Dragi Bgd,
pitala sam dame u mom klubu da li su raspolozene da nam se pridruzis i one su trazile prvo tvoju fotku
Salim se malo,zao mi je rekoh ti da su kod mene samo zene.
pa joga je prava stvar za kičmu...ja je radila neko vreme,u kućnoj varijanti..
nego mene sve mrrzzii...a extra je,neke vežbe koje uopšte nisam mogla u početku da uradim posle nekog vremena se rade lako,mada i dalje stojim na glavi sa nogama naslonjenim na zid
radi je kod kuće,probaj,prava stvar,mada sam čula da je i pilates za kičmu,e za to već nemam nikakvu knjižicu po kojoj bih vežbala..
ja čekam da mi se promeni radno vreme,tj.stabilizuje pa kad od prvog počnem samo pre podne da radim valjda ću krenuti malo na aerobik,u stvari u tom sportskom centru je to više neki mix Hi – LOW, TAE BO (kick - aerobik), HI – IMPACT, PILATES...
iako nemam pojma šta je taj hi-low ,impact itd... a i nebitno..
išla sam pre par godina...posle se smorila leti,bila vrućina ...i prestala...
skoro pet godina se nisam bavila nikakvim sportom(ako se ne racuna jurcanje s posla na posao,po kuci,za decom ) i sad taman pronasla sebe u tae bou a zajeb me kicma!!!!
ma,naci cu nesto ja pa makar i to bila samo setnja po parku!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ne znam kakav je problem a kičmom,a nisam ni stručna...ali sigurno postoji nešto što možeš da probaš,počni od joge...prijaće ti..
odoh,baš sam umorna..pozdravi sve...
sludjena mama napisao:meni je trener savetovao da se ne bavim tae bo-om zbog problema sa kicmom!
i ne samo tae boom nego i svim drugim agresivnijim sportovima,preporucio mi plivanje(nema opterecenja kicme)!!!
pocecu da se bavim jogom!!!!
Kada ti je trener vec toliko strucan,zasto te lepo nije poslao kod specijaliste da se utvrdi kakav problem imas sa kicmom?On ce ti i reci koje vezbe da radis.Nemoj proizvoljno da biras sport kada vec imas problem.Pozz
zmaj76 napisao:pa joga je prava stvar za kičmu...ja je radila neko vreme,u kućnoj varijanti..
nego mene sve mrrzzii...a extra je,neke vežbe koje uopšte nisam mogla u početku da uradim posle nekog vremena se rade lako,mada i dalje stojim na glavi sa nogama naslonjenim na zid
radi je kod kuće,probaj,prava stvar,mada sam čula da je i pilates za kičmu,e za to već nemam nikakvu knjižicu po kojoj bih vežbala..
Uvek je lepse,lakse i bolje vezbati u grupi a ako bas nemas vremena mozes da skines vezbe sa neta i lagano da pocnes da ih radis.Prijace ti sigurno