DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od snsara »

Nego drage moje dame da vas pitam imate li neki dobar recept protiv nesanice? Mene je izgleda spopala i ta boljka od silnog simoninog budjenja.
Miko ima li sanse (ako ti nije tesko) da mi preusmeris mail sa opisom vezbi i ostalog oko dijete sto je tvoja prijateljica napisala i sebi poslala :D :D :D . Moj mail je [email protected] ili ovde preko pp. Kakva je to nemasna proja?
Maliska kako podnosis ideju povratka na posao? meni je daleko kao mesec i ako treba da pocnem da radim u decembru tj. uzmeme godisnji pa u januaru.

Moja pevacica se upravo probudila nakon celih 40 min orna kao da je spavala u kontinuitetu 12 sati ....
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Maliska kod mene izgleda ima i jedno i drugo ali i trece :wink: :wink: . Pre svega sam krenula sa znacajnom tezinom u trudnocu, pa sam deo izgleda bila izgubila po porodjaju a izgleda sam deo nabacila tokom dojenja. A iz prethodnog iskustva (koje na zalost i nije lepo) znam da sam sve gubila posle porodjaja za maksimum godinu dana. Eh,eh ... ja sam od stresa zbog stalne frke (plac celo posle podne) oko simone jela bukvalno kad sam stigla, a to je tek uvece kad muz dodje i okupamo je. A tokom dana i kad sam uspevala na frku, u trku i vise sam gutala nego zvakala ..... A povrh toga imamo jos i nekih drugih more problema .... a ja kad se sve skupi jedem ....
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Miko juhuuuu gde si? Hoces tetka miko da ti moja pevacica otpeva koju?? :wink: :wink: :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Juuuhhhhuuuu ima li ko? :D :D :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

:D Ima mene :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Gde steeee???? :D
Nisam, Miko, skitala nego imala veeellliiikkuuu zzzuuurrrkkuuuu i puuuunooo gostiju!!! :D Bilo lepo, ali naporrrno, tako da sam premorena i neispavana, no dobro... :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Ej, a gde mi ta poruka? :o
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član

Post od snsara »

Ma glavno je da je bila dobra zurka, a ostalo naspavaces se
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Jaoj shta ste vi ispisale? :o A i pitale? :o Nema Vas,nema i onda bombardovanje :lol: :lol: :lol:.Ja naprosto ne znam odakle da krenem!Kao prvo snsara da ti kazem ocu pesmitzu od nashe DIVE :D :D :D ljubim je po milion puta :D !Pishem slovima jer nea`m pojma koliko nula ide ? :lol: :lol: :lol: hehe.sanyalice moja volela bih da si skitala i da su te sluzili,nego shto si ti sluzila,ali **biga nema veze mlada si odmorit cesh!A snsara joj bre pa nemam ja taj mejl i neznam kako bih ti ga sad napisala :( !Jer to je recimo sve ovde shta pishemo tj pishem ona je sebi prenela!Ono tipa,pijese riza na tashte !Prvo jutro 1 zrno i bla bla do 100 i nazad .I kako i shta zapisuje!Vezbe sam joj pokazala slikovito shto je ovako nemoguce.Ono radish prste prvo na nogama pa nogice opala jenu pa drugu i ruke isto i guzu kako podizesh karlicu trbushnjake i tako moju tu vezbu koju sam radila sa fizioterapeutom duugo a saad radim sama svako jutro i uveche!A na nordijcu (emitator nordijskog skijanja) tu kako kad izdrzim po pola sata 40 minuta !Imam ja i onu traku za shetanje ,pa malo i na nju se pripnem da izvinete kad mogu !Jer ponekad bash i ne mogu ,jedva pola sata odradim ,kako kad? A ona je kupila taj nordijac i
A snsara shto pitash za kilograme pijem!Slatkise i onako nesmem jesti !shto kazu probushi kashiku nek vishe izcuri vani nego u guzu :wink: !Jedem proju i jogurt ovaj nemasni !Proju jedem bez sira ,jaja,i tih mlechnih proizvoda,kajmaka .Kupijem posnu proju eto to je to!Kuvam supu sa dosta povrca i nejaku sa shto manje masnoce!Sad ima tih salata ,najzdravija je kupus salata to jedem jako mnogo i onaj koren iz kupusa ima vlakana u sebi dosta a nije kalorichan!Nejedem grashak,jer nesmem inache !Buraniju jedem i to dosta je jedem zbog shecera,sa dosta celera i pershuna ,luka i eto .Danas sam neshto posebno se upetljala u neke poslove nikako da se izpetljam :oops: A snsara,shto pitash za kilograme ?Imala sam 83 kg sad imam 65!Dobro je!Nekad sam imala 58 a bilo je da imam i po 90 pa i vishe :oops: !Dok se nisam s*ebala !I nikako da oslabim!A sve krenem ovo,ono i skinem kilogram vratim 4 i sve tako!A sad sam se zainatila kao mazga jer moralo se!Uh zabolishe me prsti od lupetanja!Nadam se da cesh snsara neshto pohvatati ,iako sam rekla da necu vishe pisati ,o tome tebi nisam mogla odbiti!Pitaju,svi cute ,onda se ljuyte i pitaju opet !Ja sedem izkucam i one odu i ne okrenu se vishe i tako ja kao Sizif :wink:
Ljub Vas i pozdravljam sve! :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Ej, a gde mi ta poruka? :o
Koja poruka mila?I ako mene pitash ?N Pojma :o
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Ajte caos :) Pozdrav za sve!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

mikalja napisao:Pozdrav sanyalice !Gde si ti skitaro?Imamo fanove ali zato i neke teme vape za tobom :wink: Kad udjesh ovde videt cesh poruku :P :D Cmokim te :wink:
ejj tebe pitam, zbog ove citirane poruke
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:
mikalja napisao:Pozdrav sanyalice !Gde si ti skitaro?Imamo fanove ali zato i neke teme vape za tobom :wink: Kad udjesh ovde videt cesh poruku :P :D Cmokim te :wink:
ejj tebe pitam, zbog ove citirane poruke
Pa ja sam ti odgovorila gore u tom pismu od kilometra odma sa vrha :roll:
Recimo kao ova rechenitza :
hehe.sanyalice moja volela bih da si skitala i da su te sluzili,nego shto si ti sluzila,ali **biga nema veze mlada si odmorit cesh!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

aaaaa too :D
a ja mislila ti brojish pirinach tu, pa preskochila :lol:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

P.S
Neznam jesi li chitala tamo onu Zeljanu ? :D :D :D :D Koja ispala za onog harry :wink: On da joj "pomogne" a ona ga ispljuva naravno,uz pomoc nas :D Ali nije kontala pa josh on po njoj i posta trandza :P
Bash mi neobichno :( Svetlana prekinu ,mozda bi do kraja i pristala da rodi dete ?Jer sa onakvim osobama samo mozesh onako na njihov nivo se spustish .Kao i deca ,ako mislish da te slushaju spusti se na njihov nivo !harry "glas razuma" mora de se upetlja i upeca se u mrezu i to chiju ?:) :lol: hahahaha
Zaključana tema