DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mama79va
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
drage moje..jutros sam bez pumpice,ali me razbi glava..opet mi otisao pritisak...nadam se da ce ovo sa pirincem imati efekta i sa ovomn mjom strogom ishranom i da ce se moj pritisak vratiti....u normalu...uuuh al mi puca glava
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
E neznam,ja bih ga poljubila u doope onog koga danas glava ne boli?I kome je danas bash dobro?Tako da sredit ce se pritisak nego shta ce !A dok vreme bude bolje bit ce i tebi bolje i svima,mada se ja plashim promene one mene *ebu samo takomama79va napisao:drage moje..jutros sam bez pumpice,ali me razbi glava..opet mi otisao pritisak...nadam se da ce ovo sa pirincem imati efekta i sa ovomn mjom strogom ishranom i da ce se moj pritisak vratiti....u normalu...uuuh al mi puca glava

_________Pozdrav za sve na pod legajte

- sanyalica
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm
CITIRAM MIKALJU:[/quote]
hahaha sad preterujesh kao i uvek cut tu !Tebi je treba zabetonirati ali i usta da nebi skrenula i zamenula
!Bitno je da ti je sestri bolje samo ako moze ikako da danas ne izlazi vani
.A ti zamisli lepshe fatze pa kad gledash te shto ti nisu po jusu ,ti zamisljaj ih kako bi tebi odgovarale brze tje ti protji radno vreme.Tebi se kupa?Pa shto se nisi okupala sinoc i jutros hahahah
.Znam ti bi ribu da ppliva e Shpitza bila si na moretu
.Kako mi koji nismo nigde.Ja cu sad skinem se gole goozitze i iza kuce imaju burici neki puni vode .Sedem pored njih na plastichnu stolitzu i kantom se zalivam
..Izdrzi josh koji sat i ciku idesh
___Pozitj chuvajte mi se mile m bash je onaj odozgo zalozio oje
[/quote]
ODGOVARRRAM NA CITAT
he he he pa Mikaljo, shto je vishe mocham, njoj se josh vishe...shta ja tu mogu jbg
Martat, srce moje, razume me u potpunosti
P.S. Sad zamisljam Mikalju kako pada sa stolice dok ovo chita...

___Pozitj chuvajte mi se mile m bash je onaj odozgo zalozio oje

ODGOVARRRAM NA CITAT

he he he pa Mikaljo, shto je vishe mocham, njoj se josh vishe...shta ja tu mogu jbg

P.S. Sad zamisljam Mikalju kako pada sa stolice dok ovo chita...