Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
Hvala sreco moja ,mogu ti reci i da jeste da je najveci doprinos chvrsta volja ,odricanja mnoga !A verovatno se i pre moglo bez toga ali navika je zlomartat napisao:Pozdrav svima od mene a Mikalji CESTITKE za toliko izgubljenih kilograma.Svaka castTo stvarno nije mala stvar,verujem da je najveci doprinos mrsavljenju dala cvrsta volja a ako i pirinac ima udela u tome onda ok.Veeeeeeeliki pozz od mene
Znam ,ako te iko ovde razume i razumevao onda sam to bila ja!I molim te da mi se ne obracas ni ti, nit bilo ko ,tipa miko ljuta si ili sl.Ako kazem shta mislim ili opomenem,da ipak neshto nije ok ?Odma Mikalja je ljutajesy napisao:miko nemoj da se ljutish,ja sam sinoc sela za komp oko pola 11 i vidim nigde nikooo,zato sam i napisala,ti nisi bila tada tu,nestizhem u toku dana da kuckam,ali zato uveche ischitam poruke i ispishem po nekolko rechi,pozdravljam sve dameee poseban pozdrav za miku,saru,sanyalicu,martat,malishku....i sve ostaleee
Boze svashta!NISAM LJUTA I NISAMMM !Ako treba sad non stop da ponavljam onda u guzu idem .Ljub mi te andjele i tebe bubim ,samo ti radi ,mlada si i treba !Sad si bila na odmoru,pa si se akumulirala malo sa energijommikalja napisao:Ne,ne nisam dushitze moja !ZAshto bi bila ljuta ?TVoje pravo dal cesh odpozdraviti nekog ili ne?Samo Mika ce malo (shto bih mladi rekli) da izkulira i da ne pita i pozdravlja po 100000 x nekoga a da se i ne okrecu isti ti !Dushitze moja temu otvoriti je minut posla!Ali je treba zadrzati i oziveti!I ova tema nije moja!Kad zavrshim sa pirinchom otvorit cu 100 tema i oticimaliska napisao:MIKO moja jesili ti to ljuta na mene, malisku svoju!!![]()
![]()
Pa evo me sad i kod vas malo na kaficu cisto da znas da mislim na vas.. Kad imam vremena, evo javljm vam se! Gde je ta kafa bre, ili ce mo da je pijemo kod mene na francuski nacin?
da malo razbijemo monotoniju, a mozemo i ovde i ovde mi je bas lepo da se druzim sa vama. Ako sam otvorila novu temu nisam se odrekla vas! Nemojte da gledate kao moju izdaju, nego kao kreativnost kojom cu pomoci i drugima i sebi![]()
Ljubim vas sve kosooke moje, pa svratite, a i ja cu! KISSSSSbesh teme ,BITNO JE DRUZENJE I LJUDI!
Ljubi dechitzu pozdrav!