Test intolerancije na hranu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Devojke, jedva cekam da vam se pridruzim, :roll:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

:P :P :P :P :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

KARIN,

kako izdrzavas.Ja izgleda lagano gubim apetit.Jedem tek da bih jela,a ti?
KARIN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 24, 2007 1:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od KARIN »

cao martat :lol: svakim danom mi je sve lakse,a sto je najvaznije i ja sam laksa za 2kg. :lol: sto se jelovnika tice polako navikavam da jedem bez hleba jer me mrzi da pecem samo sebi hleb.sreca dozvoljen mi je krompir i pirinac tako da to koristim umesto hleba.apet mi se smanjuje verovatno zato sto se bukvalno nalivam cajevima i djusom(naravno sama ga pravim).puno poz...
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

devojke ja u subotu krecem sa Neerom dok mi ne budu gotovi rezultati bicu na Neeri a onda vam se pridruzujem. Jedva cekaaaaaaaaaaaaaam :P
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Grazza,onda slobodno nick promeni u grancica :P .Ajde vise i taj februar da dodje pa da se radujemo zajedno,mada ces ti i od nere vec biti super :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat, cmokic od GRANCICE hehe
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

srecno od sutraaaa :P ,javi kako napreduje nerica
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat draga, ja sam totalni IDIJOT (sa J) bacila sam papiric gde mi je bila adresa za intoleranciju, i telefon. da ti nije slucajno ostalo negde upisano. Pojma nemam koja je adresa ni da li u 11, 11,3o otupim od neere. Joooooooooooojjjjjj idem da trazimmmmmmmmmmmmm :evil:
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat, to je ono u Vojvode Dobrnjca sada istitavam intoleranciju dr Arbanovski ili tako nesto imas li slucajno telefon?
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

nadjoh nadjoh nadjoh jos mi radi mozak, ali tek je prvi dan Neere. hehe :lol:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

:D :D ne daj se grzza,vidis da si se setila.Ako opet izgubis tu sam :D .Ja posle 10 dana skoro -3kg.A uopste nisam gladna,po ceo dan nesto jedem.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

joj, ja sam vec gladna (hehe) jedva cekam da se skinem sa Neere i pridruzim i da primenim onu staru: U zdravom telu zdrav duh :lol: Upravo pijem neru i kaslucam sipala sam previse djumbira hehe
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ja sam kao resila da cu od sutra da pocnem da vozim sobnu biciklu,kao sto si rekla "u zdravom telu.."Super je sto kg spadaju,ali moramo se malo i zategnuti,valjda!?Iako mi vaga pokazuje manje,iako znam puno njih koje su ovako smrsale,meni sve ovo izgleda neverovatno jer ja po ceo dan nesto grikam,grickam...Kod mene trenutno je moja sestra,pricala sam ti vec da je za 3 meseca smrsala 6 kg,e ona jede vise od mene.Da ne verujes.Grazza,jos tri dana pa onada jos 7 pa da kenes i ti.Bas se radujem unapred jer sam sigurna da ces biti odusevljena.Pozz :P
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Martat, to ti je dobro za bicikl, ja imam sobni trenazer nordijsko skijanje, pocecu i ja. Ova Nerra me ubi ovoga puta, nocas sam isla u wc u 2 ujutro. jedva cekam test pa da krenem da se hranim kako treba a ne da pijem ovu vodurinu i neru. veliki Cmokic za sve INTOLERANTNE :lol:
Odgovori