Ishrana Sportista
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- harry_mason
- Aktivan član
- harry_mason
- Aktivan član
izvini martat tek sam sada primetio da si mi odgovorila na pitanje. Donekle si u pravu, ali meni trebaju konkretni odgvori ali ne moras da se trudis, tj necu da te zamaram sa time vec znam sve. Ono sto si ti rekla je delimicno tacno, uglavnom znamo samo povrsno, sta bi nam odrprilike trebalo od namernica ali niko ne zna tacno i potpuno sigurno sta je neophodno jesti i ti je pre svega relativno, zavisi od osobe do osobe. Uglavnom mi treba OGROMNA kolicina UH, puno mi treba energije, tako da imam 14 razlicitih oborka u toku dana koji nisu preterano veliki
impossible is nothing
Jel to znaci da nismo bas glupi mi koji pisemo po ovom forumu?
Nema mesta vredjanju a iskreno se nadam da ces naci za shodno da se izvinis Sanyalici.Nije lepo vredjati nikoga,pogotovu kada nisi u pravu.Nema jos uvek baba medju nama,ali se nadam da cemo nekada i to postati
.Samo treba jos puno,puno vremena da prodje do tada 
Nema mesta vredjanju a iskreno se nadam da ces naci za shodno da se izvinis Sanyalici.Nije lepo vredjati nikoga,pogotovu kada nisi u pravu.Nema jos uvek baba medju nama,ali se nadam da cemo nekada i to postati

- harry_mason
- Aktivan član
a kada sam ja rekao da je bilo kod od vas koje ste pisale, glupe ??? u istu grupu sam stavio i vas i mene koji se vec 5 godina bavim ishranom jer jos uvek ne znam ni upola onoliko koli znaju ljudi koji su zavrsili skolu za to, dakle sve sam nas izjednacio jer ovde REALNO nece dobiti odgovor koji trazi, bar ne u potpunosti i u onoj meri koliko je njemu dovoljno. Nemoj pogresno da me shvatis, ne zelim nikog da vredjam i omalovazavam u znanju ali vec 6 meseci i znam kako svaka tema funkcionise i kakvi se odgovori ovde dobijaju (manje strucni a vise laicki). Sto se sanjalice tice, i one price o babi to je bila cista SALA. salio sam se na celu pricu oko one njihove ili vase grupe jonks ili kako se vec zove. Isto tako sam i pre neko vece napisao i zaista sam se samo salio i nisam imao nameru da nekog direktno uvredim recenicom babom, isto to sam napisao i djoliveri ali je ona to shvatila kao salu cak je i ona nastavila da se sali pa sam mislio da ce biti i ovog puta. Ako sam je zaista povredio tom recenicom onda cu joj reci iskreno izvini, ako je to neophodno ili ako to trazi od mene.
impossible is nothing
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- harry_mason
- Aktivan član
- Dj.Olivera
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
harry_mason napisao:do malo pre je vrsnjakinja bila samnom ali je nazalost morala da ode kuci, a posto sada nemam pametnija posla dosao sam OVDE da vidim sta se radi, a kad ono brdo iznerviranih baba, stvarno bi trebalo da strikate da smirite zivce, ako vam treba pomoc zovite, i onako sam pomagao baki dok je strikala kad sam bio mali tako da mi nista nece faliti ni sada

"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
- harry_mason
- Aktivan član