pozdrav svima...ne bi me pooodosta dugoooo...samo na brzinu da prijavim da je popijeno 75zrnce i da je sa un dijetom, koja traje isto toliko dana, otislo 10kg
pozdrav svima koji su se prikljucili ispijannju carobnih zrnaca...samo naprijed i ne odustajte.... a ostalima jedna velika pusa....
draganaa napisao:pozdrav svima...ne bi me pooodosta dugoooo...samo na brzinu da prijavim da je popijeno 75zrnce i da je sa un dijetom, koja traje isto toliko dana, otislo 10kg
pozdrav svima koji su se prikljucili ispijannju carobnih zrnaca...samo naprijed i ne odustajte.... a ostalima jedna velika pusa....
Superrr Shto nisi ponela i moje kilograme da odu zajedno sa tvoim .Moi kilogrami mene vole da je to chudo jedno .Zalepili se za mene i netze nikud da mrdaju .rami dushitze naletet ce neko ko zna neshto i protiv te boljke.Mogla si staviti kao temu nebi bilo loshe.Onda ce se javljati ljudi koi neshto znaju o tom ,leku travkama technosti.Ima toga ima,ako chujem ja cu ti javiti ?A tako mi kroz glavu ide da sam znala lek neki protiv peska i kamena u bubregu i td.Jer je tako chest sad taj pesak u mokraci ,zuchi bubrezima ili gde vec .Moj ti je predlog da postavish kao temu.Cmokim te kao i sve ostale na forumuuuuu
rami napisao:htela sam pitati moje pametne devojke da li neka zna lek ako imaš pesak ili kamen u bubregu.Naime moja majka je operisala srce ugradili joj veštački zalizak ,pa je dva puta operisala sinuse i polipe u nosu koji su joj se opet javili i koje opet mora operisati a ne smije zbog srce,i sve to neku veče je imala napad-bolove zbog kamena ili peska pa smo je morali voditi u Hitnu pomoć .Pa ako neko zna za kakav prirodni lek jer ja u njih verujem neka mi javi
Milice moja rami --evo pokusat cu ti pastovati sta sam naletela na urologiji -->
Dalija
Novi clan
Novi clan
Pridružio: 15 Feb 2008
PorukaPoslao: Pet Mar 28, 2008 3:07 pm Naslov: Sluz u mokraci Odgovoriti sa citatom
Imala sam pesak u bubrezima, mokraćnim kanalima, talog u bešici, dva meseca pila Rowatinex, uvin čaj, prolom vodu, jela kandiranu brusnicu uz dosta tečnosti. Sve u svemu oko 3l. tečnosti dnevno.
Sada u nalazu mokraće ima dosta sluzi (sve ostalo u redu). Šta još da dodam pa da se i toga oslobodim? I koliko vremenski?
Otidji na urologiju i malo proceshljaj tamo .Mozda neshto i naletish tamo za mamu
Cmokim te srecko moja..
Popijeno 83.zrnca, zadnje merenje 5kg dole. Još jedna vest. Moja mama je u silaznoj fazi na devedeset i nekom zrnu i skinula je preko 10 kilograma.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Idemo dalje.
rami napisao:htela sam pitati moje pametne devojke da li neka zna lek ako imaš pesak ili kamen u bubregu.Naime moja majka je operisala srce ugradili joj veštački zalizak ,pa je dva puta operisala sinuse i polipe u nosu koji su joj se opet javili i koje opet mora operisati a ne smije zbog srce,i sve to neku veče je imala napad-bolove zbog kamena ili peska pa smo je morali voditi u Hitnu pomoć .Pa ako neko zna za kakav prirodni lek jer ja u njih verujem neka mi javi
draga rami, ja sam pre nekih 7-8 godina imala pesak u bubregu koji sam izlecila cajem od jecma. kuva se na sledeci nacin:
jecam malo preberes i operes pod vodom i na litar hladne vode stavljas jednu plasticnu casu od jogurta jecma. kuvas sve zajedno i cim primetis da je prvo zrno puklo, skidas sa ringle i procedis. nista mu nece biti ni da se malo duze kuva, ali bude ruznog ukusa, onako malo sluzavo.
treba da pijes sto vise ovog caja, oko 2 litre dnevno. izbegavaj unos vode ili sokova, iz prostog razloga da bi mogla sto vise caja popiti.
caj moze da stoji 2 dana u frizideru, tako da mozes da nadjes neki veci lonac, da ne bi morala da kuvas svaki dan.
ovoga bi trebalo da se pridrzavas 40 dana.
sto se tice kamena u bubregu, stvarno ne bih znala.......
pozz,
Dobro jutro lepote mojeeee .Popih ja 52 zrna ,pa reko da se upishem.kzoja braaaaaavoo .Drago mi je zbog tebe a zbog tvoje mame tek? .Ma onda cu i ja smrsati E necu odustati NIKAKO.Bas sam srecna da chujem da su i mami krenuli kg na dole (kako kazu ?Raduj se tudjoj sretzi,nadaj se SVOJOJ)JUUUUPIIII .Ma nek krenu i od 100-tog .Nadam se iskreno do 200 da ce biti super? .A rami dushitze moja ,ti nemash pojma kako ja budem sretzna ,ako uspem da bilo chim pomognem nekom .Makar to bilo i sitnica neka.Jednostavno volim da usretzujem ljude.Ne zelim nikog da povredim ,ne bar namerno .I onda kad me neko zeli povrediti JA TO TAKO OSETIM !Da je to chudo jedno i budem jako tuzna.Ne zelim da se bilo kom vrati u negativnom smislu bilo sta.Ali veruj da se to deshava zelela ja to ili ne .Zelim da nadjemo josh neshto i da pomognemo tvojoj mami ako ikako bude se moglo?Ako shta nadjem javljam ti .Ljubim Vas sveeee Lepe moje.Uspet cemo idemo daljeee ...
Cmokkk
Ja bih samo da se javim da ispricam moje iskustvo s brusnicom. Moj tata je svojevremeno ziveo u Moskvi i tako je dobio napad kamena u bubregu, da vam samo ne pricam koje su to stravicne scene i koliko je to bolno, u bolnici su mu preporucili brsnicu kao najbolje moguce resenje i zaista nikad posle toga nije imao problema. Inace je brusnica bogatija vitaminom C vise nego i jedno drugo voce i povrce i zato je zdrava. I dok kod nas brusnica tek ulazi u upotrebu u drugim zemljama se maksimalno koristi u ishrani. Ne znam koliko zadrzava svojstva u susenoj varijanti, ali u svakom slucaju ne mislim da skodi.
Lutajuci po netu naleti i na ovo rami.Ljub Vas Ja ..Ima toga iha ,Vidim da se moze kupiti na pijaci i u apoteci u vidu caja a kazu ima i sveze ?
Evo i ovo naletih rami --Pa da ti paste
Rešenje je brusnica.... Čaj , sok, kao i kandirana brusnica koju grickate. kupuje se u bolje opremljenim prodavnicama zdrave hrane. Cena joj je 1400din za kilogram, ali bez pogovora toliko vredi.Pozdrav
bockey napisao:Ja imam jos jedno pitanje Integralni ili beli pirinac!? Integralni se duze kuva i u vodi, pa mislim da ce mu trebati vise vremena i u stomaku Ima li uopste razlike za potrebe ovog rezima ishrane (ne volim rec dijeta).
kada se primeti da gubite kilograme
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
mozda sam se ja zabrojala... ali danas popih 31 zrnce... osjecam se dobro...
sad spremala neku hladnu salatu... da jedem napokon danas, posto sam radila cio dan pa nisam stugla nista jesti
treba da dodje neko drustwo pa da se zezamo malo, i tako... jub was
p.s. evo prodje mjesec dana, a ja se jos nisam wagala, tako da wam ne mogu reci da li sam i koliko smrsala... ali kad nadjem negdje wagu cu se wagam pa wam jawim
Des ledenica mila .Znachi radi se ?Ako ,ako ima se opet vremena i za drushtvance ,ma i ja se zabrojim ali gura se nekako
Dobro nam doshla jesy .skubisa ideli taj nordijac?Ja danas jedva koi minut nagurala .Radila moje vezbitze i na nordijac dok se popnem ja se umorim.Dal mi je takav dan il koj ce ga zna .Bit ce sutra bolje nadam se
Ljub Vas sve JA
cao drustvo, drago mi je da se drzite, veliki cokic za pirincane dame. Ja sam se bacila na vezbanje i ne jedem posle 8 uvece. A i malo sexa nije na odmet, preznojavanje kako god
Dobro jutro Lepe moje kosoOke .Evo i ja da se utefterishem .Popih 53 zrna .Ne stigoh ranije da se upishem .Urasta mi nokat u meso na nozi, pa dok ja doshepah do kompa i do Vas uh .Budite mi dobre Veselitze moje ,pa se pishemo kasnije malo .
LJUBIM VASS SVEEEE KosOke moje ..