Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Mica Veštičica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mica Veštičica »

Devojke danas je moj dan za test...nekoliko puta sam dolazila u iskusenje da odkazem , citajuci vas, ali sam rešila idem i gotovo...

Sad samo brinem da ne bude predugačka lista i da li ću umeti da se snadjem u svemu tome...al tu ste vi...
Pozdrav
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro nam dosla Mica Vjesticica. kada dobijes rezultate napisi sta smes a sta ne, tu smo da ti pomognemo. Ja vise recima da pruzim podrsku, a Martat i Svetlana i konkretno. :lol:
Korisnikov avatar
Mica Veštičica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:29 am

Post od Mica Veštičica »

Hvala...bila sam danas, rezultati su mi kao sto i same znate sledece nedelje ...
Javljam svoju listu , i očekujem pomoć od iskusnih intolerantnih ( na hranu mislim) :wink: žena.
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Kontakt:

Post od DacaYU »

Meni rezultati sutra...sta li me ceka? :-?
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mico, daco, ne brinite tu smo mi iskusni intolerantni hehe ja za slano, martat za slatko, a svetlana da grdi kada ne slusas. salim se svima cmokic :lol:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 03, 2007 9:29 pm

Post od CecaV »

cao drage moje,gde ste?Evo ja sada videla da je juce samo grazza pisala,ccc. Grazza,ja taj slatkis pravim bez cokolade i meni je skroz super :wink: ,a ovaj primer jelovnika od juce deluje odlicno,samo tako nastavi
ja sam skinula neke video vezbe sa neta,pogledacu kasnije odakle pa vam pisem.Cokic
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

htp://www.women-workout-routines.com/free-wor ... tines.html
na istoj strani gde su video snimci,malo nize imate uputstvo kako da ih downloud-ujete,pa uzivajte u fizikalijama.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

e Svetlana imam ja svoj trenazer za nordijsko skijanje, magic leg i hodanje. Ne mogu vise i da hocu :lol:
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

Grazza,to je super,a ovo ce mozda koristiti nekom drugom,nego reci mi kakva su ti iskustva sa leg magicom?
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

ja vas trazim,a vas nema... :( i tako iz dosade pogledam sta ima na drugim temama i vidim da me na onom sugavom sibrutaminu neka zena ispluvala sto sam napisala ono sto sam pronasla u clancima na netu,jeb ga,sad sam tuzna,a vas nema :cry:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Nije ona tebe bez veze ispljuvala.Stekla sam utisak da ona reklamira taj preparat.Najbolje je iskulirati je.
Nego,kad se meris,nestrpljiva sam da cujem rezultat.Pozdravcic :D
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

ma iskulirala sam,mislim da sam ja tamo jasno rekla odakle informacija i necu da se pravdam,ko je j... ako ne ume da cita, :evil: ili ima selektivno zapazanje :evil: :evil:
merim se u ponedeljak,a za sada mi se cini da su mi pantalone vrlo malo komotnije nego prosli ponedeljak :wink:
cokic
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Jeeeee za komotne pantalone(mada ja imam izgovor da hoce i da se skupe od stajanja :D ).Javi koliko si u minusu :D
Korisnikov avatar
CecaV
Aktivan član
Aktivan član

Post od CecaV »

vazi,samo mislim da nece bas tacno pokazati,jer sam dobila,pa onda valjda voda u organizmu varira :( ali dobro,vazne su pantalone :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Cao deojcice, pa odrediste mi silne vezbe, nemam kada da pisem :lol: A onoj sam ja vratila procitaj moj post ispod njenog.

Sto se tice magic lega mislim da je super vezbe radis 13 minuta i budes sva u znoju. dobijesi disk i vezbas sa tetka Lusi. Ja sam prvih dana imala strava upalu misica, sad je bolje. Po njenome za 1 mesec bi trebalo da se vide rezultati. Ma mislim da je fenomenalan, ne bi ni mogla vise od 13 inuta malo parter malo razboj malo greda malo magic leg malo sex :lol: ajde pisemo se, ja pravim corbicu od povrca TOPLOOOOOOOO smucilo mi se vise hladno jelo. :wink:
Odgovori