Devojke, meni je danas treci dan, ali sam na vodi, jer je meseceva mena...Bas sam gladna! Danas pocinjem i limfnu drenazu, imam refleksologiju pre toga, pa cu uvece da vezbam...
Jel jos neko kombinuje ovaj rezim sa jos necim- ja i sa pirincem i Mesecevim menama.
Ja sam pocela da pijem caj od kukuruzne svile Nesto sam googlala pa nasla da on pomaze u mrsaljenju i izbacivanju tecnosti iz organizma, pa evo vec tri dana pijem i ne odvajam se od wc solje
Osim toga, ne kombinujem ni sa cim, a mozda bi trebala, jer je meni jako malo namirnica zabranjeno, ja mogu i secer i mleko i kakao i cokoladu, mada ih ne koristim osim secera u kafi, pa mozda zato slabo ide mrsavljenje.
milica m napisao:Ja sam pocela da pijem caj od kukuruzne svile Nesto sam googlala pa nasla da on pomaze u mrsaljenju i izbacivanju tecnosti iz organizma, pa evo vec tri dana pijem i ne odvajam se od wc solje
Nikada ga nisam probala, zvuci strasno zdravo... vecina groznih stvari biva zdrava
A zasto ne probas sa zelenim cajem!? Mnogo je ukusan, i izbacuje toksine
Dobar dan ja bila kod cika doktora, dobila broj za 6,20 uvece,
e sto sam lepo jela:
supica od povrca, konjsko meso na zaru, brokoli, zelena salata razeni hleb i razeni hleb na slatko
Kako pravite taj hleb? Videla sam recept, ali ne usudjujem se da krenem da mesim rucno (to sam jednom probala i bilo je ko tebe kamenom ti njega hledom, tvrdim ko kamen Sestra mi je za svadbu dobila neku kucnu peraricu, sve joj sipas a ona sama mesi i pece, i za 3 sata imate svez i mirisljav hlab razmisljam da i ja ulozim u tako nesto u slucaju da mi odrede intoleranciju na sve sastojke hlebova iz pekare a valjda nece....
Kupila,pijem ga i pi.....Super stvar.Ja sam ranije pila neki anticelulit caj koji je u sebi imao kukuruznu svilu i bio je odlican kao diuretik.Celulit se ipak skida malo drugacije