DIJETA SA PIRINČEM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dobro jutro drage moje!Jutros 46 popih ,jooosh 45
Puno puno puno Vas pozdravljam .Nadam se da ce danas nasha MALISHKA?Bash sam se uzelela.Pozdrav za nsara, martat, sanyalica(nadam se da joj je sekica dobro?)poz za jesy,grazzu ,ledenicu,malishku nashu,mama79va,i henu nashu malu ,(sad idem da je obidjem tu) da vidim je li bolje?pozd Savage_Rose i Kena i sve koji su na GO i ovde ali bash sve!Pozdrav za SVE!Cao..

- mikalja
- Stalni član
sanyalica napisao:Dobar dan svima!![]()
Bolje je mojoj seki, a za koji dan ce na odmor bash, bash zasluzen i preko potreban!
Martat, ne vredi, ne moze Mikalja da razume da tu ni armirani beton ne bi pomogao![]()
Jojjj i meni se kupaaaa, a ne sedi mi se u odvratnoj kancelariji i ne gledaju mi se odvratne face pojedinih...

___Pozitj chuvajte mi se mile m bash je onaj odozgo zalozio oje

- mikalja
- Stalni član
snsara napisao:Eto i mene na brzaka.
Cerka oko samo zatvorila ni na sat vremena .... ja nikako nisam spavala, ona se budila celu noc i jos jutros poranila. Razbijena sam ko bugarska skupstina![]()
![]()
.
Jutros 4 zrna. Nadam ste drage moje da ste sve skupa ok![]()
![]()
Ljubim vas, zove i proza i cerka

I tako opet u jastuk i ljuljaj i pevaj.Ja jednom kazem a bili u neke komshije !REKO VI STE MI SVEDOCI?ZAR NE?I kad napuni 18 god ako dochekamo?zovnut cu je i tako izshamarati i reci e to ti je za sve one noci nashe zbog tvog bezobrazluka.Svet ide na posao ja nisam ni legla

Ali napuni dete 18 godina ma kakvi zaboravi se to sve.I mogu ti reci,da je posle 2 do 3 godine postala predivno dete mirno i poslushno i danas dani i vredna i nepushi, nepije ne drogira se, sportista radi uchi zeljna znanja i ne sumnjam u nju.To sam ti rekla samo zato da znash ,da ce i tvoja cera biti posle SUPER DETE ?:) Moja cera zeza i kaze,pa sad sam se iztutnjala dok sam bila bebitza i nespavanja dosta haahahah,Nije mi sad interesantno da budem nevaljala,nece niko da me nosa i peva mi

___________Odmaraj kad stignesh sve ce proci dushitze mila

_Pozdrav za SVE!!!!!

- mikalja
- Stalni član
AAaaaaaaaha chekam te sanyalitze sa botzom .Sad cu ti je spichim u jezik a mozda i u pich*tj da ti ja namestim chipitj
!Samo probaj da budesh lajava?
Nego na temi proja obradova me jako nasha hijena
!Pochela je da ruchka pomalo.Za sad dovoljno ,pomalo pomalo izvucice se ona detashce nashe
Boze koliko sam se bila zabrinula za nju dete bre
A sad poletela bihod srece verujte ..Jebena bolest ma odakle doshla i zbog chega ?
_____Jaoj vrucine dushitze moje chuvajte mi se sveeee
Pozdrav za ve begam .samo sam vas obishla a i hijenche cmokim Vas!

Nego na temi proja obradova me jako nasha hijena

_____Jaoj vrucine dushitze moje chuvajte mi se sveeee