KAKO DA DOBIJEM KILAZU???

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od harry_mason »

:wink: anytime girl
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao::wink: anytime girl
:lol: :lol: :lol: Vozdra do sledećeg Slika
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Hm.....
Mislili ste da vas necu pronaci????
Svasta....
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

:oops: :oops: :oops: Nije ono što misliš :oops: :oops:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ja sam pomislila da tracarite :D bez mene,a to nece moci :D
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

Tračarenje??? Mi ovde vodimo ozbiljne razgovore :roll: Hary je....ma neću da ga hvalim uobraziće se a može i :oops: :oops: :oops:
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Da,da sada vidim da su studije u pitanju.Ziveo JNOKNS!!!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

VIVA JNOKNS!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
harry_mason
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm

Post od harry_mason »

ccc vi se to upustate u diskusiju i tracarenje bez mene !!! sta vam je to "jnokns"? nisam upucen u te starinske skracenice :wink:
impossible is nothing
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

harry_mason napisao:ccc vi se to upustate u diskusiju i tracarenje bez mene !!! sta vam je to "jnokns"? nisam upucen u te starinske skracenice :wink:
Hary JNOKNS nije "starinska skraćenica" :wink: Tccc... pobegao si sa časa kada smo učili o JNOKNS-u :lol: :lol:
Ukratko:

JNOKNS je udruženje srodnih duša formirano 15.07.2008.godine. Ugovorom o osnivanju predviđena su dva cilja:
-povezivanje istomišljenika
-očuvanje zdravog humora u okruženju.
Organe Udruženja čine predsednik, dva zamenika, sekretar, počasni članovi i bezbroj nemih posmatrača. Svoje odluke Udruženje donosi jednoglasno ili kvalifikovanom većinom.
Kodeks ponašanja članova Udrženja utvrđen je Pravilnikom o ponašanju članova JNOKNS ( u daljem tekstu: Pravilnik)
Nadzor nad radom Udruženja vrši Komisija od 3 člana koja ukazuje na povrede propisa,Pravilnika, pokušava da mirnim putem otkloni povrede Pravilnika, a ako ne uspe pokreće disciplinski postupak pred Disciplinskom komisijom JNOKNS-a.( Npr. vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi spada u teže povrede Pravilnika i izriče se kazna isključenja iz Udruženja, bez prava reizbora) ....

Da te ne davim više sa ovim pravnim zavrzlamama, ukratko, ako želiš da budeš član JNOKNS-a dovoljno je da si duhovit, dobronameran, uvek spreman za doooobro zezanje, da znaš da proceniš ko je in a ko je in a ko out i da nikada ne pomisliš da se oko tebe plete Slika i da te Slika . Pozzzz
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Dj.Olivera napisao:
harry_mason napisao:ccc vi se to upustate u diskusiju i tracarenje bez mene !!! sta vam je to "jnokns"? nisam upucen u te starinske skracenice :wink:
Hary JNOKNS nije "starinska skraæenica" :wink: Tccc... pobegao si sa èasa kada smo uèili o JNOKNS-u :lol: :lol:
Ukratko:

JNOKNS je udruženje srodnih duša formirano 15.07.2008.godine. Ugovorom o osnivanju predviðena su dva cilja:
-povezivanje istomišljenika
-oèuvanje zdravog humora u okruženju.
Organe Udruženja èine predsednik, dva zamenika, sekretar, poèasni èlanovi i bezbroj nemih posmatraèa. Svoje odluke Udruženje donosi jednoglasno ili kvalifikovanom veæinom.
Kodeks ponašanja èlanova Udrženja utvrðen je Pravilnikom o ponašanju èlanova JNOKNS ( u daljem tekstu: Pravilnik)
Nadzor nad radom Udruženja vrši Komisija od 3 èlana koja ukazuje na povrede propisa,Pravilnika, pokušava da mirnim putem otkloni povrede Pravilnika, a ako ne uspe pokreæe disciplinski postupak pred Disciplinskom komisijom JNOKNS-a.( Npr. vreðanje na verskoj i nacionalnoj osnovi spada u teže povrede Pravilnika i izrièe se kazna iskljuèenja iz Udruženja, bez prava reizbora) ....

Da te ne davim više sa ovim pravnim zavrzlamama, ukratko, ako želiš da budeš èlan JNOKNS-a dovoljno je da si duhovit, dobronameran, uvek spreman za doooobro zezanje, da znaš da proceniš ko je in a ko je in a ko out i da nikada ne pomisliš da se oko tebe plete Slika i da te Slika . Pozzzz
Ja se proglashavam za dozivotnog predsednika, tj.predsednicu :D
Slika
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Ako budes dobar, primicemo tvoju tetku u JNOKNS :D

Ziveo JNOKNS!!!! :lol:
Slika
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Ja cu skromno prihvatiti mesto blagajnika :D
Hoce me pare,a i razumem se u iste :D

Ziveo JNOKNS!!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član

Post od Dj.Olivera »

zaboravile ste da sam ja nedavno dobila Slika i da treba da dobijem mesto u Upravnom odboru?!
sati
Stalni član
Stalni član

Post od sati »

Slika
Odgovori