DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
sanjaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 22, 2008 1:46 am

Post od sanjaaa »

Ja se jos jednom izvinjavam sto ometam, ali stvarno me zanima ovo. Bilo bi divno kad bi postojala posebna tema u koju bismo upisivale samo dokle smo stigle i kakvi su rezultati. Da li bi to vama bilo zamorno?
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sanyalica »

Dobro jutro, :D drage pirincharke! :D
Izgleda da ja nisam razumela ovu dijetu :oops: ...mada vidim da se svima svidelo to moje poimanje :P...ipak, izgleda sam ja PRAVA,PRAVCATA alapacha, pa mi bolje da idem na Alapache...Shmrc :cry: nedostajacete mi puno, ali takav je zivot, okrutan...a vi me ubedjujte da se vratim...mozda se i vratim onda ovde :wink:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

sanjaaa napisao:Ja se jos jednom izvinjavam sto ometam, ali stvarno me zanima ovo. Bilo bi divno kad bi postojala posebna tema u koju bismo upisivale samo dokle smo stigle i kakvi su rezultati. Da li bi to vama bilo zamorno?
Ma neee...ne bi bilo zamorno :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro Jutro damitze moje !28 zrncadi jutros ode !Josh hm :wink: 27 jel?A jess :D sanjaaa ja sam popila 100 i nazad od 10 evo dogurah do 27!Smrshala sam tek posle 40-og 2 kfg,zatim 4 i tako sad oko 14.5 kg mozda i vishe nisam se merila od 14.5 kg.Zadnji put.Ali ne od rize.Nego mila moja pijem rizu redovno.Vezbe radim ujutru i uveche po 30 do 40 min.Svaki dan vezbam na spravi (simulator)nordijskog skojanja.Vecheru sam izbacila ili malo neshto tek uzmem ali posle 19 ili eventualno 20 h !Hleb sam izbacila ponekad parche razanog ili crnog hlebaDobro probushila kashiku da vishe izciri vani nego u goozu.Jedem povrce,voce i to ne sve.I kretanje shto vishe!
Pozdrav za sve moje lepojke!!
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanjaaa napisao:Ja se jos jednom izvinjavam sto ometam, ali stvarno me zanima ovo. Bilo bi divno kad bi postojala posebna tema u koju bismo upisivale samo dokle smo stigle i kakvi su rezultati. Da li bi to vama bilo zamorno?
Eno ja napisah a sad?
Pozdrav :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

***Pardon greshka :oops: !Znachi od 1 do 100 i nazad od 100 do 27! I sanjaaa izpishi sebi tabelu tako smo svi.Datum broj zrncadi i kad popijesh prekrizish predhodni i pripremish broj za ujutru !Tako uradish tabelu do 100 a mozesh i na kalendaru!tako cesh uvek imati koliko si popila i koliko treba da pripremish za sledece jutro.Samo ne vredi ti nishta ako necesh redukovati hranu,smanjiti obroke i pojachati vezbe i fizichke aktivnosti!Ne znam meni niko nesmeta a ovde sam preko 170 dana i vishe oko 6 meseci ,sam nemozesh nishta.Razmenjujemo iskustva ,pomazemo jedne drugima.Da nema ovog zezanja ja bih davno napustila garant!Tako da sanyalice martat i grazza nasha su ovde od prvog dana zachetnice ove teme SA NAMA!I ostajte tu sanyalice mojne da te sanjam .Kome cu prkositi sa avatorima ako mi ti odesh :wink: Ljub te i martu nashu ,shta je sa grazzom bilo :o otpadoshe nam prsti :oops: !Poz za snsaru ,malisku nashu,ledenicu ,Savage_Rose,imamo mi i mushko koje i ne drzi dijetu samo je tu radi drushtva da nas podrzava Ken nash.Sad je trenutno u Grchkoj ali javi se oper da nas bodri!Tako a da poz za hijenu ,mama79va joj shta nas je :P a jesy moju ju zamal da je zaboravim a popila je preko 100 kom :( !I tako Vam je to zemskitze moje :wink: .Idem da skijam a noge mi obe leve jutros :-?
Ljub Vas sve! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

AAAAAAA kko mi je maznuo proteeeezu ? :oops: Sad je tu bilaaa?Nemojte sesti na nju ujest cu vas za doope :evil: :wink:
grazzo jevi sreco jel sve u redu? :roll: Mislimo na tebe da znash? :D

Jaoj koliko gresaka pri kucanju a josh vishe pri *ucanju :D !Mrzim ujutru kucati a josh nocu ne bude nishta sem hrke (hrkanja) i jbg :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Shta nam je sa mamom79va?Da nije dao Bog da je otishla sa sinchekom u Grchku?Ili sa popom drzi ispovedanja :wink: Nadam se da je dobro i da nema gushenja ni ona ni sinchek? :)
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Dobro jutro, dobar dan :o Jutros sam popila svih 5 zrncadi, imam molera u stanu.. i to su novosti za jutros!! Jos se drzim UN dijete, danas mi je slatki dan, pa jedva cekam sladoled veceras! :lol: A mogu vam reci i da po prilicno gladujem od jutros! :cry: Valjda tako mora da bi se pokrenuo metabolizam :evil: Bogami dosta sam krkala u inostranstvu, ali ali sam se uzelela i nase hrane, pa zbog toga moram da pazim! :roll:Pozzz za sve! MIKO blago tebi za nordijca, da je meni neki takav, al nema gde da ga smestim! Ali cim zavrsim sredjivanje krecem na kardio program!!! :wink:
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

mirjana-mima napisao:DOBRO VECE SVIMA,A POSEBNO M A R T I
Izvini :oops: nisam namerno bila neljubazna,hvala na opomeni.Procitala sam sve od 1. do zadnje,ali ...sve manje je price o pirincu.Doduse ni ovo nije lose,svaka cast.Nama nocobdijama prija da procitamo i nesto lepse i bolje od dijete.Svaka cast devojke,ulepsale ste mi vece :D
Pozdrav i tebi od mene :D Poenta i jeste da se kroz druzenje resimo kilograma i ko zna cega jos.Mikalja je,kao i uvek,bila pazljiva i ispisala sve potrebne informacije.Ja,na primer uopste ne pijem pirinac ali se kad god mi je frka za hranom,jer kao i sve zene ovog sveta imam par kg viska,ukljucim se na ovu temu i misli mi skrenu na neku drugu stranu.Prosto,zaboravim da sam gladna.Tako i tebi zelim da nam se pridruzis,mozes i da nas kritikujes,ali najvise volimo zezanje.

Jos jednom DOBRO DOSLA :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Pozdrav maliskice moja!Kako napreduju radovi?Ti si sad na UN e tu se ne razumem,chitala sam postove ali ko sve da prati?Dala bi ti ja Nordijca ,ja ga drzim u primacoj poshto mi je povelika prostorija bash.Tu zimi a leti u anfortu!Ima prostora!Znachi gooza gladuje? :D :wink: Nedaj se i ljubni mi dechitzu i tebe bubim.Naletih samo min idem neshto raduckam :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat des maljeno nashe?Sad videh da si stigla ?Pa samo da te cokim jednom i da ti pokazem nove cvike i ruz za usne ah hh Omere poobro danas ti neshto nisam dobro :wink: A SHTA TI JE SAD? 8) hahaahah ljub pishemo se posle !Jutros sam dezurna u wc u !Ova proja chisti li chisti :wink: Samo se molim Bogu da stignem uvek na vreme?Nesmem ni goluba pustiti :lol: :lol: :lol: :lol: Jer ode go ali bez LUBA :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

drage moje..45 zrnaca popijeno...kod nas nista novo ..u guzvi zam bila,crtez gotov,pripremam se za krecenje,potom imam krstenje,treba da krstim bebicu,pa idem da predajem za vizu...ljubim ja vas..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

mikalja napisao:martat des maljeno nashe?Sad videh da si stigla ?Pa samo da te cokim jednom i da ti pokazem nove cvike i ruz za usne ah hh Omere poobro danas ti neshto nisam dobro :wink: A SHTA TI JE SAD? 8) hahaahah ljub pishemo se posle !Jutros sam dezurna u wc u !Ova proja chisti li chisti :wink: Samo se molim Bogu da stignem uvek na vreme?Nesmem ni goluba pustiti :lol: :lol: :lol: :lol: Jer ode go ali bez LUBA :lol: :lol: :lol:
Hahaha,niko se jos nije u..o sto mu je wc daleko,nego zato sto nije krenuo na vreme :D Zato Mika,OPREZ!!!!!
I ja ovih dana udarila po proji i jogurtu.Uh kako prija :D Cisti telo a hrani dusu.Jos samo da izbacim sladoled,eh.......
Mika,cvike su extra sigurno al ih ja nesto ne vidim,da ne fale i meni slucajno!???
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Dacu ti martat ove zelene :) :D
Zaključana tema