Dobro nam dosla Mica Vjesticica. kada dobijes rezultate napisi sta smes a sta ne, tu smo da ti pomognemo. Ja vise recima da pruzim podrsku, a Martat i Svetlana i konkretno.
Hvala...bila sam danas, rezultati su mi kao sto i same znate sledece nedelje ...
Javljam svoju listu , i očekujem pomoć od iskusnih intolerantnih ( na hranu mislim) žena.
cao drage moje,gde ste?Evo ja sada videla da je juce samo grazza pisala,ccc. Grazza,ja taj slatkis pravim bez cokolade i meni je skroz super ,a ovaj primer jelovnika od juce deluje odlicno,samo tako nastavi
ja sam skinula neke video vezbe sa neta,pogledacu kasnije odakle pa vam pisem.Cokic
ja vas trazim,a vas nema... i tako iz dosade pogledam sta ima na drugim temama i vidim da me na onom sugavom sibrutaminu neka zena ispluvala sto sam napisala ono sto sam pronasla u clancima na netu,jeb ga,sad sam tuzna,a vas nema
Nije ona tebe bez veze ispljuvala.Stekla sam utisak da ona reklamira taj preparat.Najbolje je iskulirati je.
Nego,kad se meris,nestrpljiva sam da cujem rezultat.Pozdravcic
ma iskulirala sam,mislim da sam ja tamo jasno rekla odakle informacija i necu da se pravdam,ko je j... ako ne ume da cita, ili ima selektivno zapazanje
merim se u ponedeljak,a za sada mi se cini da su mi pantalone vrlo malo komotnije nego prosli ponedeljak
cokic
Cao deojcice, pa odrediste mi silne vezbe, nemam kada da pisem A onoj sam ja vratila procitaj moj post ispod njenog.
Sto se tice magic lega mislim da je super vezbe radis 13 minuta i budes sva u znoju. dobijesi disk i vezbas sa tetka Lusi. Ja sam prvih dana imala strava upalu misica, sad je bolje. Po njenome za 1 mesec bi trebalo da se vide rezultati. Ma mislim da je fenomenalan, ne bi ni mogla vise od 13 inuta malo parter malo razboj malo greda malo magic leg malo sex ajde pisemo se, ja pravim corbicu od povrca TOPLOOOOOOOO smucilo mi se vise hladno jelo.