Milicem,kad bih ja smela te namirnice koje ti smes,moj kolac bi bio divan.Mozes da pravis slane specijalitete od kukuruznog brasna.Joj blago tebi sta sve smes.Meni je zabranjeno blizu 50 namirnica pa se snalazim.Svaki pocetak je tezak,ali samo napred,drzim ti palceve
Pa probaj,ovaj nacin ishrane jeste jako cudan ali naviknes se veruj mi.Pronadji na forumu,mozda 3. ili 4. strana Miloje je pisao o palacinkama od kukuruznog brasna.
UUUps,nije Miloje,stvarno ne znam negde sam procitala ali se vise ne secam.Ja dosta eksperimentisem pa to i tebi predlazem ako imas vremena.Par puta nije hrana bila hrana nego nesto bas bljak,ali sledeci put promenim nesto pa bude ukusno.
Evo pronasla sam recept:300 gr.kukuruznog brasna,450ml mleka,3 jaja,malo soli.Pomesati brasno i so,dodati hladno mleko i promesati.Jaja umutiti i dodati ih brasnu i mleku.Masu izjednaciti,prekriti krpom da odstoji 20 min.Promesati masu i prziti palacinke.Isprzene prekriti folijom da malo odstoje da omeksaju.Filujes i uzivas.Prijatno
I ja bih ih jela al nista osim kukuruznog brasna iz ovog recapta ne smem.Kada bi bar tebi ostavil vise namirnica nego meni,cini mi se da bi mi bilo nekako lakse.Ja imam taj problem sto uvek kada sam na dijeti imam najvecu inspiraciju za spremanje.Moram se raspitati da li je to normalno ha,ha
O, pa ja vec osecam i kako lepo mirisu te palacinke I taj recept ne deluje lose, probacu ih svakako. Grazza, ja ne znam kako ti na neri mozes uopste da citas ovo