mama79va napisao:ja cu vam se ugusiti danas...uzas koliko je toplo..pa ni klima mi bas ne pomaze ,a tek pumpica...nigde vazduha..da bar hoce da spici neka kisa da se osvezim...
Ne daj se mamicka Vreme je uzasno!Od sutra ce biti kishe pa ce biti josh gore jbtg.
Ovo je stvarno grozno!Ja trebala ici na vecheru neku i nisam mogla !Ugushi vani a tek tamo svi pushe .Ma i pored klime pa krepava se .
Ali opet idem polako tu je u blizini kuce ,pa ako bash mi prigusti ja cu klisnuti
_____________________Pozdrav za sve i one koje se skitaju i one koje su tu.mama79va pumpaj shta cesh izdri i nemoj vani josh grozno je.
Pozdrav za sve idem malo na vecheru Slava je valja se ,samo da nije ovaj pakao ovakav?Mada meni zbog reume ne valja ni vlaga jbtg kad chovek nije kako treba nishta mu nije dobro
____________Caos Ljubim Vas sveeee....
Nemoj onako na proji da pishesh snsara pll !To je jedino od chega joj nije muka tj nije je strah od te hrane i jako je bila srecna ,kad jede parce proje i jogurt.Ona osmeh od uva do uva I izgleda da je pochela da se plashi i nje.Zato sam onako reagovala a i jest .Pomalo kako pocheshe nishta nije dobro i nesme se nishta jesti!A dupeta nam kao sirotinjsko nacve...caoss lepojke moje
eee zhenske,ja i danas neplanirano odoh na jezero,ali ne kod svekrivee,nego na drugu stranu,gledala sam svekrvu preko jezera,pa dok sam se sredila i da vam se javim,ala ste se raspisale BRAVO za vas,vidi pisali ste o bolesti snovima...ali sada je sve OK,ljubim vas
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
O stize jesy bash lePO.Da je ljubnem pre nego klisnem>Drago mi je da si se odmorila skituljko nash ljubim te .Cmokkkara Pozdravi mi sinchuge a tebe bubim i odmaraj se zemska ,kupachitza nasha
jesy napisao:eee zhenske,ja i danas neplanirano odoh na jezero,ali ne kod svekrivee,nego na drugu stranu,gledala sam svekrvu preko jezera,pa dok sam se sredila i da vam se javim,ala ste se raspisale BRAVO za vas,vidi pisali ste o bolesti snovima...ali sada je sve OK,ljubim vas
Naj lepshi je pogled preko jezera a i pristojna udaljenost prija
Jaoj jesu sva si mi za exit ti Prvo morash da se dopingujesh dobro lzd bar ili shpric koji i onda mozesh.A danas u satoru poginuli joj narkoman do narkomana tamo
odgovor luki-0407 ja sam na 99 zrncetu,sa 70 sam skinula 5 kg,ali nisam radila vezhbe,samo sam korigovala hranu,sada sam unazad na 99 zrncetu,nisam se merila ali...osecam da sam laksha,videcemo,i zato neka tvoj suprug bude uporan,pa nije nishta teshko,ne pije one charobne pilule koje imaju jojo efekat,pa kolko god smrshao zna da mu se nece vratiti,pozzz
Mimoilazimo se jesy ti i na alapace pa te ne vidim.Ja odem za hijenom na proju pa na neke njene teme nebili je izchupali ?:( Pa sad cu joj pp pisati i jbg.Otishla sam jesy nocka....
prijatna vechera,ja se danas najela roshtilja i sada sam opet gladna,ali necu vecherati,sada cu pojesti malo bostana i zasiti ce me,pozdrav za mamu79va,miku,sanyalicu,martat,saru,ledenicu,malisku...i sve dame koje su sa nama a trnutno nisu sa nama pozzzz