DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Draga moja MIkalja veliki cmokić za tebe,ali znaš ne volim kada mo je nešto nejasno.A sada je u pitanju matematika .Jest da je ovo bezvezu ali
ja sam ovu računicu dobila tako što sam u excelu sabrala od 1 do 50 ti0 ono 1 pa za svaki sledeći dan dodaješ 1 i tako mi računar kaže za 50 dana popije sec 1275 zrna za idućih 50 daana 3775 što je ukupno za sto dana 5050 plus još toliko i eto rezultata 10100,ajde molim te i ti proveri to aako sam pogrešila da vidim gde.
Ma ovo je samo stvar matematike a ne dijete ako treba da smršamo ne bunim se popiti i 100.000 zrna
ja sam ovu računicu dobila tako što sam u excelu sabrala od 1 do 50 ti0 ono 1 pa za svaki sledeći dan dodaješ 1 i tako mi računar kaže za 50 dana popije sec 1275 zrna za idućih 50 daana 3775 što je ukupno za sto dana 5050 plus još toliko i eto rezultata 10100,ajde molim te i ti proveri to aako sam pogrešila da vidim gde.
Ma ovo je samo stvar matematike a ne dijete ako treba da smršamo ne bunim se popiti i 100.000 zrna
Evo i mene, vidim da se mucite oko Nordijskog.
Mikalja, imas li drzace za ruke na toj spravi. Ako imasd pisacu ti dalje kako da vezbas, a ako nemas (ali cisto sumnjam jel je to nordijsko) onda je druga stvar.
Ja sam prestala sa pirincem, ali sam ubacila vezbe ujutru i uvece, nordijsko i leg magic i da kucam u drvo krenulo je. Sadas smo se preselili u genex kulu na 7 sprat i ja po tri puta dnevno idem gore dole, tako da ima nekog efekta to silno vezbanje. a i gledam da jedem mnogo manje, drzim se intolerancije. cokic svima, pratim vas sve iako se ne pisem
Mikalja, imas li drzace za ruke na toj spravi. Ako imasd pisacu ti dalje kako da vezbas, a ako nemas (ali cisto sumnjam jel je to nordijsko) onda je druga stvar.
Ja sam prestala sa pirincem, ali sam ubacila vezbe ujutru i uvece, nordijsko i leg magic i da kucam u drvo krenulo je. Sadas smo se preselili u genex kulu na 7 sprat i ja po tri puta dnevno idem gore dole, tako da ima nekog efekta to silno vezbanje. a i gledam da jedem mnogo manje, drzim se intolerancije. cokic svima, pratim vas sve iako se ne pisem
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E tu sam ! Znas kako rami?Ja sam racunala i racunala na 101 nachin i uvek dobije razlichitu cifru
.I onda veruj uzmem kalkulator i pocnem na prost nacin shto bih rekli peshke .Tipa --ono 1dan + 1 zrnoo su 2 i 2 dana + 2 zrna su tri i td.Recimo 14-dan 14 zrna 15-ti dan -15 zrna =29 i onda 29 +16=45+17 i sve tako do 100 i nazad .i meni iadje oko 10 900 tu oko 11 000 .I stavim ovde pitanje i vidim i kzoja je izracunala verovatno vec odavno ?I izbacila da se popije 10 999.Reko gde bash i 999
.E sad ?Nista ne tvrdim a i ne opterecujem se mnogo oko toga,mozda je i ta tvoja cifra tachna ?Nemam pojma cmokim te
kzzoja---ova moja skalamerija ima drske ili ti rucke .Jer kako bi bilo bez toga
.I sa ruckama mi je bedak dzogani
.Rucke ili ti drske su pokretne i kako nogom pokrenem onu pedalu ili skiju ili sta je vec ?Tako se pokrecu i drske (rucke) i kad se popnes izgleda kao da skijas stvarno .I ruchice i nozice se pokrecu veslaju li veslaju ....
Pozdrav za svee...
Bem ti vreme
shugavo

kzzoja---ova moja skalamerija ima drske ili ti rucke .Jer kako bi bilo bez toga

Pozdrav za svee...
Bem ti vreme

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
E ja da wam se jawim!
26 komata danas... malo se zabrojala al nema weze 
Slusam MFM radio, na 102.2 cio dan im je extra muzika... Sama jos kuci... Cekam qmu i najbolju drugaricu da dodju kod mene, pa da spremam klopu da jedemo i tako
Moji pristali da brat dodje, i salju ga cim dobije licnu, jos ce tata da pogura da to prije zavrse. Ja samo ujutru treba da odem da izvadim izvod iz knjige rodjenih i drzavljanstvo i posaljem im to
Tako, eto malo krenulo bolje. Danas nisam radila jer je bila kisa
Ali cu sjutra rekli sunce 
Idem sad, pa se cujemo kasnije. Jubim was swe!!!

Slusam MFM radio, na 102.2 cio dan im je extra muzika... Sama jos kuci... Cekam qmu i najbolju drugaricu da dodju kod mene, pa da spremam klopu da jedemo i tako

Moji pristali da brat dodje, i salju ga cim dobije licnu, jos ce tata da pogura da to prije zavrse. Ja samo ujutru treba da odem da izvadim izvod iz knjige rodjenih i drzavljanstvo i posaljem im to

Idem sad, pa se cujemo kasnije. Jubim was swe!!!

- mikalja
- Stalni član
ledenica moja,ako se nevaram i ako mislis na rizu ?Trebala si jutros popiti 27
.Ti sad pojedi koe zrnce hehe.Vi Crnogortzi ste chudo
Odma dovodi i batu ..Ako,ako, lepo je to .Kad si vetz nashla posao da i on moze da zaradi ,zashto ne?Vidim da si mi bolje i osmeh je tu .Samo da si prizdravila bit ce svega lutko .Vreme jeeeee
.Ali nadajmo se od sutra da ce biti bolje?I tebi zbog posla a i nama metereopatama da bar malo odahnemo .Lepo ruchkajte i da mi ozdravish skroooz !!
Evo bash javishe da nece biti sutra kishe ako je njima verovati
.
Ja nisam mogla ruchati a evo i vechera mi se nejede .To je vetj novost
Ljubbbbbbatz

Evo bash javishe da nece biti sutra kishe ako je njima verovati

Ja nisam mogla ruchati a evo i vechera mi se nejede .To je vetj novost

Ljubbbbbbatz

- mikalja
- Stalni član
skubisa brawisimo
.Sutra ako Bog da 7 -mo sretzni ljubavni broj
kizz i tebi mila .Ja necu pod stranjski kao nasha kzoja ,negp pod nashki :
IDEMO DALJE
Pozdrav za sve moje Veselitze
.I nadam se da ce nasha 2007 stici od bebitze i mnogih obaveza
da se upishe i da nam se pridruzi malo?.Ne pada kisha i bash sam sretzna zbog ledenice nashe da moze devojchica da radi i zaradi kad je vetz nashla posao
.
Cmokim Vas sve ,sad ce i rami dushitza nasha
Pozdravche

kizz i tebi mila .Ja necu pod stranjski kao nasha kzoja ,negp pod nashki :
IDEMO DALJE

Pozdrav za sve moje Veselitze

Cmokim Vas sve ,sad ce i rami dushitza nasha

Pozdravche
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 11:20 pm
- mikalja
- Stalni član
debeljuskasta napisao:Ola narode, ja sam sinoc procitala o ovoj dijeti i odlucila sam da od jutros krenem pa sta bude, i onako nemam sta da izgubim osim kilograma naravno, a za njima i necu zaliti nimalo...Recite mi kako vama napreduje?Sta kaze vaga?Pozdrav za sve i samo napred!!!!!!!!!!
Ma suuper

Tako je rami luche nashe, napravi pauzu svrati

Ide se opet malo neshto raditi i opet Vas malo obitji kasnije .A do tad veliki jubatz za moje lepojke