DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma nema tu shta da ne ide lutkoskubisa napisao:mikalja, kako napredujes sa nordijcem?
ide li?
kiss,

Vozim tj vezbam pomalo, ne preterano ,jer ja idem i na onu traku a nesmem se ja bash toliko umarati.Bio mi je jedan ja ga zovem ucha .Kaze svaki dan po 2 km za mene u vrh glave .Ali ima neka pipkica i nisam znala zashto je to i ja je otkachila a nisam videla da pishe Prank na tom

Oznojim se ja ,zato obichno ujutru vozim ga malo i uveche malo .Jer idem i na traku .A radim i vezbe moje (Nastavljam) koe mi je fizioterapeut propisao i umorim se bash.Rizu uzimam redovno .Pre ono kad sam se merila bilo je 2,5 kg manje .Ja prezadovoljna.Nisam se vishe merila jer ne ochekujem chuda

U ostalom sad kad ti stigne videt tzesh?Mada ponekad i mrzi te nemosh ono uvek.Ne silim se veruj ....

Pozdravljam Vas SVEEE Lepe moje,samo da ste mi raspolozene i same znate da je psiha chudo!!I glavni motor za nash organizam .Zato i kad Vam se --->

- skubisa
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm
drage moje, malo me je sramota, ali moram da podelim sa vama. moj nordijac stigao je danas popodne i ja sva odusevljena navalim.... i izdrzim cela tri minuta, tj. jedan ceo kilometar.
ono stvarno nije lako kao sto izgleda kada gledas nekog drugog. ili sam ja bas potpuno van kondicije.
evo me sada kada se sve ohladilo, boli me koleno, jedva sam se dovezla kod drugarice i posle do kuce. sada jedan aspirin, i pravo u krevet. valjda ce mi sutra biti malo lakse.
u svakom slucaju, ne predajem se.
kiss od mene i prijatan vikend
ono stvarno nije lako kao sto izgleda kada gledas nekog drugog. ili sam ja bas potpuno van kondicije.

evo me sada kada se sve ohladilo, boli me koleno, jedva sam se dovezla kod drugarice i posle do kuce. sada jedan aspirin, i pravo u krevet. valjda ce mi sutra biti malo lakse.

- mikalja
- Stalni član
Dobro jutro svima !Ja da se upishem ,popila sam 49-to zrnc.skubisa napisao:drage moje, malo me je sramota, ali moram da podelim sa vama. moj nordijac stigao je danas popodne i ja sva odusevljena navalim.... i izdrzim cela tri minuta, tj. jedan ceo kilometar.
ono stvarno nije lako kao sto izgleda kada gledas nekog drugog. ili sam ja bas potpuno van kondicije.![]()
evo me sada kada se sve ohladilo, boli me koleno, jedva sam se dovezla kod drugarice i posle do kuce. sada jedan aspirin, i pravo u krevet. valjda ce mi sutra biti malo lakse.![]()
skibisa draga moja,nije sramota bwe ,ma kakvi.Ja sam t rekla u onom mostu da imam i onu traku i to imam je i koristim duugo dugo.I pored vezbi koe mi je odredio fizioterapeut .Na ovoj sklalameriji kako je ja ovem (nordijcu)Moj "ucha" mi je rekao u vrh glave 2 km da mogu.Ma da i to ponekad ne mogu a i ne opterecujem se.Ti si tek pochela a i shvati da je prolece i teshko vreme .Posle onih hladnoca silnih organizam je umoran i lenj.Nishta NA SILU!!TO zapamti.Polako lutko .prvih dana po koi minut i svaki dan povecavaj..A sad odmaraj se dok te to ne prodje.Ljubim te chuvaj se .I zapamti :Svaki pochetak je tezak,posle ce ti biti sve lakse i lakse

Pozdrav za sve moje Lepojke ..
Cmokkk
- mikalja
- Stalni član
Gde ste drage moje?Evo ja od jutros baratam oko hrane a hotzu da smrshavim
.S kuvam ruchak ,sve fino em krasno i reko da iskoristim ovaj lep dan i supruga dok je kutzi,pa da mi pomogne da prospemo bure tj ono shto je ostalo u njemu voda (rasol) i neki komaditzi ostatci kupusa kiselog.Ajmo reko prosuti i oprati bure pa ostaviti bure chisto i s`premnjeno za dogodine ko pozivi.Kad na dnu bureta par glavitza zute se shto bih narod rekao kao dukat..A imala sam jedno 1.5 kg paprika mladih,mislila neshto spremati? I ja lepo odem kupim par kg mesa (samelje mi kasapin komsho ) I dodam svega napravim masu i dosad zasedem i zavijaj sarmitze i puni papriku.Evo sad zavrshih
,riknula sam.Stavim jednu sherpu kuvati a ono ostalo potrpam u zamrzivach (posle)samo vadi i u sherpu i na ringlu.Umorila sam se kao pas.Ali samo virkam u zamrzivach drago mi gde sam to uradila..Sad sela pijem kafu i razmisljam
.Kako smrshati ?Kad samo o njoj se radi ?Na nju se misli
.Sve za nju a ona shiri li se shiri
.I koi nordijac crni moze pobedit nashu halapljivost :oop
Mada dodushe ja sam ovo pakovala kao za ukutzane
Ali bem mu vraga ,shta je tu je
E tako napravih pauzu i pohvalih se s`gluposhtzu svojom
.
A sad idem sklanjati onaj rusvaj.I to je neka vezba ,zar ne?
Pishemo se Ljubichice moje..

Mada dodushe ja sam ovo pakovala kao za ukutzane

Ali bem mu vraga ,shta je tu je

E tako napravih pauzu i pohvalih se s`gluposhtzu svojom

A sad idem sklanjati onaj rusvaj.I to je neka vezba ,zar ne?

Pishemo se Ljubichice moje..
- mikalja
- Stalni član
Super skubisa
.A sarmitze bi ti ?Vazi od srtza cu podeliti i s`tobom i sa Vama svima.Super napredujesh lutko moja.Rekoh ti ja milia moja
.NISTA NA SILU i svaki dan cesh napredovati po' malo ,po' malo i bit ce super
.E to vidish super napredujesh.Samo nemoj se preforsirati ,kad idesh polako naj duze stignesh
!Chestitam, uz tebe sammmm ,bravo skubisa
.A sad idem da legnem gase se svetla.Laq notz i lepo mi pajki
..
Svima ugodne i lepe snove zelim
.Pa~Pa do sutra....

Svima ugodne i lepe snove zelim

htela sam pitati moje pametne devojke da li neka zna lek ako imaš pesak ili kamen u bubregu.Naime moja majka je operisala srce ugradili joj veštački zalizak ,pa je dva puta operisala sinuse i polipe u nosu koji su joj se opet javili i koje opet mora operisati a ne smije zbog srce,i sve to neku veče je imala napad-bolove zbog kamena ili peska pa smo je morali voditi u Hitnu pomoć .Pa ako neko zna za kakav prirodni lek jer ja u njih verujem neka mi javi