam, ali i dan danas pitam glas razuma. Veliki cokic za moju Martat.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 11:47 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 15, 2008 4:27 pm
Postovi: 9
Uff 50 strana... da ne bi sada listao mnogo unazad...Da li neko moze da mi kaze adresu gde ovo moze da se uradi u beogradu (cena nebitna :)
Hvala puno


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 12:17 pm 
OffLine Stalni član Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 1:56 pm
Postovi: 1351
u Vojvode Dobrnjca, ne znam napamet telefon cena je 3.ooo. zakazuje se, velika je guzva. Sacekaj, cure sto su skoro radile napisace ti telefon. A onda se uclanjujes u intolerantne. Srecno :lol:


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta:
PostPoslato: Uto Mar 25, 2008 12:45 pm 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 07, 2008 11:35 pm
Postovi: 199
Lele ljudi, el moze neko da mi napise gde moze taj test u nisu da se uradi, br telefona i sl. Hocu sto pre da ga uradim :(


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2337 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 156  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 84 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: