Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Grazzo jel ti nije problem da napises adresu i br.tel i koliko namirnica obuhvata test gde si radila.
Znam da ima negde ali me mrzi da citam sve iz pocetka.
I koliko kost naravno.
Ako meni bude bila takva lista ,kuku mene onda.
Pozdrav.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
dragana_40
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 03, 2006 2:57 pm

Post od dragana_40 »

evo i ja da vam se pridruzim....glanc nova
citajucia o ovoj temi nagovorili ste me da i ja odem na taj test,bila sam juce,bice rezultati za sedam dana,nisam ziva,ali sam reila skroz da istrajem u tome,zbog kilaze a i zdravlja,imam gomilu zdravstvenih problema koje niko nije resio.Uzdam se u vasu podrsku
Pozdrav svima :D
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

evo ovako, telefon je 3243397 nalazi se u Ulici Vojvode dobrnjca 5 kosta 3.ooo i rezultati se dobijaju za 7 dana. Ja sada odoh do zdrave hrane da vidim sta cu da nadjem, a inace da vas obavestim da sam pocela danas.

Martat draga, imas li neki recept za hleb od pirinca, heljde,prosa, razi i ovsa. Nasla sam heljdu, idem da trazim dalje. Ljubim vas sve, pisem od kuce u guzvi sam na poslu
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Heljdu mozes da mesas sa razanim brasnom i to ne puno heljde,sipas malo ulja, prasak za pecivo,posolis i naravno zamesis sa vodom .Bas steta sto ne smes kukuruz.Ali dobro,moze i ovako.Ako smes dextrozu kupi na meru u biospaizu jer je tako mnooogo jeftinije a videces trbace ti toga dosta. :D .I dobro citaj deklaracije na proizvodima.E,DA sad se setih,imas u biospaizu galete od pirinca kao i od heljde pa ako smes neki dzem mozes sa tim da kombinujes.Kupi od razi NUTRIVITA kasu i to je lepo.Kosta oko 100 din
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ajoj martat, oces da me ubijessssssssss? Al posto je u interesu dobre linije prihvatammmmmmm. e nasla sam u biospajzu hleb od razenog intergralnog brasna. Nera je mila majka kakvog je ovo ukusa. :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ja sam juce kupila u zdravoj hrani sve moguce semenke sto smem da jedem i evo grickam. A jel ima ogranicenja kolko se toga jede? koliko puta dnevno? :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Hleb ipak pravi sama ako mozes,ukusnije je i bar znas sta si stavila.Ja napravim pa mi trje 3-4 dana.Naravno da smes da jedes kad god si gladna,ovaj nacin ishrane mi je zato i omiljen.Ukusi hrane su neobicni samo u pocetku,dok malo udjes u stos.Prvih 7 dana je kriticno ali bitno je da tada ne odustanes.
milica m
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm

Post od milica m »

Ja hleb ni ne jedem, suvise mi komplikovano da sama spremam, nemam bas vremena, za ovih desetak dana dijete svega sam jednom napravila proju. Sada sam se vec i navikla da jedem bez hleba. Grazza imas biospajzima i pirincane spagete i makarone.

Dragana, Daco dobro nam dosle :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

devojke, ja tako malo jedem pirinac, a sada ce mi ispasti glavna hrana.buuuuuuuuuuuuu :cry:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Nemoj Grazza da si tako nezadovoljna,imas i krompir,pa razna mesa,ribu...Uskoro stize sezona lepseg povrca.Nije ti tako losa lista nego ti izgleda nisi bas spremna za ovo :wink:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat draga, ja sam mesozder a ovo mi lici na hranu za ptice :oops: Stidim se necu viseeeeeeeee obecavam, nego se danas nisam pripremila za posao pa zobam semenke i jedem suvi hlebac od razi. Mi imamo restoran na poslu, ja mislila da cu ici na klopu pa neko lepo mesance, a oni napravili pasulj i makarone, ne smem ni jedno ni drugo. evo sada cu da pojedem grejp i odmah ce mi se popraviti raspolozenje :lol: ma ja se malo salim, izdrzacu ja to.....
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Znam ja da ces ti to moci,veceras lepo isprzi belo meso(ako ti je dozvoljeno,ili neko drugo) pa napravi razani hlebcic pa ujutru od toga napravi sendvic i odmah ces biti raspolozenija,Meni je prvih dana bilo vazno samo da ne budem gladna pa sam na posao nosila sve i svasta kao da idem na kampovanje.U pocetku sam mnogo vise jela nego sada,ali ne zato sto kao tako treba nego vise nemam frku od gladi.Ponesem kesicu suvog grozdja ili badem ili pistace i grickam ako sam gladna.Pre sam na poslu pila mnogo vise kafe,a sada smuckam jednu nes bez kofeina sa dextrozom i toplom vodom i meni super.Navici ces se sigurno.Drzim ti palceve.Nadam se da si se izmerila pre pocetka(i obim struka,bokova,butina).Videces kako lepo spada sa kriticnih mesta :D
KARIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm

Post od KARIN »

pomagajte!!!veceras pravim klincima picu . kako da odolim? :(
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Hvala Martat,ma znala sam da si ti genije. za veceru cu lignje to smem a i obozavam, a i kupila sam smrznuto voce koje smem pa cu u blenderu da izmiksam. Nesicu sam kupila bez kofeina, nju pijem samo sa vodom bez secera tako da sto se toga tice nemam problema. Inace i caj pijem bez secera, ali cu uzeti neko sladilo ako mi bas padne secer da nesto smuckam.
Karen ti ponavljaj mantru 100 puta: NE VOLIM PICU PICA JE GROZNA, NE VOLIM PICU PICA JE GROZNA I TO NA GLAS. HEHE :lol:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

uPS SAMO SAM IZMERILA KILAZU, VECERAS CU I OBIM BOKOVA I KUKOVA TO SAM ZABORAVILA :oops:
Odgovori