skubisa napisao:draga mikalja, ja sam svoj simulator nordijskog trcanja platila 230 evra, i placa se jos oko 15 evra doprema i montaza, jer ti ne priznaju garanciju ako ga sklapas sam (lepo su se setili da ti uzmu jos koji dinar)
inace, cene im se krecu oko 9.000 din (one najlosije varijante preko tele shopa), pa sve do preko 1.000 evra, sve u zavisnosti od marke i kvaliteta.
ja sam uzela neku solidnu varijantu za kucnu upotrebu ( B klasa )
nego, vec kad si ga dobila, sto bi rekli za dz, bar probaj malo da vezbas na njemu. sto ti meni rece pre neki dan - ne mozes nista da izgubis, osim koje kilice!
hajde javi kako napredujes.....
meni moj jos uvek nije stigao, valjda ce do kraja nedelje....
ne mogu da iscekam.....
pozz,
Ako je to to i nije skupo .Jer izgleda da je kvalitetan strasno a i ima tih satica i dodatnih zezalica.A shto kazsh za dz je pa j josh i jeftinije.Mada nishta danas nije za dz.Ali eto ovo je bilo kao poklon mada se to njima isplati.A terala sam muza da uzme tj trazi papire ,nije hteo.Kaze da sam ga platio bi trazio ovako me blam.Ima samo papir kako se sklapa a kako se zove i gde je proizvedeno nema,sakrili kao zmija noge

.Verovatno im nije u prilog da moj suprug to vidi jer imaju razlog zashto.

Danas sam vec tri puta bila na njemu.Prvi put polako ,drugi put brze i treci malo sam ubrzala .Ali neshto mi shkripi ,dal nije dobro namontirano ili shta vec?Tako da tih 15 eura nemoj zaliti samo da nameste dobro.Vezba izgleda lako ali Bogami umorim se brzo bar ja

.
Videtcemo kako ce ici dalje,imam ja onu traku za trchanje,shetanje.To mi je stabilnije

.Pa ja to svaki dan pomalo klap,klap (nesto slicno kao ona u V Bratu sto imaju ,slicno ) .Prizemnije mi je

.Moram biti oprezna jer sam ja bila slogirana par meseci

.Posle mozdanog udara .Tako da vezbati se mora polako uz vezbe fizioterapeutske idemo dalje.
A sto kazesh za rizu nije zahtevno a i ne boli

.
Idemo dalje ...Pozdrav i ljub Vas Ja