DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- harry_mason
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 5:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Hmjesy napisao:pozdravljam moje dame i samo da se upishem 81 zrnce odeee,ja nemam muchninu jbmga ali izbegavam da jedem,ali sve u svemu zadovoljna sam,vazhno je da su deca ok a za ostalo velika stvar,pozdrav za sve sa foruma,ljubim vas

Pozdrav! Vidi jesy da li si pogreshila pa ispravi to!

A ono je bilo SREDA 30 datum--na 236 -oj strani pa pogledaj !!!!
Pozdrav za sanyalicu vidim da je stigla

Mislim da si omanula samo za osam devet dana

Poslednja izmena od mikalja u Pon Avg 04, 2008 2:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Miko ljubima ja tebe. Onim kojima je dosadilo nek preskocemikalja napisao:Srecko moj ja vec dosadi ovom narodu sa svoim ponavljanjem !Memi si kilie krenule tek nakon 40-og zrna tj 40-og dana!Tad sam se izmerila i pre sam se merila ali nisam se ni nadala nit gubila kilazu!E nakon 40-og dana prvo sam izgubila oko 2 i po kg pa zatim josh 3 i tako je bash krenulo.Jer kod mene je kao ono globalno otopljavanjesnsara napisao:Miko sta ti bi posle onog silnog trckitisa na pocetku? Jel su ti ono krenule kile dole? Ja sam toliko vec premorena da ocas posla stvari zaboravim, a i ne stizem na vagu .... sto je mozda bolje da se ne obeshrabrim ....![]()
![]()
![]()
!Teshko je bilo krenuti krmachi da se topi salo (mast) ali kad je krenulo ide
Dobro si me podsetila jutros sam se vagala
i ukupno 18 kg manje VEROVALI ili Ne!E sad pisati necu vishe,da to nije samo od rize.I da se ne ponavljam mrzi me a i chitali ste 100x.
Mogu Vam reci da sam se bash obradovala !Juche svrate kod nas prijatelji iz
Bora i prijateljica gleda u mene kao u chudo![]()
![]()
,a meni i muzu chudno shta joj je?Jer ono shto ti je non stop pred ochima i nevidish dobro!Pita me ona ?Izvini da te pitam?Shta je sa tobom
je li ti dobro?Reko shta ce biti?Kaze Nisam te videla godinu dana ti si se prepolovila i ona
, a ja od uva do uva
![]()
![]()
![]()
!Reko, zar se toliko primeti da sam smrshala?I kazem joj za rizu
i za sve shta sam radila da smrsham.I kaze ?A i si toooooo htela ?Idi u vraga uplashila si me!Jer je znala DA JA JAKO TESHKO MRSHAM A ZARKO SAM ZELELA!
Pa 18 kg i nije malo zar ne?Jeste da je oko 6 meseci i obaveze su to i odricanja!Ali MISLIM da se nece vratiti kilogrami !NEDAM IM NAZAJ![]()
![]()
I ona sede za komp i iskuca sve kako i sta se pije.Kako sam i koliko vezbala/shta i koliko sam jela i posalje sebi sama mejl .I kaze: E SAD dok dodjem izshprintam i nalepim ispred ogledala i od ujutru na Svvetog Iliju krecem u akciju!Ocu i ja tako da budem !Muz joj kaze ,moze samo moje portzije nedam da se smanjuju ,a on mrshav
a ona ima oko 120 kg.Jutros me zove.Kaze ,popila sam prvo zrno i trchala je oko 30 min ,nije mogla vishe
pa ce vezbe popodne josh,za pocetak dosta.Kaze proju nemasnu za dorucak i kiselu vodu samo uzela hehe.Ljub te ,pishemo se
![]()
_______Pozdrav za sve damitze

Kako cerka? Jer proviruje iz Australije? Hoce vas skoro posecivata pa da joj mama ugadja - pile mamino?

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Ej mika pa koliko si ti zapravo imala kg - ako nije tajna? Ne moj da se ljutis sto te ovo pitam. Inace hoces da cujes trik? Ja sam tokom trudnoce dobila knjiskih oko 12 do 13 kg. Al me ubili posle vocni jogurti u kombinaciji sa plazmom (jedam perod sam mogla samo to da jedem + babanana i jako mi je prijalo)mikalja napisao:Ma ja sam sebi rekla !Vratim li i kilogram jedan nazad!NA JASLE IDEM !Napravit cu jasle i seno jesti kao kravaI nema priche!Nije mi ni do izgleda toliko,Boze moj jeste svakoj normalnoj zeni drago da izgleda lepshe i da je zagledaju zato shto je u godinama a zgodna,a ne da chekaju u strani da prodje kao tenk i onda da se okrecu da vide pozadinu tenka
Ali posebno zdravlja radi uhm.Ja se u trbushini gojim samo ,i dok se usvinjim stomachinu dobijem kao da sam u 9-om mesecu
!Jutros se savijem chachkam oko nokata neshto i onda se zagledam i reko
Boze ,pa ja se bez problema savih ne smeta trbushina
!
Sansara, jeli ti imas problema sa kilazom! Ako je od trudnoce sve se skida, a ono sto dobijes neposredno posle porodjja mnogo teze! Imam iskustva sa tim! Ja sasm posle prve trudnoce u ojoj sam se uojila idealnih 12g odmah posle porodjaj mesec dva vratila staru tezinu. A posle drugog porodjaja sam dodala 8 -9 g na sav visak od trudnoce sa tendencijom stalnog gojenja! Sve iz radloga da ocuvam mleko, pa sam pocela da jedem stvari koje nikakda do tada nisam.I od lepe mrsavice, svojom ne kontrolom sam postala debelguza i evo tek skoro sam se vratila na staro! A l s nukom moram priznati! Ko mi je kriv kad se nisam znala kontrolisati!
POzz

POzz