[quote="grazza"]Jao cure, tu mi je jedna zena iz okolina Beograda, pa joj ja rekoh za test i ona mi napravila hleb od razi i heljde. Kako je dobroooooooooooo, ubila sam se. sada ce da mi napravi i slatko i jos jedno slanoooo. jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/quote]
[quote="grazza"]jao Martat, koliko sme ovog kolaca da se pojede od heljde i razi sa saharozom i cimetom. A mirise ko burekkkkkkkkkkkkk sad iz rerne.Jojjjjjjjjjjjjjj [/quote]
Ako tako mirise onda jedi koliko hoces .Nemoj da ti posle bude lose hehe.DAAAAAAJ recept
Pazi ovako Maertat, kod nje sve ofrlje malo brasna od razi malo brasna od heljede malo vode malo ulja malo soli odnosno secera malo vinskog sirceta pa dodaj jos malo pa jos malo i b..... li ga ako znam kako joj je uspelo
ja to ne znam da ponovim ceo recept ti je malo ovoga malo onoga
E pa ako ti otkrijem tajnu onda to vise nece biti tajna! Ha ha,ma nemam pojma,tako sam cula a i moja mama je tako pravila kore za burek od heljde.Juce mi je to rekla.Vazno da je hleb ukusan.A jel se stavlja prasak za pecivo?
E sto sam glupa, da ne kazdem nepismena. Pa lepo pise da moze da se stavi prasak za pecivo, soda bikarbona ili kisela voda. samo treba citati. jojjjjjjjjjjjjjjjjjj