DIJETA SA PIRINČEM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Zaključana tema
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mama79va »

odoh na partiju trbusnjaka .pa na kupanjac pa da gledamo neki film mali i ja..poz za sve
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

samo da prozvirim ima li kogaaaa????
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Cao drage moje.Pozdrav za sve,naravno :D
Ja opet ceo dan bila u skitnji a vreme ludo da ludje ne moze biti.Sutra opet malo na plazu pre kise pa se posle javljam :D
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Kontakt:

Post od jesy »

jesi li chestitala muzhu rodjendan???on te je izveo na vecheru a ti,poklon draga poklon,pa shta je sa chipom mila???
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
sati
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 8:09 pm

Post od sati »

Chip se chipuje i kada nije rodjendan :D To samo Sanyalica moze da razume hehe :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm

Post od mikalja »

Dobro jutro drage moje!Jutros 46 popih ,jooosh 45 :wink: Puno puno puno Vas pozdravljam .Nadam se da ce danas nasha MALISHKA?Bash sam se uzelela.Pozdrav za nsara, martat, sanyalica(nadam se da joj je sekica dobro?)poz za jesy,grazzu ,ledenicu,malishku nashu,mama79va,i henu nashu malu ,(sad idem da je obidjem tu) da vidim je li bolje?pozd Savage_Rose i Kena i sve koji su na GO i ovde ali bash sve!Pozdrav za SVE!Cao..
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

martat napisao:Chip se chipuje i kada nije rodjendan :D To samo Sanyalica moze da razume hehe :D
To ti mislish ? :P :D Ima ih mnogo koji neznaju koliko je dosta ?I chip nishta ne pomaze nego je zakovati sa onim daskama ,kao kad se razbije prozor pa da provalnitzi ne udju! :D :D .Ljub te i pozdravljam kao i sve ostle :wink: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
mama79va
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2008 9:16 pm

Post od mama79va »

cao svima..jutros 36..
Hvala onima koji su u medjuvremenu nestali iz mog zivota i time ucinili da sve ponovo postane zadovoljstvo...
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mama79va napisao:cao svima..jutros 36..
cao mamicka ,kako si jutros i ti i sinchek?
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Idem jutros me stomak zeza jer me celu notj cedio ,pa sad bortam .Pozdrav mama79va !I nadam se da si dobro jutros i bez pumpitze? :wink:
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Eto i mene na brzaka.

Cerka oko samo zatvorila ni na sat vremena .... ja nikako nisam spavala, ona se budila celu noc i jos jutros poranila. Razbijena sam ko bugarska skupstina :D :D :wink: .

Jutros 4 zrna. Nadam ste drage moje da ste sve skupa ok :D :D

Ljubim vas, zove i proza i cerka
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

Dobar dan svima! :D
Bolje je mojoj seki, a za koji dan ce na odmor bash, bash zasluzen i preko potreban!
Martat, ne vredi, ne moze Mikalja da razume da tu ni armirani beton ne bi pomogao :wink:
Jojjj i meni se kupaaaa, a ne sedi mi se u odvratnoj kancelariji i ne gledaju mi se odvratne face pojedinih... :cry:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

sanyalica napisao:Dobar dan svima! :D
Bolje je mojoj seki, a za koji dan ce na odmor bash, bash zasluzen i preko potreban!
Martat, ne vredi, ne moze Mikalja da razume da tu ni armirani beton ne bi pomogao :wink:
Jojjj i meni se kupaaaa, a ne sedi mi se u odvratnoj kancelariji i ne gledaju mi se odvratne face pojedinih... :cry:
:) hahaha sad preterujesh kao i uvek cut tu !Tebi je treba zabetonirati ali i usta da nebi skrenula i zamenula :lol: :lol: :lol: !Bitno je da ti je sestri bolje samo ako moze ikako da danas ne izlazi vani :-? .A ti zamisli lepshe fatze pa kad gledash te shto ti nisu po jusu ,ti zamisljaj ih kako bi tebi odgovarale brze tje ti protji radno vreme.Tebi se kupa?Pa shto se nisi okupala sinoc i jutros hahahah :oops: :lol: :lol: :lol: .Znam ti bi ribu da ppliva e Shpitza bila si na moretu :D .Kako mi koji nismo nigde.Ja cu sad skinem se gole goozitze i iza kuce imaju burici neki puni vode .Sedem pored njih na plastichnu stolitzu i kantom se zalivam :lol: :D :P ..Izdrzi josh koji sat i ciku idesh :wink:
___Pozitj chuvajte mi se mile m bash je onaj odozgo zalozio oje :oops: :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

snsara napisao:Eto i mene na brzaka.

Cerka oko samo zatvorila ni na sat vremena .... ja nikako nisam spavala, ona se budila celu noc i jos jutros poranila. Razbijena sam ko bugarska skupstina :D :D :wink: .

Jutros 4 zrna. Nadam ste drage moje da ste sve skupa ok :D :D

Ljubim vas, zove i proza i cerka
:D :D :D Potpuno te razumem dusho moja ,kako je to.Moja cera nije spavala nocu nikako ,a i danju slabo :-? .I onda uzmemo veliki jastuk tu je stavimo i pevamo i ljuljamo joj.Chim stanemo pevati ona wwwwwwuaaaaaa :cry: .I jbg mi mladi ludi uplasshimo se da ce joj biti neshto i opet ljuljaj i pevaj.Ceo repertoar smo jadni znali pesama .Da smo pod shatrama pevali bili bi bogatashi :D .Stavimo je u krevetak na ljuljanje.JOK ona waaau :cry:
I tako opet u jastuk i ljuljaj i pevaj.Ja jednom kazem a bili u neke komshije !REKO VI STE MI SVEDOCI?ZAR NE?I kad napuni 18 god ako dochekamo?zovnut cu je i tako izshamarati i reci e to ti je za sve one noci nashe zbog tvog bezobrazluka.Svet ide na posao ja nisam ni legla :oops:
Ali napuni dete 18 godina ma kakvi zaboravi se to sve.I mogu ti reci,da je posle 2 do 3 godine postala predivno dete mirno i poslushno i danas dani i vredna i nepushi, nepije ne drogira se, sportista radi uchi zeljna znanja i ne sumnjam u nju.To sam ti rekla samo zato da znash ,da ce i tvoja cera biti posle SUPER DETE ?:) Moja cera zeza i kaze,pa sad sam se iztutnjala dok sam bila bebitza i nespavanja dosta haahahah,Nije mi sad interesantno da budem nevaljala,nece niko da me nosa i peva mi :lol: :lol: zeza dete neka je :lol:
___________Odmaraj kad stignesh sve ce proci dushitze mila :D :D :D
_Pozdrav za SVE!!!!! :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

AAaaaaaaaha chekam te sanyalitze sa botzom .Sad cu ti je spichim u jezik a mozda i u pich*tj da ti ja namestim chipitj :lol: :lol: :lol: :lol: !Samo probaj da budesh lajava?
Nego na temi proja obradova me jako nasha hijena :D :D :D !Pochela je da ruchka pomalo.Za sad dovoljno ,pomalo pomalo izvucice se ona detashce nashe :D :D :D Boze koliko sam se bila zabrinula za nju dete bre :( A sad poletela bihod srece verujte ..Jebena bolest ma odakle doshla i zbog chega ?
_____Jaoj vrucine dushitze moje chuvajte mi se sveeee :D Pozdrav za ve begam .samo sam vas obishla a i hijenche cmokim Vas!
Zaključana tema