Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Čarolija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 05, 2009 2:11 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Čarolija »

Zdravo svima,

Iako sam se vec jednom javila nakon registracije, nisam mnogo bila aktivna.Test sam uradila proslog septembra ali posto sam dobila stipendiju i nisam bila u zemlji nisam mogla da se pridrzavam testa into.
Sad cu da krenem ozbiljno da se pridrzavam svega toga, racunam da nema potrebe da ponovo se testiram kad sam se hranila jednako kao i pred vadjenje krvi tada, tako da sad su tri meseca ispred mene i odusevljena sam ovim forumom, iscitala sam gomilu vasih postova i primetila sjajne rezultate.CESTITAM!! nadam se da ce i kod mene da se vidi napredak brzo.( trebalo bi po meni da skinem nekih 30kg-joooj, da me sada pitate odakle mi i kako sam ih toliko nagomilala nemam pojma...Jeste slatkisi su me unakazili, ali prosto ne znam kad se to dogodilo.Kao da se samo jednog dana probudis i zapitas...Breee, kako si dozvolio ovo sebi)

eto ja samo da se javim...da imate novog clana :))))
veliki pozdrav svima
javljam se sa prvim rezultatima :)))
Adict
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 10, 2009 9:49 pm

Post od Adict »

Samo jedno pitanja - da li se pre testa u Holitimedu ne sme jesti nista 12 sati?
(kad sam radila u Analizi, to je bio slucaj)

Inace, ordinacije nema vise na Zelenjaku (ima samo u Vojvode Dobrnjca).
Bonzita
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 8:54 pm

Post od Bonzita »

Da, i ja sam čula da je zatvorena ta na Zelenom Vencu i da se sele u Vojvode Dobrnjca, pa će tamo u istoj ulici imati dve ordinacije, informacija od danas. :roll:
Možda ih je zbog selidbe teško dobiti telefonom, ali postoji opcija i mejlom da se ostavi poruka, pa vas oni zovu i zakažu. Ko prvi sazna validni mejl, neka ga "okači" i zbog ostalih. :wink:

Odgovor za Adict - nije potrebno gladovati 12h pre testiranja.

Čim uspem da zakažem, spremam se za ponovno skidanje 11kg! Nadam se da ću u tome biti uspešna kao i prvi put :P

Pozdrav svima! :P
Ja bih da pevam još malo, jer je život samo jedan i do njega mi je stalo, meni je vredan...
Udavaca
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 1:50 am

Post od Udavaca »

Email Holitimeda je: [email protected]
Bonzita
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 29, 2007 8:54 pm

Post od Bonzita »

Hvala...

Mislila sam da je to stara, zbog yu domena...

Rekoše mi da imaju i [email protected]

Pozz :P
Ja bih da pevam još malo, jer je život samo jedan i do njega mi je stalo, meni je vredan...
bubika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 07, 2006 2:16 pm

Post od bubika »

Udavaca napisao:I ja mislim da im je radno vreme do 17h...
MarijanaP, svaka cast za tih 12 kg... znam da mi zelimo uvek vise,ali...ja sam mesec dana na ovoj ishrani i skinula sam SAMO 2.8 kg, ali se FENOMENALNO osecam. Nema vise nicim izazvane malaksalosti, tromosti...sinoc sam pravila imitaciju eurokrema i moram vam reci da je vrlo ukusno. Ne mogu vam dati tacan recept jer sam radila odokativno, ali otprilike ovako:

EUROKREM

secer i voda da prokljucaju( 1-1.5 dcl), a secera po zelji I tu kljucalu vodu sipam u mleko u prahu konstantno mesajuci dok se ne dobije homogena smesa u koju sam ja na kraju dodala 2-3 kasike kakaka i saku mlevenih pecenih lesnika. Ostavite maaalo redje jer se ta smesa stegne kad se ohladi.

Samo cu vam reci da mi je bilo muka koliko toga sam pojela! :D
Nije mi bas nesto za mazanje tj. ja ne mogu da zamislim kako tu smesu mazem na ovaj nas hleb, ali kasicica-dve posle rucka, cisto da osetis nesto slatko u ustima, super je! :wink:
sad mi nije jasno nesto,ti mozes po testu da jedes i secer i mleko?
ako ti je cilj da smanjis kilazu trebala bi da smanjis i kolicinu "slatkisa",bar u pocetku.
ja sam sebe u pocetku disciplinovala tako sto sam samo vikendom po nesto "slatko" pojela.
sad vec cesce jedem i uzivam,doduse nije raznoliko ali meni dovoljno da nemam zelju da uzmem nesto nedozvoljeno.
Udavaca
Stalni član
Stalni  član

Post od Udavaca »

Ne, NARAVNO da mi nisu dozvoljeni secer i mleko, konkretno za taj eurokrem ja sam koristila fruktozu i heljdino mleko u prahu, nego da ne bih objasnjavala ja sam samo napisala "secer i mleko" a podrazumeva se da svako stavlja dozvoljene namirnice.
Kontrolisem se ja poprilicno po pitanju slatkisa, tebi zaista SVAKA CAST zbog toga sto si u pocetku jela slatko samo vikendom, ja zaista ne mogu tako, ja svaki dan moram da uzmem po nesto, naravno od dozvoljenih "slatkisa", ali u poredjenju sa kolicinama i vrstom slatkisa koje sam svakodnevno unosila u organizam pre ovog nacina ishrane, veruj mi da je ovo sto sada unosim zanemarljiva kolicina, pa valjda zato i mrsavim. :D

Zene, dajte mi ideju kako da spremim spanac!!!! Pre ovog nacina ishrane nikada ga nisam spremala, a jela sam ga jednom godisnje, ali evo sad je i on dosao na red! :o
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Ja se samo javljam da kazem da sam uspela da ih dobijem i da su mi zakazali za 24 juli (meni i mom muzu)..u v. dobrnjca br.5...ja idem zbog zdravlja a i porodila sam se pre godinu dana, pa da malo liniju doteram, mada imam i neku nadutost...a muz zbog psorijaze i rem. arttritisa...videcemo

pozdrav
ljubica.g
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 4:30 pm

Post od ljubica.g »

Ja sam danas vadila krv tamo. DJ nije u Vojvode Dobrnjca 5 vec je broj 40.
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

aha,hvala...ne znam sto govore da je u br.5....zaboravila sam da ih pitam,da li treba da ne jedem nista pre vadjenja krvi...mislim, mozda ima neki rezim, mada vidim na netu da ne moram da se pridrzavam nicega...

Jer br.40 u gornjem delu kod botanicke, ili dole blize staroj hercegovini?
lastunicorn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 05, 2009 12:47 pm

Post od lastunicorn »

Koliko znam u broju 5 im je jos uvek ordinacija, a onu sa Zelenog Venca su prebacili u broj 40
Korisnikov avatar
anchymanchy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 08, 2009 8:57 pm

Evo i mene

Post od anchymanchy »

Evo da vam se pridruzim u KLUB :wink: Zajedno smo jaci...I ja sam radila test u HOLITIMED,i ovako
za prvih 7 dana sam makla 1.6 :D i sad je stalo :( na ovoj ishrani sam od 01.07.
Ima li neko da sam pravi hleb-ako ima koristite li kvasac?
Ja sama pravim,i stavljam samo sodu i malo peciva,na znam da li je dozvoljeno.
I jos ovo-ima li neko problema sa probavom i kako da se to resi?
Ja od kad sam na ovome bas imam,i ne znam sta da radim...POMOCCCC
Udavaca
Stalni član
Stalni  član

Re: Evo i mene

Post od Udavaca »

anchymanchy napisao:Evo da vam se pridruzim u KLUB :wink: Zajedno smo jaci...I ja sam radila test u HOLITIMED,i ovako
za prvih 7 dana sam makla 1.6 :D i sad je stalo :( na ovoj ishrani sam od 01.07.
Ima li neko da sam pravi hleb-ako ima koristite li kvasac?
Ja sama pravim,i stavljam samo sodu i malo peciva,na znam da li je dozvoljeno.
I jos ovo-ima li neko problema sa probavom i kako da se to resi?
Ja od kad sam na ovome bas imam,i ne znam sta da radim...POMOCCCC
Nemoj da brines, sredice se probava vremenom, videces. Ako ti je zabranjen kvasac, onda svakako ne smes da ga koristis, a soda i prasak za pecivo su dozvoljeni i ja ih koristim!

Neko je pitao da li je potrebna bilo kakva priprema pre vadjenja krvi u Holitimedu-NE, NIJE! slobodno jedi i idi da izvadis krv.
Pozz!
Korisnikov avatar
anchymanchy
Novi član
Novi član

Post od anchymanchy »

Hvala za odgovor!
Posle koliko dana se vide veci rezultati?
Znas sta me brine-moj komsija je za 3 meseca smsao 25 kg,i kad je prestao opet je poceo da vraca kilograme.
Nadam se da nece i meni tako,a nebi ceo zivot da se pridrzavam ovoga(mislim da posle radim drugi test prosireni i tako se hranim)
Korisnikov avatar
anchymanchy
Novi član
Novi član

Post od anchymanchy »

Koliko jedete kolicinski ovo sto vam je dozvoljeno? :D Gladujete ili ste siti?
Da li neko pravi neki kolac od namernica koje su mu dozvoljene?
Ja sam pravila i bas mi je bilo super,a ne znam da li sme to?
Odgovori