DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama79va »

dobro vece moje dame..samo da vam posaljem po pusicu...dolazi mi popa sada..ccc...zove i pita hocu li kuvati kafu...ma ocu ...nego sta.. ljubim ja vas lepe moje..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ma decica super, stalno odmorna, sutra pocinjemo sa renoviranjem stana,. a jos se nismo ni raspakovali, sto ce da mi bude veselo, nema da disem sledecu nedelju :x :x :x Al sam sad tu, bar mi je comp dostupan, pa se kuckamo! Mozda od teskog fizikalisanja skinem jos koje kilce! :lol:
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

mama79va supeerrr popa ne odustaje svaka chast,uzhivaj mila i pozdravljam te punoo
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

o maliska sada si odmorna i bice ti lakshe oko renoviranja i ja bi trebvala da krechim ali mi se ne krechi josh,slava mi ide dochekacu je u neokrechenom stanu,voda nas za..bava i ne pochinje mi se,pa cu tamo negde septembra da okrechim,pozz
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

laku noc zhelim svim damama,lepo spavajte pozdravljam vas
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Pozdrav za sve damitze :wink: Jutros 33 popih zrnca,josh :roll: hm 22 da tak je 22 :wink: !maliska dushitze moja ,mrzim renoviranja i mi uvek neshto prtljachimo :oops: !Ali kad se zavrshi oonda budesh presrecna i bude ti drago shto ste to uradili :D :D :D !Ljubni mi dechitzu.A Vas sve skupa puno,puno pozdravljam :P ....
Poz za jesy,malisku,sanyalicu,martat grazzu nashu,ledenicu, hijenche nashe,Savage_Rose,Kena snsara i sve bash sve koi natrche :wink: !Pozdd Vassss :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy evo ti zub :D :D :D
Pozdrav za sve............
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

maliska napisao:Ma decica super, stalno odmorna, sutra pocinjemo sa renoviranjem stana,. a jos se nismo ni raspakovali, sto ce da mi bude veselo, nema da disem sledecu nedelju :x :x :x Al sam sad tu, bar mi je comp dostupan, pa se kuckamo! Mozda od teskog fizikalisanja skinem jos koje kilce! :lol:
samo polako luche moje,shto se zapochne to se i zavrshi :wink: .
Samo opushteno :D :D :D bubim te ,bila si i u Italiji ja u Rimu imam sestrica i poroditzu njegovu.Suprugu i dvoje dece i kaze lepo je samo skupo za ziveti eh jbg :P :D :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kako ja to sve po 10 kom.Da nije ove evidencije zlo :oops:
JOSH 32 Bash sam opichena.Idem brojati za sutra da ne bude 12 :wink: :D :D :D
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

rekla sam popi za pirincanu dijetu..oce i on da proba..a mi smo nocas zaginuli do pola 4 i popili smo 2 boce vina....ode ja da se izlezavam dok ovaj alkohol ne izadje..ma nije lako onom mom bivsem....tesko je pijaniciti nocu ,a danju funkcionisati normalno...
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

Post od maliska »

Ma bili svuda, malo poslom malo setnje radi, pa sam i zato zaboravljala da pijem rizu, nisam je ponela, sad da idem po radnjama da kupujem rizu, ma bezveze, :oops: :cry: al evo od jutros sam pocela opet, prvo zrnce, znaci opet krecem da brojim!!!! :wink: POZZ .
A sad posto smo skitali i odmarali se sad se mucim sa majstorima :cry:
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Evo mene opet :wink: Mislila sam da se necu javljati vishe,jer sam mislila da tju kuci brzo?Ali neide mi se jos bas,ne zuri mi se!Keva otisla u banju a ovde mi je prelepo.Kad zelimo imamo drustvo a kad ne jednostavno brodicem klisnemo :wink: !Isla sam i u ribarenjem sa Grcima ,nije lose !Imaju dobre somove samo mi nije jasno kako su pocrnei u moru hehehe.Ipak cu ostati jos bar 20 dana minimum.Igo(Ken) je bio u Beogradu zbog posla i vratio se danas.Nije mi prestavljalo problem da ostanem sama "sama"Jer drushtvo je super !Vecinom su odavde ,imaju kuce tik uz more ja sam se uklopila kao da sam tamo rodjena!Lako se prilagoditi na dobro :lol: !A drustvo vecinom znaju engleski jezik a i nas,posto je pola njih studiralo u Beogradu,tako da mi je super.Koliko vidim da ste mi dobro svi i ovde na forumu se slazete svi !jedino koliko vidim da se jesy (Bozur) preselila na alapace a drugo sve je po starom.Maliska se vratila sa G Odmora i navalila sa radovima.Ja moram stan da renoviram kad se vratim !A sve kontam ?Mozda budem imala muza tad pa ucinit cu mu cast i prepustiti da on to uradi.Tj da vodi radove ,posto ima i svoje ljude i za te radove pa nek izvoli :wink: ..
Sinoc sam vozila paraglajder i obisla dosta toga prelepo je!Pozdrav za hijenu i drago mi je da se oporavlja!Mikalju moju ljubim ,dobrica nasa svakom se nadje pri ruci ali ovaj put za hijenu basme je obradovala (pa necu ja svakog za kumu) mikice moja spremaj se za kumstvo (duplo) da utvrdimo :wink:
Sad idemo na rucak i veceras idemo na mjuzu Grcku na jednom brodu au sto cu da igram samo tako :P :wink:
Pozdrav veliki za mikalju ,martat,malisku ,sanyalicu, grazu ,hijenu,ledenicu,nove clanove snsara i sve koji ste tu !Mislim o na vas!
Pozdrav od Ige (Kena) za sve devojcice nase ! A da poz za jesy i ako nekog zaboravim omaska je slucajna :roll: !Krce crevca idem a popodne idem na ronjenje (kako je dobro) :D !
Love You :wink: :D :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od jesy »

pozdravljam vas mile moje,da se upishem jutros popijeno 93,mika pochela sam i ja da brkam,ovo brojanje unazad mi tezhe ide da nije kalendara da proverim neznam kolko sam popila,maliska sada si odmorna i nece ti teshko doci renoviranje...ja sam proshle god.posle slave radila generalku u stanu,pozdav za sveee dame
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mikalja napisao:U mene cela majchina porodica i mama i ujak i baka mamina mama i sad ja na njih !Ali su dugo ziveli pa se nadam bar tome :wink: :D .E jedino baka mamina mama je mlada preminula.Ali nosila je na ledjima ogroman tovar i umorila se i onako mokra legla pod neko drvo i sela da se odmori i zaspala.Razbolela se teshko i gotovo ...
Kod mene su obe bake bile dugovecne. Tatinoj mami 6 nedelja palo na 87. rodjendan, a mamina zivela skoro 88. Ma zivela bi tatina mama i duze da moj tata nije umro pre nje ..... :cry: :cry: A sada je i mama dugovecnija od tate .... dace Bog jos dugo godina sa nama. Inace, izgleda su nam zene dugovecnije u porodici
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

jesy napisao:pozdravljam vas mile moje,da se upishem jutros popijeno 93,mika pochela sam i ja da brkam,ovo brojanje unazad mi tezhe ide da nije kalendara da proverim neznam kolko sam popila,maliska sada si odmorna i nece ti teshko doci renoviranje...ja sam proshle god.posle slave radila generalku u stanu,pozdav za sveee dame
I meni isto :roll: Po par puta vratim da vidim i to ovde na postovima?Ali bitno je da pijem tachno jer izbrojim odma ujutru dok virnem ovde :wink:
Viiid javilo se moje zlato Ivka moja Rose,lutkitza moja bash uziva neka,neka svako uziva ko ima priliku i mozemu se.Jedan je zivot a i zasluzila je.A i ovo leto joj je slobodno pa ko zna kad josh ?Trudila se da joj bude slobodno.Zato je uchila i radila i dan i noc da postane ono shta je zelela .Uspela i sad uziva i chasti se odmara ,sprema se u nove pobede dushitza moja>Mnogo dobro mladi a pametno stvorenje :wink: .Maliskice moja samo ti radi,mlada si i horna sad za rad.Jedino da ima ko decu da odvede dok ne sredish to?To bi bilo prava stvar ali shta je tu je? :D ..
___Pozdrav za sve damitze moje :wink:
Idem kuvam kukiuruz a vruce ,pa sam ga samo stavila da kuva i klisnula iz kuhinje obicicu ga ponekad :P :wink:
Zaključana tema