MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Pozdrav Zmaj76!Pa u pravu si ,bilo bi bolje da je minus nego ovako teshko tmurno kishovito!I ja volim sneg a i vreme mu je bilo vec odavno !Snsara radi neki posao dopunski ,novac ce dobro doci a i uchi josh sprema mislim doktorat :roll: !Tako neshto nije bila dobra ovih dana tako mi je rekla !E sad?Bit ce bolje!
Pozdrav!
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutro!Uh kakav grozan dan? :x Pozdrav za sa ove teme !Naj lepshe ponovo u krevet :x :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
thethe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 07, 2008 11:20 am

Post od thethe »

Pozdrav svima.
Bas tmuran dan. Medjutim, jos danas i sutra i dva dana slobodna od posla. Dosta mi dobro ide to ignorisanje nedobronamernih, njih to i najvise pogadja. Naravno da nije uvek moguce, nisam svaki dan iste volje i ne desavaju se svaki dan iste stvari. Posao koji imam za firmu mogu da zavrsim za max. 1 sat, ali ga otezem, a u medjuvremenu citam strucnu literaturu i pisem tj. radim na svom strucnom usavrsavanju.
Ne spustam se na nivo tih koji bi da me uvuku u njihove mreze i ne slusam nikakve traceve tj. iskljucujem se iz price kada takvo nesto dodje na red. I bolje mi je tako. Mog mobera pogledam uzdignute glave i pozdravim sa dobar dan i nista vise. Jednom me i pozvao u kancelariju u vezi nekog posla (ocigledno onaj "sposobni" kolega nije znao) i prica kao da nista prethodno nije bilo (secate se pisala sam o mojoj izjavi generalnom u kome sam opisla celu situaciju, a moj sef nista nije rekao na to, jednostavno je ignorisao), ja ga gledam kazem sta me pita i nista vise. Ne mogu da verujem koji licemer, a najpre je jedno dete koje se ljuti kada mu otmu igracku ili kada mu ne kupe sta ono hoce. I tako kada sve posmatram bude mi lakse. Isto postupam i sa mojim vajnim kolegom, samo ga pozdravim na pocetku i kraju radnog vremena, a ostalo vreme ga ignorisem.
Sto se tice mog zeludca bolje mi je. I dalje izbegavam dosta hrane (masne, zacinjene i sl.), a ovaj post mi dobro dosao jer u restoranu u zgradi gde radim sada ima i hrane (povrca) koju ja mogu da jedem, a nije ni mnogo skupa (nemasne). Jedino nema barenog mesa, ali necu da se zalim i to je bolje nego da jedem kifle u pekari.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Da thethe upravo tako!Sutra je dan, koji volimo josh iz shkolskih dana ,zbog subote i osmeh nam izmami na lice ,ako nishta' zbog osoba koje nas uznemiravaju a i chine nas nesrecnim!A i svuda je tako,posebno licemerje koje nas ubija iz dana u dan.Ali idemo dalje !Drago mi je da ti je bolje zeludac a veruj, da mi je josh draze da se ne prodajesh licemerima nizashta !Jer prodati, sebe i svoje JA,' je neshto' naj nize ,shto covek ali 'CHOVE'K moze uchiniti sebi.Poniziti se ,i sa njima u istu mrezu koju su pleli samo za tebe ,sesti i uzivati u sopstvenom ismejavanju!Jer ipak Shto ti reche MOBERA tvog pogledash uzdignute glave.i mozesh ga pogledati u ochi!Nedaj se thethe ,ne prodaji sebe ,jer nishta ogavnije nema nego li poginjati glavu pred svojim odrazom ,stideci se sopstvenih postupaka!
Opet kazem bit ce bolje :D .Evo za tebe jedan predivni citat od nasheg M.A

Slika
Ponekad mi se ucini da mi beze pod nogama putevi i daljine. I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim: konacno, evo me; ako podignem oci, vidim da svako najdalje ima svoje jos dalje.
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

mikalja napisao:Dobro jutro!Uh kakav grozan dan? :x Pozdrav za sa ove teme !Naj lepshe ponovo u krevet :x :wink:
eh,da sam mogla da ostanem u krevetu...jedva pretekoh danas...još imali sastanak na kraju smene,jedva držala oči otvorene!!!!!!!!
uh....a šta me tek čeka...potpisala sam rešenje za šefa,malo se hvalim ....a tek me čeka haos...al stisla sam zube,ne dam se...
kako ste pregrmeli ovaj dan?
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

thethe napisao:Pozdrav svima.
Bas tmuran dan. Medjutim, jos danas i sutra i dva dana slobodna od posla. Dosta mi dobro ide to ignorisanje nedobronamernih, njih to i najvise pogadja. Naravno da nije uvek moguce, nisam svaki dan iste volje i ne desavaju se svaki dan iste stvari. Posao koji imam za firmu mogu da zavrsim za max. 1 sat, ali ga otezem, a u medjuvremenu citam strucnu literaturu i pisem tj. radim na svom strucnom usavrsavanju.
Ne spustam se na nivo tih koji bi da me uvuku u njihove mreze i ne slusam nikakve traceve tj. iskljucujem se iz price kada takvo nesto dodje na red. I bolje mi je tako. Mog mobera pogledam uzdignute glave i pozdravim sa dobar dan i nista vise. Jednom me i pozvao u kancelariju u vezi nekog posla (ocigledno onaj "sposobni" kolega nije znao) i prica kao da nista prethodno nije bilo (secate se pisala sam o mojoj izjavi generalnom u kome sam opisla celu situaciju, a moj sef nista nije rekao na to, jednostavno je ignorisao), ja ga gledam kazem sta me pita i nista vise. Ne mogu da verujem koji licemer, a najpre je jedno dete koje se ljuti kada mu otmu igracku ili kada mu ne kupe sta ono hoce. I tako kada sve posmatram bude mi lakse. Isto postupam i sa mojim vajnim kolegom, samo ga pozdravim na pocetku i kraju radnog vremena, a ostalo vreme ga ignorisem.
Sto se tice mog zeludca bolje mi je. I dalje izbegavam dosta hrane (masne, zacinjene i sl.), a ovaj post mi dobro dosao jer u restoranu u zgradi gde radim sada ima i hrane (povrca) koju ja mogu da jedem, a nije ni mnogo skupa (nemasne). Jedino nema barenog mesa, ali necu da se zalim i to je bolje nego da jedem kifle u pekari.
e,tako sam i ja počela,oće da pocrkaju,ogovaraju,misle da ja ne čujem,a znaš šta ja uradim,uđem kod njih i pitam ih da li neko želi da popije prvu šefovsku kafu :wink: :wink:
naravno,popili su ,prva jutarnja, a meni puno srce,još sam i šoljice oprala
:wink: :wink:
sve se vraća,sve...samo diši duboko,smej se...
ja se vratim posle na svoje ,staro radno mesto,jer još nisam preuzela dužnosti šefa,i tako sedela sa kolegom,slušali muziku,Merilin...na yuo tube...i pričali i smejali se gromoglasno...da smehom oteramo demone...
pozz thethe :wink:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

mikalja napisao:Da thethe upravo tako!Sutra je dan, koji volimo josh iz shkolskih dana ,zbog subote i osmeh nam izmami na lice ,ako nishta' zbog osoba koje nas uznemiravaju a i chine nas nesrecnim!A i svuda je tako,posebno licemerje koje nas ubija iz dana u dan.Ali idemo dalje !Drago mi je da ti je bolje zeludac a veruj, da mi je josh draze da se ne prodajesh licemerima nizashta !Jer prodati, sebe i svoje JA,' je neshto' naj nize ,shto covek ali 'CHOVE'K moze uchiniti sebi.Poniziti se ,i sa njima u istu mrezu koju su pleli samo za tebe ,sesti i uzivati u sopstvenom ismejavanju!Jer ipak Shto ti reche MOBERA tvog pogledash uzdignute glave.i mozesh ga pogledati u ochi!Nedaj se thethe ,ne prodaji sebe ,jer nishta ogavnije nema nego li poginjati glavu pred svojim odrazom ,stideci se sopstvenih postupaka!

Slika
Ponekad mi se ucini da mi beze pod nogama putevi i daljine. I kadgod mi se dogodi da dospem u daleko, i stanem nasred njega i mislim: konacno, evo me; ako podignem oci, vidim da svako najdalje ima svoje jos dalje.
a najlepše je kad ih ubaciš u šemu tako da više ne znaju šta da misle,pa se pitaju otkud odjednom ta osoba u tebi a mislili su da te poznaju,da manipulišu tobom,a ti stegneš zube i iskeziš se...i kad ti krvari srce...veruj mi....
a oni ostanu bez komentara...
a slatka im prva jutarnja kafica...uh...

:wink: :wink: :wink:

divan citat Miko....

Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

http://www.youtube.com/watch?v=X8kczMF9JJM

:D :D :D :D
milsiiiim, šta da dodam...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

sad mogu ovo da pevuše kad prođem pored njih...
http://www.youtube.com/watch?v=2VHWLXLd ... re=related
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

zmaj76 napisao:
mikalja napisao:Da thethe upravo tako!Sutra je dan, koji volimo josh iz shkolskih dana ,zbog subote i osmeh nam izmami na lice ,ako nishta' zbog osoba koje nas uznemiravaju a i chine nas nesrecnim!A i svuda je tako,posebno licemerje koje nas ubija iz dana u dan.Ali idemo dalje !Drago mi je da ti je bolje zeludac a veruj, da mi je josh draze da se ne prodajesh licemerima nizashta !Jer prodati, sebe i svoje JA,' je neshto' naj nize ,shto covek ali 'CHOVE'K moze uchiniti sebi.Poniziti se ,i sa njima u istu mrezu koju su pleli samo za tebe ,sesti i uzivati u sopstvenom ismejavanju!Jer ipak Shto ti reche MOBERA tvog pogledash uzdignute glave.i mozesh ga pogledati u ochi!Nedaj se thethe ,ne prodaji sebe ,jer nishta ogavnije nema nego li poginjati glavu pred svojim odrazom ,stideci se sopstvenih postupaka!

Slika
a najlepše je kad ih ubaciš u šemu tako da više ne znaju šta da misle,pa se pitaju otkud odjednom ta osoba u tebi a mislili su da te poznaju,da manipulišu tobom,a ti stegneš zube i iskeziš se...i kad ti krvari srce...veruj mi....
a oni ostanu bez komentara...
a slatka im prva jutarnja kafica...uh...

:wink: :wink: :wink:

divan citat Miko....

Slika
OhoHooo :D CHHHHHHHHHHHHESTITAM zmajche si pravo :D !Bash se radujem zbog tebe :D
Bila si ne ispavana !Nocas cesh da pajkish kao bebica Slika!I sada cesh biti raspolozenija!Znachi i to je zavrsheno !Sa srecnim krajem po tebe a sada ,ko im je kriv za zlobu njihovu :wink: Nije im lako zmajchek veruj !
Samo za nashu Zmajicu :wink: Slika :D SlikaNeka ti je sa srecom Slika
Moram da ti dovedem Slika zasluzila si :wink:
Slika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

SlikaZa sveSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Hvala Miko !!!! :lol: :lol:
ajd u zdravlje !!!
Slika

Slika