Pilates
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
-
Beogradjanin18
- Novi član

- Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 4:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Dj.Olivera
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
-
sludjena mama
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- zmaj76
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
pa joga je prava stvar za kičmu...ja je radila neko vreme,u kućnoj varijanti..
nego mene sve mrrzzii...a extra je,neke vežbe koje uopšte nisam mogla u početku da uradim posle nekog vremena se rade lako,mada i dalje stojim na glavi sa nogama naslonjenim na zid
radi je kod kuće,probaj,prava stvar,mada sam čula da je i pilates za kičmu,e za to već nemam nikakvu knjižicu po kojoj bih vežbala..
nego mene sve mrrzzii...a extra je,neke vežbe koje uopšte nisam mogla u početku da uradim posle nekog vremena se rade lako,mada i dalje stojim na glavi sa nogama naslonjenim na zid
radi je kod kuće,probaj,prava stvar,mada sam čula da je i pilates za kičmu,e za to već nemam nikakvu knjižicu po kojoj bih vežbala..
-
sludjena mama
- Stalni član

- zmaj76
- Stalni član

- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
ja čekam da mi se promeni radno vreme,tj.stabilizuje
pa kad od prvog počnem samo pre podne da radim valjda ću krenuti malo na aerobik,u stvari u tom sportskom centru je to više neki mix Hi – LOW, TAE BO (kick - aerobik), HI – IMPACT, PILATES...
iako nemam pojma šta je taj hi-low ,impact itd... a i nebitno..
išla sam pre par godina...posle se smorila leti,bila vrućina ...i prestala...
iako nemam pojma šta je taj hi-low ,impact itd... a i nebitno..
išla sam pre par godina...posle se smorila leti,bila vrućina ...i prestala...
-
sludjena mama
- Stalni član

sludjena mama napisao:meni je trener savetovao da se ne bavim tae bo-om zbog problema sa kicmom!![]()
i ne samo tae boom nego i svim drugim agresivnijim sportovima,preporucio mi plivanje(nema opterecenja kicme)!!!
![]()
![]()
![]()
pocecu da se bavim jogom!!!!
Kada ti je trener vec toliko strucan,zasto te lepo nije poslao kod specijaliste da se utvrdi kakav problem imas sa kicmom?On ce ti i reci koje vezbe da radis.Nemoj proizvoljno da biras sport kada vec imas problem.Pozz
zmaj76 napisao:pa joga je prava stvar za kičmu...ja je radila neko vreme,u kućnoj varijanti..
nego mene sve mrrzzii...a extra je,neke vežbe koje uopšte nisam mogla u početku da uradim posle nekog vremena se rade lako,mada i dalje stojim na glavi sa nogama naslonjenim na zid![]()
![]()
![]()
Uvek je lepse,lakse i bolje vezbati u grupi a ako bas nemas vremena mozes da skines vezbe sa neta i lagano da pocnes da ih radis.Prijace ti sigurno