MOBING (MALTRETIRANJE)+ STRES = LOSA ISHRANA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Sta ces .... moja beba ostaje moj i muzev vecni bol.... To je pitanje koliko je ko spreman i koju cenu da plati da bi bio svoj, mada je naravno pri tom pitanje i ko je svestan cene ,,,,

Hvala bogu, u medjuvremenu pre skoro godinu dana sam rodila moju cerkicu - maminu i tatinu suncicu - mezimicu. A zato sad gledam kako sto duze da ostanem uz nju kuci, uz put radeci opet i na svojoj profesiji.
A mober ce tek da placa .... a to izgleda od sledece nedelje kako vidim situaciju u firmi.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Kcere su tatina deca :wink: Nek je mala ziva i zdrava, i ja imam dve tri, mislim dve zvanicno! Sina sam izgubio lani u cetvrtom mesecu trudnoce, ali za to nije kriv niko - nazalost. Mislim voleo bi da sam imao objektivnog krivca - Mobera.

Zelim ti srece i zdravlja i dobar kontra mobing! Ako treba tactical support (al me ubi engleski), na usluzi! Ljubi dete!
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D :D
здраво Саро.

Ја од 9 сране чекам да ми јавиш да ли си добила на ПП остали дио теста и ако можеш да ми даш стручно тумачење.

Знам да си имала породичних обавеза, али ако сада успијеш наћи времена, пууунноо тиии ххвввалла, :lol: :D

Толико од лујкаче. Мобинг је увијек у једној дози присутан.

Пуссааа.
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

posle klika na link kliknite bilo gde na crnu povrsinu...vise puta...
ŽELIM VAM UGODNO VEČE!!!
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

Да није све тако црно, увјерите се погледом на линк. :D :D .
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Ćao lujka,drago mi je da ti se sviđa link
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

zmaj76 napisao:Жao lujka,drago mi je da ti se sviрa link
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Slika
zmaj76 napisao:http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf

posle klika na link kliknite bilo gde na crnu povrsinu...vise puta...

Link je divan ko ga je vidio od mojih tra\e da im po[aljem.

P.S Jako sam ti lo[a u slanju linkova. Mikica se potrudila te mi pisala ali ja sam to slabo ukapirala.

:lol: :lol: :lol: Al nebi ja bila Lujka da kapiram, yar ne HA,HA,HA, :D :D
Poydrav.
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

ЛУКИ,МИКИЦЕ,ЛАКУ НОЋ ВАМ ЖЕЛИМ,ОД СРЦА!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LmBrBKEs9YY
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

oslobađanje od stresa,za mobingovane "mačke"

http://www.youtube.com/watch?v=G3a177Ka ... re=related
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

kako žrtva mobinga uzvraća udarac
http://www.youtube.com/watch?v=tcxhOGyr ... re=related
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za snsara i hvala joj na reagovanju !Iako je obaveshtena bila vec nekoliko dana da je beba preminula!Obavesten je Administrator ,nadam se da ce on bar reagovati.A neka se vesele i neka piju u ime "rodjene" devojchice :( !A i sama znash snsara da je bio dechak ,na zalost bio :cry: !U sve mogu da poverujem, ali verovatno su saznale za tragediju i sad piju i nazdravljaju !Na pp javljeno i to martat ? Da je Savage_Rose rodila devojchicu ? :o ! Obaveshten je Administrator ,pa kako bude ? :-? zmaj76 i lujka pozdrav i laku noc Vam zelim!
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

mikalja napisao:Pozdrav za snsara i hvala joj na reagovanju !Iako je obaveshtena bila vec nekoliko dana da je beba preminula!Obavesten je Administrator ,nadam se da ce on bar reagovati.A neka se vesele i neka piju u ime "rodjene" devojchice :( !A i sama znash snsara da je bio dechak ,na zalost bio :cry: !U sve mogu da poverujem, ali verovatno su saznale za tragediju i sad piju i nazdravljaju !Na pp javljeno i to martat ? Da je Savage_Rose rodila devojchicu ? :o ! Obaveshten je Administrator ,pa kako bude ? :-? zmaj76 i lujka pozdrav i laku noc Vam zelim!
KOJI ADMINISTRATOR JE OBAVEŠTEN? ONAJ ŠTO JE JAVNO IZNEO PODATAK DA SE POJAVLJUŠEŠ SA NEKOLIKO IMENA I MALTERTIRAŠ LJUDE PO FORUMU? UPS...TO JE BIO MODERATOR...NEMA VEZE...ISTO JE TO :wink:

MIKALJ/SAVAGE/KEN ...GOSPOĐO7GOSPODINE...STANI ISPRED OGLEDALA, OTVORI OČI I POGLEDAJ SE :o ŠTA ĆEŠ VIDETI?

NE ZNAŠ? JA ĆU TI REĆI :wink:

1.VIDEĆEŠ NEKOGA :

-. KO KAŽE DA IMA DIJABETES I DA JE STALNO NA TOJ TEMI A DA OVDE SAMO NATRČI ONAKO USPUT :o

-LAŽ!!! KADA SI POSLEDNJI PUT BILA TAMO?

2. VIDEĆEŠ NEKOGA :

KO VRBUJE LJUDE PUTEM PRIVATNIH PORUKA I NAGOVARA IH DA KORISTE TVOJE DOBRO OPROBANE METODE TRANSFORMACIJE U OSOBU SA HILJADU LICA. ( JER POBOGU ZAŠTO DA NE TO JE KOMPJUTER I TO SE MOŽE ....A STVARA SE I LAŽNI PRIVID VEĆINE U BORBI PROTIV "ZLIH DUHOVA" NA OVOM FORUMU :wink:

-DA NIJE MIZERNO, OGAVNO,....BOLESNO BILO BI SMEŠNO:evil:

3.VIDEĆEŠ NEKOGA :

KO KUKA NAD SVOJOM JADNIM "MOBINGOVANIM" ŽIVOTOM I KRIJE SE IZA HILJADU IZMIŠLJENIH BOLESTI U ŽELJI DA IZAZOVE SAŽALJENJE DA BI NESMETANO MOGLA DA PLJUJEŠ PO SVAKOME KO TI NE ODGOVARA :evil:

-PRE SAMO DVA MESECA SI SE JAVNO I U SUZAMA OPROSTILA OD SVIH NAS JER SU TI DOKTORI SAVETOVALI DA ŠTO MANJE KORISTIŠ KOMPJUTER JER NIJE ZDRAVO ZA OSOBE SA DVA PRELEŽANA MOŽDANA UDARA. :o UMALO TI I POKLON NE KUPISMO ZA RASTANAK.

NA OVOM FORUMU IMA MNOGO MESTA ZA LJUDE KOJI IMAJU OZBILJNIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA ( MOŽDANI UDARX2, DIJABETES, RIZIČNA TRUDNOĆA...).... TEBE TAMO NISAM VIDELA :o

4.VIDEĆEŠ NEKOGA :

KO JE MNOGO DIVNIH LJUDI OTERAO SA OVOG PODFORUMA JER IM SE SMUČILO DA SE RASPRAVLJAJU SA TOBOM....

Da ne nabrajam više...znaš ti to i sama.
Nas ne možeš oterati odavde niti ćemo same otići. "Tvrd je orah voćka čudnovata...."

D.S. Pretiš na administratorom :o
Volela bih da se oglasi, reaguje i preduzme sve mere u sprečavanju pojavljivanja NOVIH MIKALJA/SAVAGE...
Odgovori