videla sam tvoju poruku,ako si joj rekla,tako joj i treba
Test intolerancije na hranu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Drage drugarice ja upravo dobila rezultate testa.... i imam 53 oznacene namirnice 
grinje, kucna prasina, perje
mleko, jaja, psenica, kozje mleko, kvasac, secer
raz, soja
ribizla, limun, sljiva, pomorandza
, urma
jagnjetina, konjetina, piletina
tunjevina, losos
, saran, som
badem, indijski orah, kikiriki, brazilski orah, orah
kafa, nes kafa
paprika, zelje, sargarepa, biber, paradajz, krompir, dinja, grasak, keleraba, pasulj
lipov cvet, sipak, cimet, kamilica, majcina dusica, origano
fruktoza, med
Moram mnogo da mislim pre nego sto nesto pojedem
Mozda ce mi to pomoci da ne brze otarasim toksina, pa i kilograma... javljam vam se kako mi ide.
grinje, kucna prasina, perje
mleko, jaja, psenica, kozje mleko, kvasac, secer
raz, soja
ribizla, limun, sljiva, pomorandza
jagnjetina, konjetina, piletina
tunjevina, losos
badem, indijski orah, kikiriki, brazilski orah, orah
kafa, nes kafa
paprika, zelje, sargarepa, biber, paradajz, krompir, dinja, grasak, keleraba, pasulj
lipov cvet, sipak, cimet, kamilica, majcina dusica, origano
fruktoza, med
Moram mnogo da mislim pre nego sto nesto pojedem
ja sam probala ovseno mleko i nikako mi se ne svidja,imas u ponudi jos i od prosa i pirinca,obzirom na to da ti je dozvoljen pirinac,ovas i kukuruz,ne bi trebalo da ti bude neki problem,u prodavnicama zdrave hrane ima da se kupi hleb od ovsa mesan sa pirincom ,pirincani rezanci,mozes da jedes sutlijas,dosta toga ti je zabranjeno,ali i dosta prakticnih i dostupnih namirnica ti je dozvoljeno,procitaj onaj deo o zameni namirnica,videces da smes nes kafu bez kofeina,ja sam bas previse pila kafu i taj nes mi je pomogao da se skinem sa kofeina,pa sad vise ni njega ne pijem nesto mnogo,navukla sam se na cajeve
posebno na rooibush sa vanilom[tekanee]i zeleni sa cvetom jasmina[tea galery].Sve u svemu,mislim da si jedna od retkih kojoj je dozvoljena svinjetina,sto znatno olaksava situaciju sa mesom,a i razne ribe su ti dostupne,cak ni slatkisi nece biti problem,srecnice,cak i kakao smes!!!Sad sam malo ljubomorna,al proci ce me do sutra 
Neko je pominjao da ima. Koliko se secam bilo je i jeftinije nego u BG (oko 2 000, ovde je 3 000 taj sto masovno radimo, a postoji i neki sa 220evra), a i brze su se dobijali rezultati (manje od nedelju dana)aras napisao:Eh, da ne bi citala sada sve vase porucice,vidim da je tema jako popularna,zanima me samo ako neko moze da mi kaze da li u Novom Sadu postoji mesto gde moze da se uradi test intolerancije na hranu, i ako ima koliko kosta
Hvala
Ali ne secam se ko je to pominjao
Pa meni i ne bas.... volim pileSvetlana napisao:mislim da si jedna od retkih kojoj je dozvoljena svinjetina,sto znatno olaksava situaciju sa mesom
Nemoj biti ljubomorna! Kakao bez secera i mleka je fuj!Svetlana napisao:cak ni slatkisi nece biti problem,srecnice,cak i kakao smes!!!
Ok! Nisam negativna! I mislim da cu uzivati u promeni!
dobro jutro evo i mene.
Juce sam se ubila od vezbi, pa pala u dremku posle podne i u 8 uvece isla kod frizera. Sreca moj Velja frizer radi i nedeljom. E jutros probala one moje famozne mera-pantalone i uspela da zakopcam rajferslus s tim da nisam odvalila prst. A vaga me j.......... sutra ako bude plata odoh po normalnu vagu. Nece ova da me zeza vise. 3 puta stanem 3 puta druga mera. Sto rece Martat uzmi ono sto ti odgovara.hehe
Bockey drzi se, ja kada sam videla svoju listu malo mi falilo da skacem sa 24. Da ne bi martat, ja nikada ne bih krenula sa ovim. A sada vec super. Citam deklaracije, i pravim se pametna u prodavnici. Ovde kod Genexa ima jedan bio shop oni 2 puta nedeljno dobijaju hleb od zitarica. Mislim da i oni na zelenom vencu to imaju. Prosetaj se malo po bio radnjama i obavezno listu u torbicu 
Juce sam se ubila od vezbi, pa pala u dremku posle podne i u 8 uvece isla kod frizera. Sreca moj Velja frizer radi i nedeljom. E jutros probala one moje famozne mera-pantalone i uspela da zakopcam rajferslus s tim da nisam odvalila prst. A vaga me j.......... sutra ako bude plata odoh po normalnu vagu. Nece ova da me zeza vise. 3 puta stanem 3 puta druga mera. Sto rece Martat uzmi ono sto ti odgovara.hehe