Odoh da legnem kraj mamine suncice u svom krevecu s jedne strane i kako ga Martat nazva (STA CE JADNICA NE ZNA NISTA O MUSKARCIMA A KAMOLI MUZEVIMA) muza debila.

Lepi snovi jos jednom

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Izvini draga kazem "draaaga " jer hahaha .Sad izvini stvarno shto i zelim dobro jutro umesto zelje za laku notj .O Boze snsaro ti si imala sinotj bash burno veche sa razjarenim choporom .Samo kad videh da te zovu dada ?snsara napisao:Eh devojke, da vam pozelim laku noc i lepe snove.....![]()
![]()
![]()
![]()
Odoh da legnem kraj mamine suncice u svom krevecu s jedne strane i kako ga Martat nazva (STA CE JADNICA NE ZNA NISTA O MUSKARCIMA A KAMOLI MUZEVIMA) muza debila.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ne bi njoj bilo krivo da ga ona makar i takvog ima, umesto sto ga crta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lepi snovi jos jednom![]()
![]()
Da znas teta Salo da mu je sad naj lepse ,samo mamica i tatica ce se potruditi da mu pruze svu ljubav ovoga sveta (bolje ) svom detetu nego kompIIIjuterusnsara napisao:dobro jutro devojke![]()
![]()
![]()
Lep dan danas![]()
![]()
![]()
Ivkice nadam se da ste vas dvoje danas dobro. Siomona kaze hajde drugar uzivaj dok spavas kod mame u tibici![]()
![]()
![]()
E jesu nasle postarazeljana70 napisao:Aki nisam velike skole isla al zivot me naucio da poznam coeka al to ova sto se nadima mikajla nije jel u nje nema ni zrna ko sto je pirinac od ljuckog a pravi se da je dobra i sviju spremna da pomaze
zeljana70 napisao:Aki nisam velike skole isla al zivot me naucio da poznam coeka al to ova sto se nadima mikajla nije jel u nje nema ni zrna ko sto je pirinac od ljuckog a pravi se da je dobra i sviju spremna da pomaze
OO Koga to vidim ja?Lujjka mojalujka napisao:zeljana70 napisao:Aki nisam velike skole isla al zivot me naucio da poznam coeka al to ova sto se nadima mikajla nije jel u nje nema ni zrna ko sto je pirinac od ljuckog a pravi se da je dobra i sviju spremna da pomaze
Zdravo curke..
![]()
![]()
Mikalja moja spasiteljice puno te pozzzzzdravljam, kao i ostale.
Zeljana me iznenadila, s komentarima, ima i ona Bože oprosti joj nezna šta govori.
Nedaj ti na svog dragog.Bogami nije on debil dok je tebe ozeniosnsara napisao:Drugari nasi stigle su i te pelenice .... al znate vec kako je (za razliku od nekih![]()
![]()
) sa muzem "debilom"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugari idite na copy/paste alapace da vidite kako se iste pozdravljaju ... .![]()
![]()