Pilates
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 4:19 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Već dugo razmišljam o tome da krenem na pilates iz više razloga. Osim toga što mi se sama koncepcija vežbi dopada, malo sam pa hajd' da kažem nezgrapno građen i imam prebildovane butine a nisam visok. Većina trenera što u teretani, što na bazenu su mi posavetovali pilates kao rešenje za izduživanje butnih mišića. Voleo bih, ako je neko od članova foruma u mogućnosti, da mi kažete ako postoji neki fitness centar/studio gde postoji mogućnost priključivanja muške osobe, pošto sam na par mesta naišao na otpor zbog kako kažu "striktno ženske grupe".
Hvala puno!
Hvala puno!
- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Dobro doshao na temu! Ovo ti kazem u ime nashe Martatice, koja je struchnjak za pilates i josh poneshto

Ko to tebi ne da da se bavish pilatesom???!!!

Samo nam prijavi ovde javno ili na PP! Ima da ih gonimo na vishe nachina i po vishe osnova, jer mi iz JNOKNS-a smo borci za rodnu ravnopravnost! "Niko ne sme da te bije..."tj. ima da te puste da vezbash pilates bez podozrivih pogleda. Pozdrav od predsednice JNOKNS, tetka Sanyalice (ovi iz JNOKNS josh ne znaju da sam im predsednica, pa ovim putem i njih pozdravljam iz daleke Shvajcarske)

- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- jesy
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
- Kontakt:
ohooohooo veliki pozdrav za nashu vec imenovanu predsednicu ali...nije lepo da ovako saznamo,zashto nam nisi javila ranije????sanyalica napisao:O mladi Beogradjaninu!
![]()
Dobro doshao na temu! Ovo ti kazem u ime nashe Martatice, koja je struchnjak za pilates i josh poneshto![]()
Ko to tebi ne da da se bavish pilatesom???!!!![]()
![]()
![]()
Samo nam prijavi ovde javno ili na PP! Ima da ih gonimo na vishe nachina i po vishe osnova, jer mi iz JNOKNS-a smo borci za rodnu ravnopravnost! "Niko ne sme da te bije..."tj. ima da te puste da vezbash pilates bez podozrivih pogleda. Pozdrav od predsednice JNOKNS, tetka Sanyalice (ovi iz JNOKNS josh ne znaju da sam im predsednica, pa ovim putem i njih pozdravljam iz daleke Shvajcarske)
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 4:19 am
- Dj.Olivera
- Stalni član
Za pilates je zadužena Martat . Da si pitao za tae bo možda bih mogla da ti pomognem ovako...sorry
Pozz i laku noć
http://www.youtube.com/watch?v=eqx8Bahl ... playnext=1
U mojoj grupi ima i muškaraca i niko se ne buni

http://www.youtube.com/watch?v=eqx8Bahl ... playnext=1
U mojoj grupi ima i muškaraca i niko se ne buni

- Dj.Olivera
- Stalni član
Beogradjanin18 napisao:Već dugo razmišljam o tome da krenem na pilates iz više razloga. Osim toga što mi se sama koncepcija vežbi dopada, malo sam pa hajd' da kažem nezgrapno građen i imam prebildovane butine a nisam visok. Većina trenera što u teretani, što na bazenu su mi posavetovali pilates kao rešenje za izduživanje butnih mišića. Voleo bih, ako je neko od članova foruma u mogućnosti, da mi kažete ako postoji neki fitness centar/studio gde postoji mogućnost priključivanja muške osobe, pošto sam na par mesta naišao na otpor zbog kako kažu "striktno ženske grupe".
Hvala puno!
Posto vidim da sam prozvana kao kompetentna da ti tam odgovor,moracu da te razocaram.Zaista ne znam gde bi mogao da treniras pilates.Cisto sumnjam da postoji bas muska grupa,ali mesovite verovatno postoje.Kod mene su samo zene.
Medjutim,uvek mozes da skines vezbe sa neta i da ih radis u kucnoj varijanti.
Pozz