DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od jesy »

mikalja napisao:Pozdrav jesy :wink:
hvala mika punooo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za sve damitze moje !Lepo da mi lalate i pozddrav za nashu Snsara Saro jubi nam tu nashu zlacenitzu ,da nam lepo pavka .Laku notj deco :D :D :D Ljub Vas sve! :P :wink:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc svim damamaaa,pochinje mi serija odooohhh
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

dobro jutro damicee,nije valjda da josh spavate,pozzzz
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dobar dan narode!Nisam imala vremena pre da se upishem!Jutros 19 popijemo JOSH 18 :wink: !Pozdrav za sve pishemo se posle bash sam od jutros u guzvaji :wink: :D
___Poz za sve na forumu a posebno na ovoj temi i alapachicima i projici ;) :)
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Laaaaaakuuuuu noooooooooooooootjjjjj :wink:
_______________PozDrav za sveeeeeeee :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

DA VIDIMO KO TO NE SVRACA NA PIRINACH TEMU? :evil:
bit tje heklanja
:wink: :wink: :D :D :D
Q notj i lepo pavkajte :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Alo!
Ima li koga?
Pirinchane ili Alopichene?
Ma jedite kolache :D
Samo posle ovde budete li zujale grrrr? :evil:
Laku noc i jele Vas buve celu noc :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

ja sada zavrshik planirani posao za danas,sada sam sela i vidim nigde nikooo,pa shta je sa vama damice moje,ja i kada radim mislim na vas ,pozdravljam vas punooooo
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Draga mika eto i mene pre ponoci :wink: :wink: :D . Simona ko simona .... tako mi je moja .... SUNCICA. Jutros posle n-tog budjenja u 05.30 i flajke mleka i njenog odbijanja da spava dok tata ne ode na posao, prebacimo je uz mene. Mamina devojka zapajki i odvali do 11.00. I onda dete lepo odpajkilo i kad se budila tako mi je bila da sam se sve rastopila .... nasmejana, mirisna kao beba, ma prosto sam je cmakala i nisam prestajala ... eh kad bi lepo spavala danju i nocu a ne danju po 40 min ... sve bi drugacije bilo.... Mada se ona i inace dosta smeje ....
Eh sad sam vas ugnjavila al sta da radim kad je moja suncica, zivot i sve na svetu maminom ... :wink: :wink: :D :D
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Miko sta ti bi posle onog silnog trckitisa na pocetku? Jel su ti ono krenule kile dole? Ja sam toliko vec premorena da ocas posla stvari zaboravim, a i ne stizem na vagu .... sto je mozda bolje da se ne obeshrabrim .... :wink: :wink: :wink: :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav lepojke moje!Jutros 18 zrncadi ode :wink: Tope li se tope!Josh 17 :D
Ljubim Vas idem kafa se ladi pa se pishemo posle.Ljubim Simonche moje Saru jesy takodje a mozda nebi trebalo :roll: .Ja TU ona kaze nigde nikog zivog i koi put je to vetj :( A koliko puta sam je znala cekati da dodje sa posla da je pozdravim pogotovu zimus!Reko sad ce doci nigde nikog daj to njoj mnogo znachi da se ne oseti samom !Sad nek ne kaze,miko nemoj da se ljutish ,NISAM ljuta taman posla samo ,ipak osetim.vidim nema veze:(,vec sam navikla i ovde na sve i svashta!A sanyalica kad je tu e onda su joj SVI TU :-? !Saro posle cu ti pisati trchim uk*ki se ja :oops: :lol: :lol: :lol: !Ljub Vas sve!
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

MIKO moja jesili ti to ljuta na mene, malisku svoju!! :cry: :cry: :cry: Pa evo me sad i kod vas malo na kaficu cisto da znas da mislim na vas.. Kad imam vremena, evo javljm vam se! Gde je ta kafa bre, ili ce mo da je pijemo kod mene na francuski nacin?
da malo razbijemo monotoniju, a mozemo i ovde i ovde mi je bas lepo da se druzim sa vama. Ako sam otvorila novu temu nisam se odrekla vas! Nemojte da gledate kao moju izdaju, nego kao kreativnost kojom cu pomoci i drugima i sebi :wink:
Ljubim vas sve kosooke moje, pa svratite, a i ja cu! KISSSSS :P
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Miko sta ti bi posle onog silnog trckitisa na pocetku? Jel su ti ono krenule kile dole? Ja sam toliko vec premorena da ocas posla stvari zaboravim, a i ne stizem na vagu .... sto je mozda bolje da se ne obeshrabrim .... :wink: :wink: :wink: :D
Srecko moj ja vec dosadi ovom narodu sa svoim ponavljanjem !Memi si kilie krenule tek nakon 40-og zrna tj 40-og dana!Tad sam se izmerila i pre sam se merila ali nisam se ni nadala nit gubila kilazu!E nakon 40-og dana prvo sam izgubila oko 2 i po kg pa zatim josh 3 i tako je bash krenulo.Jer kod mene je kao ono globalno otopljavanje :lol: !Teshko je bilo krenuti krmachi da se topi salo (mast) ali kad je krenulo ide :wink: Dobro si me podsetila jutros sam se vagala :o i ukupno 18 kg manje VEROVALI ili Ne!E sad pisati necu vishe,da to nije samo od rize.I da se ne ponavljam mrzi me a i chitali ste 100x.
Mogu Vam reci da sam se bash obradovala !Juche svrate kod nas prijatelji iz
Bora i prijateljica gleda u mene kao u chudo :o :o :o ,a meni i muzu chudno shta joj je?Jer ono shto ti je non stop pred ochima i nevidish dobro!Pita me ona ?Izvini da te pitam?Shta je sa tobom :-? je li ti dobro?Reko shta ce biti?Kaze Nisam te videla godinu dana ti si se prepolovila i ona :( , a ja od uva do uva :D :D :D :D !Reko, zar se toliko primeti da sam smrshala?I kazem joj za rizu
i za sve shta sam radila da smrsham.I kaze ?A i si toooooo htela ?Idi u vraga uplashila si me :-? !Jer je znala DA JA JAKO TESHKO MRSHAM A ZARKO SAM ZELELA!
Pa 18 kg i nije malo zar ne?Jeste da je oko 6 meseci i obaveze su to i odricanja!Ali MISLIM da se nece vratiti kilogrami !NEDAM IM NAZAJ :evil: :wink:
I ona sede za komp i iskuca sve kako i sta se pije.Kako sam i koliko vezbala/shta i koliko sam jela i posalje sebi sama mejl .I kaze: E SAD dok dodjem izshprintam i nalepim ispred ogledala i od ujutru na Svvetog Iliju krecem u akciju :D !Ocu i ja tako da budem !Muz joj kaze ,moze samo moje portzije nedam da se smanjuju ,a on mrshav :D a ona ima oko 120 kg.Jutros me zove.Kaze ,popila sam prvo zrno i trchala je oko 30 min ,nije mogla vishe :oops: pa ce vezbe popodne josh,za pocetak dosta.Kaze proju nemasnu za dorucak i kiselu vodu samo uzela hehe.Ljub te ,pishemo se :wink:
_______Pozdrav za sve damitze :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:MIKO moja jesili ti to ljuta na mene, malisku svoju!! :cry: :cry: :cry: Pa evo me sad i kod vas malo na kaficu cisto da znas da mislim na vas.. Kad imam vremena, evo javljm vam se! Gde je ta kafa bre, ili ce mo da je pijemo kod mene na francuski nacin?
da malo razbijemo monotoniju, a mozemo i ovde i ovde mi je bas lepo da se druzim sa vama. Ako sam otvorila novu temu nisam se odrekla vas! Nemojte da gledate kao moju izdaju, nego kao kreativnost kojom cu pomoci i drugima i sebi :wink:
Ljubim vas sve kosooke moje, pa svratite, a i ja cu! KISSSSS :P
Ne,ne nisam dushitze moja !ZAshto bi bila ljuta ?TVoje pravo dal cesh odpozdraviti nekog ili ne?Samo Mika ce malo (shto bih mladi rekli) da izkulira i da ne pita i pozdravlja po 100000 x nekoga a da se i ne okrecu isti ti !Dushitze moja temu otvoriti je minut posla!Ali je treba zadrzati i oziveti!I ova tema nije moja!Kad zavrshim sa pirinchom otvorit cu 100 tema i otici :wink: besh teme ,BITNO JE DRUZENJE I LJUDI!
Ljubi dechitzu pozdrav!
Zaključana tema