DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Milann napisao:
Devojka je skinula 25kg i nakon četiri godine nije vratila ništa. Izgleda fantastično.
A jel jela samo zrna pirinca?
Salu na stranu, prosto mi je neverovatno da je ova tema dogurala do 50+ strana !
Inace, pirinac(integralni) jedem svakodnevno, naravno kuvani i u kombinaciji sa ostalim zitaricama.
Nije jela samo pirinach 8) .Jela je i voce, povrce i ostalu hranu .Vodila rachuna normalno da ne pretera o ishrani mislim kolichinski.A Nevidim zashto se chudish shto je ova tema dogurala do 50+ strana .Zelja je velika da se skinu kilogrami ,proba se sve i svashta.Dieta nije zahtevna a ni skupa,vredi pokushati zar ne?Malo se zezamo i druzimo.I na kraju krajeva ako ti imas zelju da povecash penis i tvrdish da mozesh da isti produzish ali ne i u svim obimima?Pa zashto se onda chudish ovoj temi ? :D .Ipak je ova tema za shire mase interesantnija a i korisnija BAR po zdravlje zar ne? :lol: .Pochni i ti sa ovim pirinchom(ali naravno ne kuvanim . U tom i jeste qmst a u ostalom procitao si kako treba zar ne?)mozda ti poraste i ono za ono ? :lol: :lol: :lol:
Prijatno!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobar dan,pa shta je ovo? :o Odjednom nigde nikoga,Kao da temu Milann ureche.Ali shta je tu je!Ja popih jutros 43 zrna pirincha i reko da se upishem.Nocas nisam oka sklopila :cry: .Nema to veze,mislim s`rizom.Nego spopao me neki kashalj :( .Poshto sam ja duuuuuugo duugo,pushila i mnogo .A onda sam naprasno bacila cigarete,Do skoro nisam se ni nakashljala .I sad poche s`vremena na vreme kad pochnem i to iskljuchivo nocu .Po celu noc, dushu Bogu Bog je nece :o ,shto bih narodski se reklo.Tako sam umorna da Vam nemogu opisati :( .Ja pishem a ovo ide u etar . :(No nema veze kao da ce mi biti lakshe?Ako koja lepojka svrati ostavljam joj poljubce i sve naj lepshe zelje tu ,pa nek uzme :D .Vikend je bio i nadam se da ce svratiti kad se vrate ?Idem ako mognem da sklonim poneshto shta i koliko mogu.Muz danas kuva ruchak,video je da sam celu noc bila uzasna :( a zna da se ja nikad ne foliram.I da radim sve kad mogu :cry: .Necu ni vezbice raditi bash nemogu :( .Ljubim Vas sve pa nadam se da cemo se chuti.
I nemojte mrsaviti po svaku cenu ,i na svaki nachin.Chuvajte zdravlje mille moje.
Najlepshi pozdravi za sve..
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm

Post od ledenica »

hEj! Ja nisam bila kuci pa nisam mogla da wam se jawim... Najbolja drugarica bas bolesna, pa bila kod nje sinoc i danas cio dan... :)
Kako ste mi? Joj ja danas nisam pila pirinac, jer kao sam spawala kod drugarice zaboravila da ponesem, a ona nije imala :(
Waljda nece mnogo da se poremeti... sjutra cu da popijem ono sto nisam danas... a bas sam se bila izbedacila zbog toga :(
Sljeduje me 24 zrnceta... Nekako mi brzo sve ovo ide.
Kad pogledam u tabelicu, vidim da sam jos malo pa mjesec dana na owome, i ono kao... WOW!! :o
Ali drago mi je, ne odustajem :) hehe
Idem pawati. Jub was....

E da drage moje, sjutra rano idem da se prosecem po gradu da widim da nadjem neki poslic, jer sam totalno dekintirana i bez hrane :(
Jub was, i jawljam sto je bilo. Cmok!
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Dobro jutro,drage moje,jest kad pogledam kako je vreme napolju nema
mesta optimizmu,ali ajmo to zanemariti i okrenuti se lepšim temama.

Meni je vikend bio užasan jedan dan sam spremala kuću a drugi dan kuvala
tako da sam jutros na posao došla umorna.

Popila sam jutros 29 zrna za sada ništa nadama se da će biti,Šta je sa ostalima,šta nam je sa Kzojom.

Svim lepoticama strećan početak nedelje i glavu gore što neko reče
posle kiše sunce uvek grane
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

dobro jutro draga rami i Ledenice. Drago mi je da se drzite, a posle kise dodje sunce, stara narodna poslovica a ja je citirala :lol: Draga drzim ti pesnice da nadjes neki fin poslic :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobar dan svima ovde.Popih ja svoih 44 zrnca.Samo da mi budete dobro sa zdravljem?Ja tako teshko dishem, da je to chudo jedno.I izgleda da tek sad pochinjem da ispashtam zbog popushenog duvana u mladosti :( .Molim Vas i preklinjem ako pushite?Bacajte to zlo,za radi boljeg i zdravijeg Vasheg zivota.rami srecko moja, nka si ti zdrava a umor ce proci .ledenica mezimica,nema veze i moja cera je preskochila neki dan ,zaboravila a odjurila na posao.Popila je popodne,kaze kad sam doshla vidim riza stoji :( .I nastavila je.Ona kaze da njoj prija i ne odustaje.Kaze pre rize ,dok radi ujutru recimo samo misli na pauzu jer toliko ogladni da samo na hranu misli.Kaze dodje mi da pacijentiMa iz torbica vadi :) .A sad kaze i nepadne mi jelo na pamet pa i na pauzi kaze samo popijem chaj i ako uzmem jednu kiflicu to je to.Oko 2,5 kg je smrsala .I kaze oseca se super.neznam zashto kzoje nema ?Pa Boze moj nije ona nikog metlom terala na ovo da s krene.Iznela je zena svoje iskustvo mishljenje,pa sad ko je krenuo krenuo zar ne?E sad nije ona kriva shto neko odustaje ili sta znam?Idem popiti chajic a Vas ljubim pa se chujemo .
Chuvajte mi se.
POzdrav za sve cmokkkk
rami
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 3:32 pm

Post od rami »

Pa moja MIkalja ne mislim ništa loše kada sam pitala što Kzoje nema

samo bi htjela da čujem pošto je ona od nas sviju najviše odmakla sa rižom da čujemo njena iskustva.
aA što se tiče dijete bože moj i sve je ovo individualno i ne mora da nam svima jednako deluje.
Vidiš i sama kako je ovaj forum popularan da osim dijete mi žene se lepo družimo i uvek možemo naučiti nešto jedna od druge na osnovu sopstvenih
iskustava.
JEDNA TEMA JEDNO LEPO DRUŽENJE
2007
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 11:29 am

Post od 2007 »

Pozdrav svima

Citam ovu temu al nemogu stici sve od bebice pa bi htela pitati jel se mora piti bas integralna riza ili moze i ona obicna bela.
Vi ste sve vidim super dogurale,ja tek pocela pa neznam hoce funkati,jutros sam tek 7 zrncica popila.
Eto toliko puno vas pozdravljam i zelim vam prijatan dan.
Postao sam *sladak*...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

rami napisao:Pa moja MIkalja ne mislim ništa loše kada sam pitala što Kzoje nema

samo bi htjela da čujem pošto je ona od nas sviju najviše odmakla sa rižom da čujemo njena iskustva.
aA što se tiče dijete bože moj i sve je ovo individualno i ne mora da nam svima jednako deluje.
Vidiš i sama kako je ovaj forum popularan da osim dijete mi žene se lepo družimo i uvek možemo naučiti nešto jedna od druge na osnovu sopstvenih
iskustava.
JEDNA TEMA JEDNO LEPO DRUŽENJE
rami lutko moja ,ono se odnosilo na kzoju.Ono tipa shto nam ne svrati :-? .I neobidje nas ,reko pa Boze niko je ne osudjuje nizashto naprotiv .Pa mila moja rami vidi gore moj post i ja sam napisala ,shta nam je sa kzoja ?Mislila sam shto ovde ne svrati.Nije tebi bilo lutko moja nishta upuceno mislim u loshem kontekstu.Sem shto sam ti rekla a umor.Reko umor ce proci dushice samo da mi ti budesh zdrava ,sad mi je bash teshko :cry: .Da se moje dobronamerne rechi pretvaraju i chitaju kao da nekom uputim neko podebavanje.Ne, rami ono za kzoja sam komentarisala onako a i sama se pitam zashto nam ne svrati?Reko ako neko nije smrsao nije ona kriva.Volela bih da nas obidje.To je bilo to i ljubim te ne okreci mi misli i ovako sam uzasna 2 -3 ova dana.
Ljubim te i pozdravljam Vas sve !
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

2007 napisao:Pozdrav svima

Citam ovu temu al nemogu stici sve od bebice pa bi htela pitati jel se mora piti bas integralna riza ili moze i ona obicna bela.
Vi ste sve vidim super dogurale,ja tek pocela pa neznam hoce funkati,jutros sam tek 7 zrncica popila.
Ovaj nick mi poznat beshe i vidim sad!Ti si supruga od nasheg 2007 .Ako greshim izvini draga .Moze i obichni pirinach ili ti riza .Ja pijem obichan.Pa dobro nam doshla dusho ,vidish ti sudbine ?Muzic ti se muchi sa manjkom kilograma a ti na dietu .Ista stvar i samnom .Pa samo napred i ljubni to detashce.Nadam se da ti je dragom bolje?Ljubim te po 100x
Pozdrav i chujemo se
SRECNO :wink: :)
Korisnikov avatar
skubisa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:27 pm

Post od skubisa »

evo uspela sam da procitam pedeset i kusur stranica i resila sam da probam i ja. imam nekih, recimo 6 kg viska i sa njima se borim skoro deset godina vec.
jutros sam popila drugo zrnce, pa da vidimo...

ps. pozdrav za sve devojke
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Dobro dosla Skubisa, drzim ti fige. :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

skubisa napisao:evo uspela sam da procitam pedeset i kusur stranica i resila sam da probam i ja. imam nekih, recimo 6 kg viska i sa njima se borim skoro deset godina vec.
jutros sam popila drugo zrnce, pa da vidimo...

ps. pozdrav za sve devojke
Dobro nam doshla skubisa :) .Probaj ,uglavnom nemash shta izgubiti sem koji kilogram ako Bog da? :D
Blago tebi te imash vishak samo od 6kg :oops: .Zelim ti da da uspesh ,nastavi samo kad si se vetz odluchila :wink:
Pozdravchic :D
2007
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 11:29 am

Post od 2007 »

mikalja napisao:
2007 napisao:Pozdrav svima

Ovaj nick mi poznat beshe i vidim sad!Ti si supruga od nasheg 2007 .Ako greshim izvini draga .Moze i obichni pirinach ili ti riza .Ja pijem obichan.Pa dobro nam doshla dusho ,vidish ti sudbine ?Muzic ti se muchi sa manjkom kilograma a ti na dietu .Ista stvar i samnom .Pa samo napred i ljubni to detashce.Nadam se da ti je dragom bolje?Ljubim te po 100x
Pozdrav i chujemo se
SRECNO :wink: :)
Hehe jeste poznat ti je nick mikalja ;),moj muz je na dibetes forumu i ovo 2007 je njegov nick.Ja naletih na ovu dijetu pa hajd reko da se neregistrujem mozemo koristiti jedan nick ;).Muz je hvala Bogu bolje,ali nije jos uvek naj naj al ide nabolje,kilograme nije vratio jos,njemu je to puno tesko,dok ja od poroda vucem visak i nikad nista skinuti,pa eto odlucih da probam s ovim pirincem pa se nadam makar nekom malom pozitivnom ishodu.
Moj muz je ostavio nekoliko postova na diabetesu i bas se secam pitao je za tebe sta je,niste se kaze odavno culi.
Puno pozdrava od nas ;);)
PS:Hvala puno na dobroslici mikalja i ja tebi saljem poljubac sa moim malim detescom lopov i po samo zijani,i u pravu si sudbina da se i ja s tobom cujem inace sam samo citala postove na diabetesu ;)
Postao sam *sladak*...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

2007 srecko mojaa :D :D :D !Bash mi je drago da se nisam zeznula.Mada sam proverila ono po postovima.Mada shta znam?Moze biti ili sestra mu ili neko kome on da svoj nick tj sifru od nicka?Ali ipak je to njegova draga o kojoj je samo prichao i naravno sinchicu, kojem te' su nicali zubici pa je nervozan i tako .Da,da mi smo sabortzi sa Diabetesa (foruma) na zalost :( .I bash mi je bilo jako zao kroz shta on prolazi onako mlad dechkitz ,malo stariji od moje cerkitze :cry: .Pratim ja i sad tamo postove i vidim da mu je "bolje"mislim ono malo bolje ali josh muchi muke.Iskreno se nadam da tze mu biti bolje :) .Retko sam na Diabetesu iz prostog razloga,shto ja svachiju sudbinu prezivljavam lichno i jako bolno i teshko .A videla si tamo da ne pishu bash o srecnom zivotu nimalo bash na protiv ! I onda kad se obrati neko vapeci za pomoc svom detetu ,koe ima 2 3 ili 4 god .A bespomocan si da mu pomognesh?Onda veruj da me to tako zaboli jako :cry: ,da sam se polako povukla .Nisam otishla ,naprosto sam morala se povuci da nebi POLUDELA skroz :oops: .Drago mi je da si tu , i nadam se da cesh uspeti skinuti koi kg?A ako i neuspesh?Budi ti meni ziva i zdrava i tom svom andjelu i muzitzu
Ljubim Vas sve troje ..
Chuvajte mi se :wink:
Zaključana tema