auuu, nisam rekao da ne moze nista korisno da procita, ima zaista dobrih tekstova.. Ali sto je on trazio jeste konkterna ishrana a nisam video ovde da je bilo ko o tome pisao a da nije bio copy/paste..martat napisao: A sta ti radis ovde ako mislis da ne moze nista korisno da se procita?
Ishrana Sportista
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
impossible is nothing
- harry_mason
- Aktivan član
Pa sta iako je copy paste?
Iza tih tekstova stoje kompetentni ljudi,shvatas?
Koliko se secam i ti si druge savetovao na takav nacin.
Zao mi je sto raspravljamo na ovakvoj temi,treba dati prostora onome ko je otvorio temu i ko moze neka mu pomogne.
p.s. sta mlad decko radi subotom uvece ovde sa nama?
Iza tih tekstova stoje kompetentni ljudi,shvatas?
Koliko se secam i ti si druge savetovao na takav nacin.
Zao mi je sto raspravljamo na ovakvoj temi,treba dati prostora onome ko je otvorio temu i ko moze neka mu pomogne.
p.s. sta mlad decko radi subotom uvece ovde sa nama?
- harry_mason
- Aktivan član
alo martat da li ti shvatas sta sam ja ovim hteo da kazem??? nisam rekao da su tekstovi losi, nisam rekao da nema korisnih saveta, VEC da ono sto je osoba koja je pokrenula ovu temu i postavila pitanje nece naci pravi odgovor. Ono sto je njemu potrebno jeste STRUCNA osoba koja ce mu tacno reci sta je neophodno koristiti u ishrani.. svaki ALI svaki sport trazi drugaciju ishranu i odgovor koji ovde trazi nece dobiti jer niko ne zna da napise sta mu je tacno potrebno osim sportskog lekara, nutricioniste.
impossible is nothing
- harry_mason
- Aktivan član
do malo pre je vrsnjakinja bila samnom ali je nazalost morala da ode kuci, a posto sada nemam pametnija posla dosao sam OVDE da vidim sta se radi, a kad ono brdo iznerviranih baba, stvarno bi trebalo da strikate da smirite zivce, ako vam treba pomoc zovite, i onako sam pomagao baki dok je strikala kad sam bio mali tako da mi nista nece faliti ni sada 

impossible is nothing
- harry_mason
- Aktivan član
a kad bih ti ja rekao da se spremam za triatlon i da u toku dana imam aerobni trening, trening sa tegovima i trening za kondiciju koju bih mi ishranu preporucila ? bas me zanima da li cu dobiti tacan odgovor, ja sam inace adekvatan odgovor dobio od licnog lekara a inace bilo je par ljudi koji su mi pokusavali dati totalno pogresan odgovor i ubedjivajuci me da su upravu sto se ispostavila kao apsolutno netacno
impossible is nothing
- harry_mason
- Aktivan član
- harry_mason
- Aktivan član
S obzirom da se spremas za triatlon,ne treba da gubis na tezini.Aerobnim treningom mozes da smrsas,zato ti je potrebna "jaca"hrana.Naravno,izbegavaj proste secere,da ne nabrajam sta u to spada,znas i sam.Ishrana treba da bude raznovrsna,ali najzatupljeniji treba da budu proteini.Ako hoces spisak namirnica po satu kao i njihovu kolicinu,kao i koliko i kada da unosis tecnost posalji mi kontakt na pp.Znas,kod kompetentnih se to naplacuje!