DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Draga moja MIkalja veliki cmokić za tebe,ali znaš ne volim kada mo je nešto nejasno.A sada je u pitanju matematika .Jest da je ovo bezvezu ali
ja sam ovu računicu dobila tako što sam u excelu sabrala od 1 do 50 ti0 ono 1 pa za svaki sledeći dan dodaješ 1 i tako mi računar kaže za 50 dana popije sec 1275 zrna za idućih 50 daana 3775 što je ukupno za sto dana 5050 plus još toliko i eto rezultata 10100,ajde molim te i ti proveri to aako sam pogrešila da vidim gde.
Ma ovo je samo stvar matematike a ne dijete ako treba da smršamo ne bunim se popiti i 100.000 zrna
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Evo i mene, vidim da se mucite oko Nordijskog.
Mikalja, imas li drzace za ruke na toj spravi. Ako imasd pisacu ti dalje kako da vezbas, a ako nemas (ali cisto sumnjam jel je to nordijsko) onda je druga stvar.

Ja sam prestala sa pirincem, ali sam ubacila vezbe ujutru i uvece, nordijsko i leg magic i da kucam u drvo krenulo je. Sadas smo se preselili u genex kulu na 7 sprat i ja po tri puta dnevno idem gore dole, tako da ima nekog efekta to silno vezbanje. a i gledam da jedem mnogo manje, drzim se intolerancije. cokic svima, pratim vas sve iako se ne pisem
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

E tu sam ! Znas kako rami?Ja sam racunala i racunala na 101 nachin i uvek dobije razlichitu cifru :oops: .I onda veruj uzmem kalkulator i pocnem na prost nacin shto bih rekli peshke .Tipa --ono 1dan + 1 zrnoo su 2 i 2 dana + 2 zrna su tri i td.Recimo 14-dan 14 zrna 15-ti dan -15 zrna =29 i onda 29 +16=45+17 i sve tako do 100 i nazad .i meni iadje oko 10 900 tu oko 11 000 .I stavim ovde pitanje i vidim i kzoja je izracunala verovatno vec odavno ?I izbacila da se popije 10 999.Reko gde bash i 999 :) .E sad ?Nista ne tvrdim a i ne opterecujem se mnogo oko toga,mozda je i ta tvoja cifra tachna ?Nemam pojma cmokim te :wink:
kzzoja---ova moja skalamerija ima drske ili ti rucke .Jer kako bi bilo bez toga :o .I sa ruckama mi je bedak dzogani :oops: .Rucke ili ti drske su pokretne i kako nogom pokrenem onu pedalu ili skiju ili sta je vec ?Tako se pokrecu i drske (rucke) i kad se popnes izgleda kao da skijas stvarno .I ruchice i nozice se pokrecu veslaju li veslaju ....
Pozdrav za svee...
Bem ti vreme :oops: shugavo
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Ok, ako nekoga interesuje kako funkcionise nordijsko i kako se vezba na njemu, tu sam. Pa pitajte ako vas interesuje.
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

E ja da wam se jawim! :) 26 komata danas... malo se zabrojala al nema weze :)
Slusam MFM radio, na 102.2 cio dan im je extra muzika... Sama jos kuci... Cekam qmu i najbolju drugaricu da dodju kod mene, pa da spremam klopu da jedemo i tako :D

Moji pristali da brat dodje, i salju ga cim dobije licnu, jos ce tata da pogura da to prije zavrse. Ja samo ujutru treba da odem da izvadim izvod iz knjige rodjenih i drzavljanstvo i posaljem im to :) Tako, eto malo krenulo bolje. Danas nisam radila jer je bila kisa :( Ali cu sjutra rekli sunce :D

Idem sad, pa se cujemo kasnije. Jubim was swe!!! :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

ledenica moja,ako se nevaram i ako mislis na rizu ?Trebala si jutros popiti 27 :D .Ti sad pojedi koe zrnce hehe.Vi Crnogortzi ste chudo :) Odma dovodi i batu ..Ako,ako, lepo je to .Kad si vetz nashla posao da i on moze da zaradi ,zashto ne?Vidim da si mi bolje i osmeh je tu .Samo da si prizdravila bit ce svega lutko .Vreme jeeeee :evil: .Ali nadajmo se od sutra da ce biti bolje?I tebi zbog posla a i nama metereopatama da bar malo odahnemo .Lepo ruchkajte i da mi ozdravish skroooz !!
Evo bash javishe da nece biti sutra kishe ako je njima verovati :) .
Ja nisam mogla ruchati a evo i vechera mi se nejede .To je vetj novost :wink:
Ljubbbbbbatz :D
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Veliki cokic za SKUBISU :lol:
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Dobro jutro devojke, 78. popijeno

Show must go on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobro jutroooo leeeepotice mojeee :D :D .Jutrooos 48 zrna popihhhh .I Ljubim Vas svee VESELICEE mojeee :D :D :D .kzoja bravo lepoto moja :lol: :lol: :lol: .
Pishemo se posle veselitze moje ,reko samo da se upishem...
:wink: CMOKKKKKKKK
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

hvala grazza :oops:
evo i ja da se upisem, jutros 6. zrno
kiss za sve
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Skubi, cekam te :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

skubisa brawisimo :D .Sutra ako Bog da 7 -mo sretzni ljubavni broj :wink:
kizz i tebi mila .Ja necu pod stranjski kao nasha kzoja ,negp pod nashki :
IDEMO DALJE :D :D :D
Pozdrav za sve moje Veselitze :D .I nadam se da ce nasha 2007 stici od bebitze i mnogih obaveza :( da se upishe i da nam se pridruzi malo?.Ne pada kisha i bash sam sretzna zbog ledenice nashe da moze devojchica da radi i zaradi kad je vetz nashla posao :D .
Cmokim Vas sve ,sad ce i rami dushitza nasha :wink:
Pozdravche
debeljuskasta
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 11:20 pm

Post od debeljuskasta »

Ola narode, ja sam sinoc procitala o ovoj dijeti i odlucila sam da od jutros krenem pa sta bude, i onako nemam sta da izgubim osim kilograma naravno, a za njima i necu zaliti nimalo :lol: ...Recite mi kako vama napreduje?Sta kaze vaga?Pozdrav za sve i samo napred!!!!!!!!!! :wink:
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Kada pročitam ovako lepe redove ma ko se ne bi javio da imam sto poslova.

Samo hoću sve devojke da pozdravim a za tebe Mikalja lutko moja

sto pusica i sve najbolje.

Lep i ugodan vikend svima želim i da nam ovi kilogrami polako počnu silaziti
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

debeljuskasta napisao:Ola narode, ja sam sinoc procitala o ovoj dijeti i odlucila sam da od jutros krenem pa sta bude, i onako nemam sta da izgubim osim kilograma naravno, a za njima i necu zaliti nimalo :lol: ...Recite mi kako vama napreduje?Sta kaze vaga?Pozdrav za sve i samo napred!!!!!!!!!! :wink:

Ma suuper :) .Dobro ti nama doshla u druzinu Pere Kvrzitze :lol: .I jedan VELIKI POZDRAV za tebe..Pusti vagu ,to je samo stvar koja ne pricha mnogo ali kad progovori ?Ili te bash obraduje :D ?Ili te ---> :cry: .Mada nije kriva vaga nego mi s neznamo meriti :wink: .Mila i nemash shta izgubiti sem kilograma koi neidu nadole bash odma .Polako idu prvo kao globalno u (nashem sluchaju) otkravljivanje sala.Ali kad se odvali ne vratza se nego se istopi :lol: .Malo strpljenja i druzenja sa nama i polako ce da krene :wink: .Prochitaj nick--->kzoja, njene postove i eto od prilke tako ide.Malo smanji i portzijitzu probushi kashikitzu i ovako vezbica malo drmaj guzoo i ovu dietu i videt cesh kako ide super.
Tako je rami luche nashe, napravi pauzu svrati :) .Posao nije zec netze pobetzi ..Cmokim ja tebe lepojko nasha :D :D
Ide se opet malo neshto raditi i opet Vas malo obitji kasnije .A do tad veliki jubatz za moje lepojke :D
Zaključana tema