Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Mica Veštičica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 11:29 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Mica Veštičica »

martat :D

Ja sam do skoro imala stan u istom bloku, i kao dete tu živela. Zaista je svet mali. :D
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Mica Veštičica napisao: Volim ovaj forum iako sam se tek danas učlanila, već dugo čitam...
Pozdrav
Dobro nam dosla Mico! :wink:
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

dobro nam dosla Micooooooooooooooooo :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Mico nije bitno kod kog doktora, svi su jako fini i ljubazni uzmu ti malo krvi iz prstica i za 7 dana dobijes rezultate. Nista ne boli :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

jao Martat, koliko sme ovog kolaca da se pojede od heljde i razi sa saharozom i cimetom. A mirise ko burekkkkkkkkkkkkk sad iz rerne.Jojjjjjjjjjjjjjj :D
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

[quote="grazza"]Jao cure, tu mi je jedna zena iz okolina Beograda, pa joj ja rekoh za test i ona mi napravila hleb od razi i heljde. Kako je dobroooooooooooo, ubila sam se. sada ce da mi napravi i slatko i jos jedno slanoooo. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:[/quote]

Grazza,drugarice,podeli recept sa nama :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

[quote="grazza"]jao Martat, koliko sme ovog kolaca da se pojede od heljde i razi sa saharozom i cimetom. A mirise ko burekkkkkkkkkkkkk sad iz rerne.Jojjjjjjjjjjjjjj :D[/quote]

Ako tako mirise onda jedi koliko hoces :D .Nemoj da ti posle bude lose hehe.DAAAAAAJ recept :D
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

[quote="Mica Veštičica"]martat :D

Ja sam do skoro imala stan u istom bloku, i kao dete tu živela. Zaista je svet mali. :D[/quote]

Jos ako si 1968.godiste onda smo se verovatno igrale zajedno :D

Dobro nam dosla!!!!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

[quote="Orchid_girl"] jedem samo musli (musli= ovsene pahuljice i kornfleks bez secera u soku od jabuka)...Javljam progres za 7 dana.[/quote].

Ako jedes kornflex onda smes i jos neke stvari od kukuruza(proju,puding na vodi,kokice...)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Pazi ovako Maertat, kod nje sve ofrlje malo brasna od razi malo brasna od heljede malo vode malo ulja malo soli odnosno secera malo vinskog sirceta pa dodaj jos malo pa jos malo i b..... li ga ako znam kako joj je uspelo :evil:
ja to ne znam da ponovim ceo recept ti je malo ovoga malo onoga
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Fazon je u sircetu!!!Toga sam se i ja sada setila,hvala ti,probacu da napravim :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Fazon u sircetu?
otkrij mi tajnu sto u sircetu? :o
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

E pa ako ti otkrijem tajnu onda to vise nece biti tajna! :D Ha ha,ma nemam pojma,tako sam cula a i moja mama je tako pravila kore za burek :D od heljde.Juce mi je to rekla.Vazno da je hleb ukusan.A jel se stavlja prasak za pecivo?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja nisam bila sigurna da li smem prasak za pecivo pa je stavila soda bikarbonu, mada kaze da bi bilo bolje sa praskom za pecivo.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

E sto sam glupa, da ne kazdem nepismena. Pa lepo pise da moze da se stavi prasak za pecivo, soda bikarbona ili kisela voda. samo treba citati. jojjjjjjjjjjjjjjjjjj :o
Odgovori