Jaoj shta ste vi ispisale?

A i pitale?

Nema Vas,nema i onda bombardovanje

.Ja naprosto ne znam odakle da krenem!Kao prvo snsara da ti kazem ocu pesmitzu od nashe DIVE

ljubim je po milion puta

!Pishem slovima jer nea`m pojma koliko nula ide ?

hehe.sanyalice moja volela bih da si skitala i da su te sluzili,nego shto si ti sluzila,ali **biga nema veze mlada si odmorit cesh!A snsara joj bre pa nemam ja taj mejl i neznam kako bih ti ga sad napisala

!Jer to je recimo sve ovde shta pishemo tj pishem ona je sebi prenela!Ono tipa,pijese riza na tashte !Prvo jutro 1 zrno i bla bla do 100 i nazad .I kako i shta zapisuje!Vezbe sam joj pokazala slikovito shto je ovako nemoguce.Ono radish prste prvo na nogama pa nogice opala jenu pa drugu i ruke isto i guzu kako podizesh karlicu trbushnjake i tako moju tu vezbu koju sam radila sa fizioterapeutom duugo a saad radim sama svako jutro i uveche!A na nordijcu (emitator nordijskog skijanja) tu kako kad izdrzim po pola sata 40 minuta !Imam ja i onu traku za shetanje ,pa malo i na nju se pripnem da izvinete kad mogu !Jer ponekad bash i ne mogu ,jedva pola sata odradim ,kako kad? A ona je kupila taj nordijac i
A snsara shto pitash za kilograme pijem!Slatkise i onako nesmem jesti !shto kazu probushi kashiku nek vishe izcuri vani nego u guzu

!Jedem proju i jogurt ovaj nemasni !Proju jedem bez sira ,jaja,i tih mlechnih proizvoda,kajmaka .Kupijem posnu proju eto to je to!Kuvam supu sa dosta povrca i nejaku sa shto manje masnoce!Sad ima tih salata ,najzdravija je kupus salata to jedem jako mnogo i onaj koren iz kupusa ima vlakana u sebi dosta a nije kalorichan!Nejedem grashak,jer nesmem inache !Buraniju jedem i to dosta je jedem zbog shecera,sa dosta celera i pershuna ,luka i eto .Danas sam neshto posebno se upetljala u neke poslove nikako da se izpetljam

A snsara,shto pitash za kilograme ?Imala sam 83 kg sad imam 65!Dobro je!Nekad sam imala 58 a bilo je da imam i po 90 pa i vishe

!Dok se nisam s*ebala !I nikako da oslabim!A sve krenem ovo,ono i skinem kilogram vratim 4 i sve tako!A sad sam se zainatila kao mazga jer moralo se!Uh zabolishe me prsti od lupetanja!Nadam se da cesh snsara neshto pohvatati ,iako sam rekla da necu vishe pisati ,o tome tebi nisam mogla odbiti!Pitaju,svi cute ,onda se ljuyte i pitaju opet !Ja sedem izkucam i one odu i ne okrenu se vishe i tako ja kao Sizif
Ljub Vas i pozdravljam sve!