Zdravo hteo bih ako neko moze da mi napravi plan svakodnevne ishrane za sportistu. Ja sam 186cm visok i imam 85kg. Hteo bih da smrsam dva tri kilograma i da nastavim da se hranim kvalitetno. Hvala lepo
iskreno, tesko da je odavde iko voljan i kvalifikovan da ti na adekvatan nacin pomogne. Moj savet ti je da odes do sportskog lekara,nutricioniste i da se o svemu raspitas..
za 6 meseci koliko posecujem ovaj forum sam procitao samo gluposti, 2-3 ljudi se realno razume u temu nutricionizam a tesko da iko moze da mu napravi i jedan dan (adekvatne) ishrane u skladu sa sportom kojim se bavi a kamo li za celu nedelju,mesec itd...
pa nisam ja opterecen ishranom, a i jos uvek mi se NE"lepi", kamo srece da dobijem na kilazuu
rekao sam decku savet, da ne gubi vreme cekajuci odgovor vec da ode direktno kod lica ciji je to posao...
martat napisao: Zasto onda kazes da ovde nema kompetentnih?Ako ti nisi zavrsio skolu ima dosta onih koji jesu!
pa to kazem zato sto jos uvek nisam video zaista kvalitetne odgovore a da nisu bili samo copy/paste sa nekog drugog sajta,foruma itd.. Jedina osoba za koju smatram da o ishrani vise zna od "nas" je ona tamaraft ili kako joj je vec nick...
harry_mason napisao:pa nisam ja opterecen ishranom, a i jos uvek mi se NE"lepi", kamo srece da dobijem na kilazuu
rekao sam decku savet, da ne gubi vreme cekajuci odgovor vec da ode direktno kod lica ciji je to posao...
A sta ti radis ovde ako mislis da ne moze nista korisno da se procita?