cao martat svakim danom mi je sve lakse,a sto je najvaznije i ja sam laksa za 2kg. sto se jelovnika tice polako navikavam da jedem bez hleba jer me mrzi da pecem samo sebi hleb.sreca dozvoljen mi je krompir i pirinac tako da to koristim umesto hleba.apet mi se smanjuje verovatno zato sto se bukvalno nalivam cajevima i djusom(naravno sama ga pravim).puno poz...
Martat draga, ja sam totalni IDIJOT (sa J) bacila sam papiric gde mi je bila adresa za intoleranciju, i telefon. da ti nije slucajno ostalo negde upisano. Pojma nemam koja je adresa ni da li u 11, 11,3o otupim od neere. Joooooooooooojjjjjj idem da trazimmmmmmmmmmmmm
joj, ja sam vec gladna (hehe) jedva cekam da se skinem sa Neere i pridruzim i da primenim onu staru: U zdravom telu zdrav duh Upravo pijem neru i kaslucam sipala sam previse djumbira hehe
Ja sam kao resila da cu od sutra da pocnem da vozim sobnu biciklu,kao sto si rekla "u zdravom telu.."Super je sto kg spadaju,ali moramo se malo i zategnuti,valjda!?Iako mi vaga pokazuje manje,iako znam puno njih koje su ovako smrsale,meni sve ovo izgleda neverovatno jer ja po ceo dan nesto grikam,grickam...Kod mene trenutno je moja sestra,pricala sam ti vec da je za 3 meseca smrsala 6 kg,e ona jede vise od mene.Da ne verujes.Grazza,jos tri dana pa onada jos 7 pa da kenes i ti.Bas se radujem unapred jer sam sigurna da ces biti odusevljena.Pozz
Martat, to ti je dobro za bicikl, ja imam sobni trenazer nordijsko skijanje, pocecu i ja. Ova Nerra me ubi ovoga puta, nocas sam isla u wc u 2 ujutro. jedva cekam test pa da krenem da se hranim kako treba a ne da pijem ovu vodurinu i neru. veliki Cmokic za sve INTOLERANTNE