Test intolerancije na hranu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 11:21 pm
-
- Stalni član
Slicno meni, s tim sto ja ne smem jaja, a ribu i meso ne jedem.grazza napisao:Martat, Milice, stigla lista, nije strasno kako sam mislila.
Ne smem: mleko, psenica, secer, kvasac,
jecam,kukuruz,soja
jabuka,tresnja kivi, sljiva,banana,smokva,limun,malina jagoda pomorandja, nektarina
svinjetina
oslic, losos, skusa,
biber, pasulj,tikvice,prazilik, kupus,pecurke spanac persun paradajz krastavac zele dinja
susam,kakao,kikiriki,kafa,orah suncokret,pistaci,nescafa
origano kamilica sipak, lipov cvet, zalfija, mirodjija, med.
Pa i jeste strasno, sta cu da jedeeem?
Bas je situacija teska...Kada pocinjes? Ja u utorak!
-
- Stalni član
hvala na objasnjenju, pa ne znam ni ja kada da pocnem, moram kod kuce natanane da proucim, i pokupujem, puna mi kuca *nedozvoljenog*voca, i ostalog sto ne smem. Ali gledacu sto pre. Sto ti tek od utorka? Posto smem pirinac, krenucu od sutra ono od 1-100 i nazad. cmokic za sve, Martat, gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
cao svima
to sto vam nisam pisala neznaci da sam vas napustila
danas mi je dvadeseti i treci dan otkako sam na "dijeti".rezultat -3,4kg.mislim da to nije lose.bilo bi dobro kada bi se tako nastavilo.ali..........plasim se da nedodje do zastoja onda gubim volju
puno pozzzzzzzz...............................

ej drustvo, taman se ja spremila sa spiskom u zdravu hranu, a moje dete manje (24 godine) dobilo temperaturu, pa ja nakupovah pomorandje, limun grejp, a mama kako svaka mama mora da da primer, pa cu da poslusam martat i da prvo sve pokupujem a dotle cu jos malo da uzivam
u klopici. Jel se ne ljutite na mene????????????